Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR

Ei varastossa

SKU: 16022
24/7 kampanja

Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR on uuden Ambit3 malliston lippulaiva. Se on todiste Suunnon ylivertaisesta tuotesuunnittelusta ja teknologiasta. Se sisältää kaikki kuntoilijalle tarpeelliset ominaisuudet, olet sitten aloittelija tai ammattilainen. Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR mukautuu tarpeisiisi, ja siitä ei lopu ominaisuudet kesken, vaikka päättäisit aloittaa uusien lajien harrastamisen. Voit kustomoida sen näyttämään juuri sinulle merkityksellisiä tietoja. Se soveltuu mm. juoksuun, hiihtoon, pyöräilyyn, lasketteluun, patikointiin ja jopa triathloniin, sillä sen uusi edistyksellinen Suunto Bluetooth Smart Belt -sykevyö mittaa sykkeen myös uidessa. Pakkauksen mukana tulee Suunto Ambit3 Peak Sapphire sykemittari, Suunto Bluetooth Smart Belt -sykevyö, USB-latausjohto, pikaohjekirja sekä takuuvihko. Olemme virallinen Suunto jälleenmyyjä, joten myönnämme meiltä ostetuille Suunto tuotteille 2 vuoden virallisen takuun. Suunnon takuupalvelu on vertaansa vailla, sillä mittari haetaan ilmaiseksi suoraan sinulta, ja toimitetaan takaisin kun se on huollettu. Lisätietoa takuupalvelusta on saatavilla ja mahdollisen huoltopyynnön voi tehdä Suunnon virallisilta kotisivuilta.

Suunto Ambit3 Peak laitteissa on Suunnon uusimmat FusedSpeed™ ja FusedAlti™ teknologiat, jotka mittaavat nopeutta ja korkeutta aivan uudella tavalla. Niiden tarkkuus on aivan omassa luokassaan. FusedSpeed™ teknologia mittaa nopeutta GPS sirun ja kiihtyvyysantureiden tuottaman datan avulla, jolloin se saavuttaa paljon paremman tarkkuuden kuin kilpailevat teknologiat. Suunto FusedAlti™ yhdistää GPS signaalin ja barometrin tuottaman datan, ja saavuttaa näin äärimmäisen tarkan korkeusmitan. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään, saadaan todella tarkkaa dataa esimerkiksi siitä kuinka paljon olet noussut tai laskenut lenkkisi aikana. Saat tietoosi myös vauhtisi, nopeutesi sekä kuljetun matkan. Suunto Ambit3 laitteessa on lukuisia loistavia kuntoiluominaisuuksia. Se tuo mukanaan esimerkiksi uudet tärkeät pyöräily- ja uintiominaisuudet. Ambit3 on siis varsinainen multisport -rannetietokone. Voit helposti vaihtaa liikuntamuotoa kesken harjoituksen, ja laitteen asetukset muuttuvat samalla lajia vastaavaksi. Ambit3 tallentaa uintimatkan, ajan, tahdin, vetojen määrän sekä sykkeen. Laite tunnistaa uintityylisi ja tallentaa tiedot. Kaikki tiedot ovat analysoitavissa Movescount.com palvelussa. Ambit3 sykemittarin avulla pystyt seuraamaan reaaliaikaista, keskimääräistä ja maksimitehoa pyöräillessäsi watteina (Vaatii lisävarusteen). Nämä tiedot ovat tarpeellisia varsinkin pitkää matkaa poljettaessa, jolloin pyöräilijä voi tarkkailla tehokkuuttaan ja varmistaa energian riittävyyden. Siirtämällä nämä tiedot Movescount.com palveluun, voit seurata maksimitehokäyrää ja analysoida sitä graafisesti.  Lisävarusteen avulla laite näyttää ja tallentaa myös poljinnopeustiedot. Suunto Ambit3 -tuotesarja täydentyi keväällä 2016 uudella Suunto Ambit3 Vertical Black HR -sykemittarilla.

Peak Sapphire sykemittarin runko on äärimmäisen kestävä sillä se on valmistettu kestävästä lasikuidulla vahvistetusta polyamidista. Tämä edistyksellinen materiaali mahdollistaa rannetietokoneen keveyden. Sen kellolasi on hyvin naarmuuntumista kestävää safiirilasia. Käytännössä sitä voi naarmuttaa ainoastaan timantilla. Suunto Ambit3 sykemittarin ranneke on valmistettu kestävästä ja miellyttävän tuntuisesta polyuretaanista. Sykemittarin rungon ulkokehä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka viimeistelee tuotteen tyylikkään ulkonäön. Se on täysiverinen urheilukello, mutta soveltuu tyylikkään muotoilunsa ansiosta hyvin myös arkeen ja juhlaan. Sitä voi siis käyttää muuallakin kuin lenkkipolulla, niin kuin Alexander Stubb on osoittanut.

Ambit3 Peak Sapphire tuotteessa on kirkas taustavalo ja sen näytön väri on vaihdettavissa positiivisesta negatiiviseksi napin painalluksella. Se toimii siis mainiosti useissa eri tilanteissa, niin pimeällä kuin valoisallakin. Suunto Ambit -tuoteperhettä on kiitelty erityisesti sen kestävyyden, luotettavan korkeusmittarin, äärimmäisen tarkan GPS-vastaanottimen sekä vesitiiveytensä ansiosta. Suomenkielisen käytöjärjestelmänsä ansiosta se on myös äärimmäisen helppo käyttää. Tämän kaiken lisäksi laite päivittää kellonajan suoraan GPS -satelliitista, joten sinulla on aina tarkka kellonaika ranteessasi. 

Ambit-malliston laitteille on tehty lukuisia Suunto App -Sovelluksia sekä kunto-ohjelmia. Näitä sovelluksia ja ohjelmia voi ladata helposti ilmaiseksi Suunto Movescount.com -palvelusta. Sovellusten ja kunto-ohjelmien avulla voit räätälöidä laitteesi itsellesi ja tavoitteillesi sopivaksi. Voit käyttää useita harjoittelusovelluksia yhtä aikaa ja niiden keräämää dataa voi käyttää jälkikäteen analysointiin. Pystyt määrittämään tavoitteiden saavuttamiseen ääni- ja valoefektejä. Kustomointi tapahtuu jos / sitten periaattella. Esimerkiksi "Jos X saavutetaan, niin näyttö vilkkuu". Ladattavissa olevia sovelluksia on esimerkiksi: Auringon nousu- ja laskuajat, vuorovesi -informaatio, myrskyhälytys, pyramidi intervalli -sovellus, korkeaintensiiviset intervallit -sovellus, haamujuoksija -sovellus, marathon juoksuajan laskuri, juoksun tehokkuutta mittaava sovellus, virtuaalinen valmentaja sovellus sekä ortostaattinen syketesti.

Mitä uutta Suunto Ambit3 Peak tuo verrattuna aikaisempaan suunto Ambit2 laitteeseen?

Suunto Ambit3 Peak Sapphire sykemittarissa on kaikki vanhempien Ambit sukupolvien ominaisuudet, ja lisäksi uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Tähän osioon listaamme nämä uudet mielenkiintoiset ominaisuudet:

Bluetooth Smart Yhteensopivuus. Uusissa Ambit3 laitteissa vanha ant+ teknologia on korvattu Bluetooth Smart teknologialla. Se on siis yhteensopiva Bluetooth Smart -yhteyttä tukevien lisävarusteiden kanssa. Näiden lisävarusteiden avulla saat laitteeseesi esimerkiksi poljinnopeus- ja tehotiedot pyöräillessäsi, sekä nopeus- ja matkatiedot liikkuessasi sisätiloissa. Se on tulevaisuuden teknologia loistavan yhdistettävyytensä ansiosta. Suurimmat pelaajat markkinoilla ovat hypänneet Bluetooth Smart -teknologian kelkkaan. Näitä yrityksiä ovat esimerkiksi Apple, Samsung ja Microsoft. Tämä mahdollistaa Suunnon tuotteiden yhdistämisen Bluetooth Smart yhteensopiviin puhelimiin.

Kaksi kertaa enemmän tallennuskapasiteettia. Laitteissa on uusi lähes kaksi kertaa isompi tallennuskapasiteetti, joten pystyt lataamaan laitteellesi enemmän urheilusovelluksia.

Sykkeen mittaus uidessa. Uusien HR pakkausten mukana tulee nyt entistä pienempi Suunto Bluetooth Smart -sykevyö, joka mittaa sykettä myös uidessa. Sykevyö tallentaa sykkeen uinnin aikana, ja siirtää sen uimisen jälkeen sykemittariin. Sykevyö on myös käytettävissä uuden iPhonelle ladattavissa olevan Suunto-movescount mobiiliapplikaation kanssa.

Aktiivisuusmittaus. Uuden sukupolven Ambit-laitteet mittaavat päivittäistä aktiivisuuttasi kellossa olevan kiihtyvyysanturin avulla. Se pystyy laskemaan huomattavasti tarkemman palautusajan yhdistämällä harjoituksistasi saadun datan muuhun aktiivisuuteesi.

Älypuhelinintegraatio. Kun olet integroinut Suunto Ambit3 laitteen iPhone puhelimesi kanssa, niin saat älypuhelimesi hälytykset ja ilmoitukset suoraan rannetietokoneesi näytölle. Se ilmoittaa esimerkiksi saapuneista tekstiviesteistä ja puheluista, sekä kaikista muistakin ilmoituksista jotka käyttävät Applen ilmoituskeskusta (notification center). Halutessasi laite siirtää automaattisesti harjoitustietosi iPhonen Movescount-applikaatioon Bluetooth Smart -teknologian avulla. Applikaatio siirtää tiedot edelleen movescount.com tilillesi. Tiedonsiirrossa kestää noin 30-60 sekuntia riippuen siitä kuinka monta lisävarustetta sinulla on ollut käytössäsi harjoituksen aikana. Voit valita mitä lajeja Ambit3 näyttää lajiprofiileissasi ja muuttaa näiden profiilien asetuksia suoraan iPhone sovelluksesta, eli enää sinun ei tarvitse päästä tietokoneelle muuttamaan niitä. Lisäksi voit muuttaa näyttöasetuksia, eli päättää mitä tietoja ja dataa rannetietokone näyttää sinulle liikkuessasi. Suunto Movescount applikaation kanssa yhteensopivat mobiililaitteet: iPad 3rd generation tai myöhempi, iPad Mini, iPad Air, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S ja iPod Touch 5th Generation

Mahdollisuus käyttää iPhonea sykemittarin näyttönä. Tätä ominaisuutta ei löydy mistään muusta markkinoilla olevasta laitteesta. Kun käytät Ambit3 laitettasi puhelimesi kanssa, niin voit käyttää sykemittarisi GPS-signaalia yhdistettynä iPhonen isomman näytön kanssa. Tämä on käytännöllinen ominaisuus etenkin pyöräilijöille, sillä sen avulla näet esimerkiksi sykkeesi, nopeutesi, vauhtisi ja kulkemasi reitin reaaliajassa puhelimesi näytöltä. Näet kokoajan kartalta missä kuljet, ja voit navigoida näppärästi. Et siis tarvitse erillistä isonäyttöistä pyöräilytietokonetta.

Suunto Movie -elokuvat ja valokuvaintegraatio. Liitettyäsi rannetietokoneesi iPhone -applikaation, voit ottaa harjoituksesi aikana kuvia joihin saat valita sinulle merkityksellistä tietoa treenistäsi niin sanotusti overlay:nä, eli kuvan yhteyteen tulee esimerkiksi syketietosi juuri sillä hetkellä jolloin kuvan otit. Pystyt tietenkin jakamaan kuviasi suoraan sosiaalisessa mediassa. Applikaatio mahdollistaa myös Suunto Movie -elokuvan teon, eli pystyt jälkikäteen yhdellä kosketuksella tekemään ”elokuvan” harjoituksestasi. Näet NASA:n satelliittikuvana kulkemasi reitin ja applikaatio nostaa harjoituksestasi treenitietoja elokuvaan. Jos vaikka juoksit Mount Blancille ja takaisin niin elokuvaan tulee todennäköisesti ainakin tieto korkeudesta jossa kävit.


Laitteen Ulkoilu- ja GPS-ominaisuudet:

 • Barometri (toimivuusalue 950-1060 hPa)
 • Todella tarkka korkeusmittari barometrin ja GPS datan avulla (FusedAlti™) (Toimivuusalue -500 - 9000m)
 • Vertikaalisen nopeuden mittaus
 • Nousu- ja laskumittarit metrin tarkkuudella
 • Valittavissa altimetri tai barometri toiminnot
 • Ilmanpaine merenpinnassa
 • Ilmanpaineen graafinen esittäminen
 • Lämpömittari
 • Suunto Apps sovellustietokannasta ladattavissa auringon lasku- ja nousuajat, myrskyvaroitin ja vuorovesitiedot
 • Täysiverinen GPS (SIRFIV siru)
 • Sijaintidata koordinaattijärjestelmässä
 • Waypoint navigaatio eli reittipistenavigaatio
 • POI eli Point Of Interest: Voit tallentaa mielenkiintoisia ja tärkeitä kohteita reitille
 • Energiansäästötila
 • GPS-pohjainen korkeus
 • Graafinen korkeuskaavio
 • 3D -kompassi, jossa on erannon korjaustoiminta
 • Auringon nousu- ja laskuajat valmiiksi ladattuna ohjelmana

Kuntoilu- ja multisport -ominaisuudet:

 • Manuaaliset ja automaattiset kierrosajat
 • Palautumisaika, joka ottaa huomioon kuntoilun lisäksi päivittäisen aktiivisuuden
 • Countdown -ajastin
 • Intervalli ajastin muokattavilla intervalleilla 
 • Herkkä nopeusmittari, joka käyttää apunaan kiihtyvyysmittaria ja GPS dataa
 • Reitin nauhoitus ja analysointi Movescount.comissa
 • Multisport tilat (useita liikuntalajeja valittavissa Movescount.comissa)
 • Interaktiiviset kartat ja taulukot Movescount.com palvelussa
 • Mahdollisuus tallentaa useita urheilulajeja samaan lokiin

Uintiominaisuudet:

 • Sykkeen mittaus uidessa
 • Uintinopeus ja -matka
 • Vetojen kokonaismäärä ja tyyli
 • Uintiajan analysointi, uintireitin pituus, kierrokset ja kokonaismatka
 • Movescountissa voi taulukoida vedot, tempon ja keston

Suunto Apps sovelluksiin liittyvät ominaisuudet:

 • Voit käyttää useita harjoittelusovelluksia yhtä aikaa.
 • Sovellusten keräämää dataa voi käyttää jälkikäteen analysointiin.
 • Voit kustomoida sovelluksia entistä paremmin. Voit esimerkiksi määrätä tavoitteiden saavuttamiseen efektejä jos / sitten periaattella. Esim. "Jos X saavutetaan, niin näyttö vilkkuu"

Yleiset ominaisuudet:

 • Safiirilasi
 • Kestävä lasikuidulla vahvistettu polyamidikuori, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokehä
 • Polyuretaanista valmistettu ranneke alumiini soljella
 • Paino 92g
 • Laitteen ympärysmitta 50mm ja paksuus 17mm.
 • Aika, päivämäärä, hälytykset ja kaksoisaika. Aika päivittyy GPS-signaalista, joten kellosi on aina täsmällisesti ajassa
 • Kielet (EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, PT, SV)
 • Vesitiivis 100m asti (ISO2281)
 • GPS signaaliin perustuva ajan määritys
 • Näytön voi vaihtaa positiivisesta negatiiviseksi napin painalluksella. (vaaleasta tummaksi)
 • Säädettävissä oleva taustavalo
 • Näppäinlukko
 • Näyttää akun lataustason
 • Laitteen akku kestää 16 tuntia jatkuvalla GPS päivityksellä, 30 tuntia kun se ottaa signaalin kerran 5 sekunnissa ja  200 tuntia kun laite ottaa signaalin kerran minuutissa. Akku kestää kuukauden, jos käytössä on pelkät kello- ja ABC -toiminnot (Altimeter, Barometer ja Compass)
 • Valittavissa metrinen ja imperiaalinen järjestelmä
 • Datan siirtäminen movescount.comiin USB kaapelin tai Bluetooth Smart yhteyden avulla
 • Akun lataaminen USB kaapelilla
 • Yksittäisten liikuntalajien kehittyneempi analyysi Movescount.com palvelussa
 • Liikkeiden analysointia voidaan laajentaa kuvilla ja teksteillä Movescount.com palvelussa

Suunto Movescount-mobiiliapplikaation kanssa yhteensopivat mobiililaitteet:

 • iPad 3rd generation tai uudempi, iPad Mini ja iPad Air
 • iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 ja 6+
 • iPod Touch 5th Generation
 • Android käyttöjärjestelmä 4.3 ja uudemmat versiot

 

SKU 16022
Brändi Suunto
Rungon leveys 50 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa, Musta
Rannekkeen väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn SS020673000