Sinn 857 UTC 857.010 The Pilot Watch

d:Sinn 857 UTC 857.010 The Pilot Watch on pilottikello, joka on magneettisuojattu ja jossa on kaksoisaikatoiminto. Runko on valmistettu helmipuhalletusta ruostumattomasta teräksestä, joka on saanut TEGIMENT käsittelyn (takakannessa ei ole TEGIMENT käsittelyä). Käsittelyn ansioista metalli on erittäin kovaa ja vaikeasti naarmutettavaa. Kellossa on luminoituvat indeksit sekä viisarit, ja heijastamaton safiirilasi. Kellon rungon leveys on 43mm ja paksuus 12mm. Rannekkeen lugiväli eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 90 grammaa. Sinn 857 UTC 857.010 The Pilot Watch -kellolle myönnetään kolmen vuoden virallinen takuu. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain) Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa. Koneiston tiedot: ETA 2893-2 itsensä vetävä automaattikoneisto 21 kiveä 28800 värähdystä tunnissa sekuntiviisarin pysäytys toiminto iskunkestävyys DIN 8308 standardin mukaan magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan Rungon tiedot: valmistettu helmipuhalletusta ruostumattomasta TEGIMENT käsitellystä teräksestä safiirilasi takakansi ruuvikiinnityksellä, nikkelivapaa kierrelukittu nuppi vesitiiviys 20 bar/200m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset. matalapaineen kesto Sinn-teknologiat tässä kellossa: Captive Bezel: Sinnin teknologia, jossa kellon bezel eli aikakehä on suunniteltu niin että se ei pääse irtoamaan. Monissa kelloissa aikakehä on kiinni yksinkertaisella "snap-in" lukitusmekanismilla, joka kellon saadessa kovan iskun voi irrota. Sinnin kehittämä Captive Bezel teknologia on kehitetty tämän heikkouden voittamiseksi. Kellon rungossa on käytetty myös TEGIMENT käsittelyä, jonka ansiosta teräs on erityisen kovaa ja vaikeasti naarmutettava. TEGIMENT käsittely nostaa metallin kovuusastetta merkittävästi. Ar-Dehumidifying Technology ratkaisee mekaanisten kellojen perusongelman: Öljyjen ikääntymisen, joka johtuu kosteudesta kellon kuoren sisällä. Koneisto on istutettu lähes kosteudettomaan tilaan, joka on seurausta kolmesta komponentista: kuivaus kapselista, EDR-tiivisteistä sekä suojakaasusta. Magnetic Field Protection: Kello on suojattu magnesitoitumista vastaan. Kellon magnetisoituminen vaikuttaa kellon käyntitarkkuuteen negatiivisesti. Kello kestää magneettikenttiä 80 000 m/Ah asti. Sinn on ratkaissut magnetisoitumis ongelman käyttämällä mageneettisesti pehmeää kuoren sisusta, joka sisältää kellotaulun, koneiston kannatusrenkaan ja kellon takakannen.

Sku: 40252

;
2 190,00 €

Sinn 857 UTC 857.010 The Pilot Watch

Sinn 857 UTC 857.010 The Pilot Watch

Tuotekoodi: 40252

Sinn 857 UTC 857.010 The Pilot Watch 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

2 190,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Sinn 857 UTC 857.010 The Pilot Watch on pilottikello, joka on magneettisuojattu ja jossa on kaksoisaikatoiminto. Runko on valmistettu helmipuhalletusta ruostumattomasta teräksestä, joka on saanut TEGIMENT käsittelyn (takakannessa ei ole TEGIMENT käsittelyä). Käsittelyn ansioista metalli on erittäin kovaa ja vaikeasti naarmutettavaa. Kellossa on luminoituvat indeksit sekä viisarit, ja heijastamaton safiirilasi. Kellon rungon leveys on 43mm ja paksuus 12mm. Rannekkeen lugiväli eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 90 grammaa. Sinn 857 UTC 857.010 The Pilot Watch -kellolle myönnetään kolmen vuoden virallinen takuu. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain)

Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa.

Koneiston tiedot:

 • ETA 2893-2
 • itsensä vetävä automaattikoneisto
 • 21 kiveä
 • 28800 värähdystä tunnissa
 • sekuntiviisarin pysäytys toiminto
 • iskunkestävyys DIN 8308 standardin mukaan
 • magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan

Rungon tiedot:

 • valmistettu helmipuhalletusta ruostumattomasta TEGIMENT käsitellystä teräksestä
 • safiirilasi
 • takakansi ruuvikiinnityksellä, nikkelivapaa
 • kierrelukittu nuppi
 • vesitiiviys 20 bar/200m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset.
 • matalapaineen kesto

Sinn-teknologiat tässä kellossa:

 • Captive Bezel: Sinnin teknologia, jossa kellon bezel eli aikakehä on suunniteltu niin että se ei pääse irtoamaan. Monissa kelloissa aikakehä on kiinni yksinkertaisella "snap-in" lukitusmekanismilla, joka kellon saadessa kovan iskun voi irrota. Sinnin kehittämä Captive Bezel teknologia on kehitetty tämän heikkouden voittamiseksi.
 • Kellon rungossa on käytetty myös TEGIMENT käsittelyä, jonka ansiosta teräs on erityisen kovaa ja vaikeasti naarmutettava. TEGIMENT käsittely nostaa metallin kovuusastetta merkittävästi.
 • Ar-Dehumidifying Technology ratkaisee mekaanisten kellojen perusongelman: Öljyjen ikääntymisen, joka johtuu kosteudesta kellon kuoren sisällä. Koneisto on istutettu lähes kosteudettomaan tilaan, joka on seurausta kolmesta komponentista: kuivaus kapselista, EDR-tiivisteistä sekä suojakaasusta.
 • Magnetic Field Protection: Kello on suojattu magnesitoitumista vastaan. Kellon magnetisoituminen vaikuttaa kellon käyntitarkkuuteen negatiivisesti. Kello kestää magneettikenttiä 80 000 m/Ah asti. Sinn on ratkaissut magnetisoitumis ongelman käyttämällä mageneettisesti pehmeää kuoren sisusta, joka sisältää kellotaulun, koneiston kannatusrenkaan ja kellon takakannen.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 40252
Brändi Sinn
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea
Takuu 3 vuotta
mpn 857.010

Pieni hetki