Sinn Diving watch UX S EZM 2B 403.060

2 300,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Väliaikaisesti loppu
SKU
31151

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Sinn Diving watch UX S EZM 2B 403.060 on valmistettu vahvasta saksalaisesta merivettä kestävästä sukellusveneteräksestä. Runko ja Bezel on käsitelty Sinnin TEGIMENT-teknologialla, joka takaa korkean suojan naarmuuntumista vastaan. HYDRO-teknologia takaa täydellisen luettavuuden myös veden alla, kellon lasi ei heijasta eikä huuruunnu missään olosuhteissa. Kellossa on luminoituvat indeksit sekä viisarit, ja heijastamaton safiirilasi. Kello toimii -20 - +60 celsiuksen lämpötiloissa ja. Kellon rungon leveys on 44mm ja paksuus 13,3mm. Rannekkeen lugiväli eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 105 grammaa. Sinn Diving watch UX S EZM 2B 403.060  -kellolle myönnetään kolmen vuoden virallinen takuu. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain; kumirannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu ja nahkarannekkeisen kellon mukana ei tule työkaluja)

Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa.

Koneiston tiedot:

 • ETA 955.652 paristokoneisto, lämpötilakompensoitu
 • sekuntiviisarin pysäytys toiminto
 • iskunkestävyys DIN ISO 1413 standardin mukaan
 • magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan

Rungon tiedot:

 • valmistettu ruostumattomasta Saksalaisesta sukellusveneteräksestä
 • heijastamaton safiirilasi
 • takakansi ruuvikiinnityksellä
 • vesitiiviys 500 bar/5000m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset ja on valmistettu DIN 8306 standardin sukellusnormien mukaisesti.
 • matalapaineen kesto

Sinn Teknologiat tässä kellossa: 

 • Captive Bezel: Sinnin teknologia, jossa kellon bezel eli aikakehä on suunniteltu niin että se ei pääse irtoamaan. Monissa kelloissa aikakehä on kiinni yksinkertaisella "snap-in" lukitusmekanismilla, joka kellon saadessa kovan iskun voi irrota. Sinnin kehittämä Captive Bezel teknologia on kehitetty tämän heikkouden voittamiseksi.
 • HYDRO Technology: HYDRO teknologia takaa kellon huurtumattomuuden, veden paineensietokyvyn kaikissa sukellussyvyyksissä ja täydellisen luettavuuden mistä tahansa kulmasta veden alla. Tämä saavutetaan upottamalla koneisto, kellotaulu ja viisarit kristallinkirkkaaseen öljyyn, jonka vuoksi kellon rungon sisään ei jää yhtään ilmaa.
 • Temperature Resistance Technology: Tämä teknologian ansiosta kello käy myös äärilämpötiloissa. Kello on tarkka välillä -20 - +60 celsiusastetta. Tämä saavutetaan käyttämällä erikoisöljyä koneistossa.
 • Kruunussa D3-system: D3-systeemissä kellon painonupit  ja kruunun varsi on istutettu suoraan runkorankenteeseen, joka luo täydellisen sulun. Tällainen rakenne luo paremman suojan iskuja, pölyä ja kosteutta vastaan.
 • Kellon rungossa ja bezelissä on käytetty myös TEGIMENT käsittelyä, jonka ansiosta teräs on erityisen kovaa ja vaikeasti naarmutettava. TEGIMENT käsittely nostaa metallin kovuusastetta merkittävästi.
Lisätietoja
SKU 31151
Brändi Sinn
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 44
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 500m / 50atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 3 vuotta
mpn 403.060
payments-logo
2020 All rights reserved.