Suunto Spartan Sport Blue HR

Sku: 16287

359,00 €
-20%

Suunto Spartan Sport Blue HR

Lisää kuvia

Suunto Spartan Sport Blue HR

Tuotekoodi: 16287

Suunto Spartan Sport Blue HR 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 359,00 €

Hinta: 449,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Suunto Spartan Sport Blue HR on lujatekoinen sykemittari, jossa on lasikuidulla vahvistetusta polyamidista valmistettu runko. Runkoon on kiinnitetty tyylikkäästi viimeistelty ruostumattomasta teräksestä valmistettu aikakehä, joka ympäröi sykemittarin värillistä kosketusnäyttöä suojaavaa mineraalikristallilasia. Sekä kellon runko, että sen silikoonista valmistettu ranneke ovat väriltään sähäkän siniset. Tuotepakkauksen mukana tulee Spartan Sport Blue -sykemittari, Smart Sensor -sykevyö, USB-latauskaapeli sekä pikaohjekirja. Suunto Spartan Sport -tuotteille myönnetään Suunnon virallinen kahden vuoden takuu.

Spartan Blue HR -sykemittarin tärkeimmät harjoitteluominaisuudet:

 • Sykkeen mittaus (myös uidessa), sekä aktiivisuuden mittaus
 • Kalorinkulutus
 • Integroitu GPS-paikannin (nopeus, matka, reittinavigaatio)
 • Esiasetukset 80 urheilulajille
 • Lisäominaisuuksia suosituimpiin lajeihin, kuten juoksuun, thriathloniin, uintiin ja pyöräilyyn
 • Harjoittelusuunnitelmat ja edistymisen seuranta
 • Treenirasitus, lepoaika sekä palautuminen
 • Vertaisvalmennusominaisuudet Suunto Movescount -palvelun ja Suunto Movescount -älypuhelinsovelluksen avulla
 • Lajikohtainen seuranta saavuttamistasi huipputuloksista ja niiden vertailu vertaisryhmässä Suunto Movescount -palvelun avulla
 • Digitaalinen kompassi kallistuskompensoinnilla ja erannonkorjauksella


Ominaisuuksista tarkemmin:


Akunkesto

Suunto Spartan Sport Blue -sykemittarin ladattava litiumioniakku kestää 10 tuntia, kun käytössä on täyden tehon yhden sekunnin välein tapahtuva GPS-sijaintipäivitys. Luonnollisesti täydellä teholla saavutetaan paras GPS-tarkkuus. Akku kestää 16 tuntia, kun käytössä on virtaa säästävä yhden sekunnin välein tapahtuma GPS-sijantipäivtys. Laitteen voi myös asettaa päivittämään GPS-sijainnin 60 sekunnin välein, jolloin akku kestää 40 tuntia. Tämä on sopiva asetus kun tarkalla reitillä ei ole suurta merktystä, esimerkiksi vaeltaessa. Sykemittari toimii loistavasti myös rannekellona, sillä kun se on asetettu kellotilaan, niin sen akku kestää jopa 10 päivää.

Juoksu

Spartan Sport mittaa juoksuvauhtiasi, kulkemaasi matkaa ja reaaliaikaista keskinopeuttasi GPS-ja GLONASS -paikantimiensa avulla. Se syöttää vauhti- ja syketietosi reaaliaikaiseen kierros- tai intervallitaulukkoon, ja antaa sinulle mahdollisuuden vertailuun. Juoskutilassa on erityisiä lahjikohtasia tiloja kuten intervallijuoksu, estekilpajuoksu ja juoksumatto. Laite tukee myös lisävarusteita. Voit mitata juoksutehoa erikseen myytävällä Stryd-anturilla. Jos haluat mitata kulkemaasi matkaa sisätiloissa esimerkiksi juoksumatolla, niin tällöin voit ostaa Bluetooth Smart -yhteyttä tukevan Foot POD -sensorin.

Multisport

Spartan Sport ja Spartan Ultra -sykemittareissa on ns. multisport-toiminto, jonka avulla pystyt yhdistämään useita eri urheilulajeja samaan harjoitukseen. Tämän ominaisuuden ansiosta pystyt seuraamaan ja tallentamaan jokaiselle lajille tärkeimpiä tietoja saman harjoituksen sisällä. Ominaisuus on kehitetty thriathlonia ajatellen, mutta voit itse valita mitkä lajit kuuluvat sinun harjoitukseesi. Lajin vaihtaminen onnistuu kesken harjoituksen näppärästi muutamalla napin painalluksella. Voit myös halutessasi luoda valmiita multisport-profiileja Movescount.com -palvelussa, ja ladate ne sykemittariisi. Tällöin laite tietää jo valmiiksi lajien järjestyksen, ja osaa talenntaa ja näyttää oikeita lajikohtaisia tietoja.

Uinti

Spartan-sykemittareissa on loistavat uintiominaisuudet. Ne kestävät vettä 100m syvyyteen saakka, ja soveltuvat niin allasuintiin kuin avovesiuintiinkin. Laite pystyy mittaamaan vauhtiasi ja kulkemaasi matkaa. Se laskee uintiaikasi allaspituuden ja kieroksen mukaan, sekä myös uimasi kokonaisajan. Spartan tallentaa myös uintivetojesi tahdin, määrän ja tyypin, kuin myös uintivedon tehokkuuden (SWOLF). Pystyt asettamaan intervalliharjoituksen, jolloin laite osaa automaattisesti ohjata sinut intervalliharjoituksen läpi, ja tekee lopulta intervallitaulukon suorituksestasi. Uintianalyysiä varten saat myös vedot ja vauhdin sisältävän kierrostaulukon. Avovesiuinnin aikana voit myös tallentaa uimasi reitin, koska GPS-paikannin toimii ulkona. Kun käytät Suunnon Smart Sensor -sykevyötä, niin myös sykkeesi tallentuu uidessa. Jos haluat vain seurata sykettäsi uidessa, niin voit halutessasi jättää rannetietokoneen pukuhuoneeseen. Smart Sensor -sykevyö tallentaa tiedot sisäänrakennettuun muistiin, ja lähettää ne sitten laitteeseesi myöhemmin.

Pyöräily

Kulkemasi matkan ja reitin, pyöräilynopeuden, reaaliaikaisen keskinopeuden sekä sykkenmittauksen lisäksi Suunto Spartan Sport-sykemittareissa on myös muita erillisillä lisävarusteilla saatavia pyöräilyominaisuuksia. Kampikierroksia laskeva Suunto Bike Sensor on loistava lisävaruste kaikille pyöräilijöille. Erillisiä Bluetooth Smart -teknologialla toimivia tehoantureita on olemassa useita. Tehoanturin avulla saat Spartanin tallentamaan keski- ja maksimitehosi ja väliajan huipputehosi. Lisäksi sen avulla näet tehon jakauman ja kaaviot sekä Peak Power Curve -huipputehokäyrän Suunto Movescount.com palvelussa. Laite tukee useita eri polkupyöriä, eli jos sinulla on vaikka kolmessa polkupyörässä eri Bike Sensorit, niin voit helposti valita sykemittarista minkä pyörän otat käyttöön. Laitteita ei siis tarvitse parittaa aina uudelleen.

Korkeusmittari

GPS-signaaliin perustuva korkeuden mittaus, jonka avulla laite pystyy myös tallentamaan reittisi nousut ja laskut. Samalla se mittaa yleistä etenemistäsi esimerkiksi kiipeilyn aikana. Korkeusmittari on tärkeä ominasuus esimerkiksi laskettelijoille, kiipeilijöille ja vaeltajille.

Suunto FusedSpeed -teknologia

FusedSpeed on markkinoiden tarkimpia nopeudenmittausteknologioita. Se mittaa tarkan nopeuden yhdistelemällä GPS- ja kiihtyvyyssensorin tuottamaa dataa. Kiihtyvyysanturi auttaa sykemittaria mittaamaan tasaista nopeutta paremmin, ja tunnistamaan nopeuden muutokset ja reagoimaan niihin nopeammin. 

Peak Training Effect

Peak Traingin Effect (PTE) on suunnon käyttämä termi harjoitusvaikutus-ominaisuudelle. Se kertoo kuinka yksittäinen treenisi vaikutti aerobiseen maksimisuorituskykyysi. PTE toimii paremmin ja kertoo tarkempia tuloksia keskitehokkaan ja tehokkaan harjoituksen jälkeen. PTE-luku suhteutettu omaan kuntotasoosi, joten mitä paremmassa kunnossa olet, sitä kovemmin sinun on harjoiteltava nostaaksesi PTE-tasoasi.

Aktiivisuusmittaus

Suunto Spartan -rannetietokoneet mittaavat päivittäistä aktiivisuuttasi kellossa olevan kiihtyvyysanturin avulla. Lisäksi se mittaa päivittäistä kalorinkulutustasi sekä askeliasi. Laite pystyy laskemaan huomattavasti tarkemman palautusajan yhdistämällä harjoituksistasi saadun datan muuhun aktiivisuuteesi.

Movescount-harjoituspäiväkirja ja sosiaalinen yhteisö

Mocescount.com-palvelu mahdollistaa harjoitustietojesi tarkemman analyysin. Voit ladata harjotustietosi suoraan Spartan-laitteestasi palveluun käyttämällä USB-kaapelia tai Movescount-puhelinsovellusta. Movescount.com verkkosivuilla näet kaikki harjoitustietosi selkeästi, ja pystyt seuraamaan edistymistäsi.

Voit halutessasi jakaa suorituksesi ja harjoitustietosi kaikkien palvelua käyttävien kanssa. Pystyt vertailemaan huipputuloksiasi ja harjoittelutietoja muiden käyttäjien kanssa. Movescount.com sisältää myös vertaisvalmennusominaisuudet. Palveluun on lisätty lämpökarttoja, jotka kertovat missä muut käyttäjät ovat liikkuneet. Pystyt siis helposti löytämään uusia reittejä, ja siirtämään ne Spartan-rannetietokoneeseesi. Spartan navigoi sinut uuden reittisi läpi.

Movescount-sovellus älypuhelimelle

Kun olet yhidstänyt laitteesi yhteensopivan iPhone tai Android -puhelimesi kanssa, niin saat älypuhelimesi hälytykset ja ilmoitukset suoraan rannetietokoneesi näytölle. Se ilmoittaa esimerkiksi saapuneista tekstiviesteistä ja puheluista, sekä kaikista muistakin ilmoituksista jotka käyttävät puheimen ilmoituskeskusta (notification center). Halutessasi laite siirtää automaattisesti harjoitustietosi iPhonen Movescount-applikaatioon Bluetooth Smart -teknologian avulla. Applikaatio siirtää tiedot edelleen movescount.com tilillesi. Tiedonsiirrossa kestää noin 30-60 sekuntia riippuen siitä kuinka monta lisävarustetta sinulla on ollut käytössäsi harjoituksen aikana. Voit valita mitä lajeja Spartan näyttää lajiprofiileissasi ja muuttaa näiden profiilien asetuksia suoraan Movescount-sovelluksesta, eli enää sinun ei tarvitse päästä tietokoneelle muuttamaan niitä. Lisäksi voit muuttaa näyttöasetuksia, eli päättää mitä tietoja ja dataa rannetietokone näyttää sinulle liikkuessasi. Tarkasta Suunto Movescount applikaation kanssa yhteensopivat mobiililaitteet Suunnon virallisilta sivuilta.

Kun yhdistät Spartan-rannetietokoneen Movescount-applkaatioon, niin pystyt käyttämään puhelimes näyttöä sykemittarin näyttönä. Tämä on käytännöllinen ominaisuus etenkin pyöräilijöille, sillä sen avulla näet esimerkiksi sykkeesi, nopeutesi, vauhtisi ja kulkemasi reitin reaaliajassa puhelimesi näytöltä. Näet koko ajan kartalta missä kuljet, ja voit navigoida näppärästi. Et siis tarvitse erillistä isonäyttöistä pyöräilytietokonetta.

Liitettyäsi rannetietokoneesi iPhone -applikaation, voit ottaa harjoituksesi aikana kuvia joihin saat valita sinulle merkityksellistä tietoa treenistäsi niin sanotusti overlay:nä, eli kuvan yhteyteen tulee esimerkiksi syketietosi juuri sillä hetkellä jolloin kuvan otit. Pystyt tietenkin jakamaan kuviasi suoraan sosiaalisessa mediassa. Applikaatio mahdollistaa myös Suunto Movie -elokuvan teon, eli pystyt jälkikäteen yhdellä kosketuksella tekemään ”elokuvan” harjoituksestasi. Näet NASA:n satelliittikuvana kulkemasi reitin ja applikaatio nostaa harjoituksestasi treenitietoja elokuvaan. Jos vaikka juoksit Mount Blancille ja takaisin niin elokuvaan tulee todennäköisesti ainakin tieto korkeudesta jossa kävit.

Track Back | Reitti takaisin -ominaisuus

Suunnon käytännöllisen Track Back -ominaisuuden avulla osaat aina takaisin lähtöpisteeseen kulkien samaa reittiä. Voit käynnistää Track Back -ominaisuuden koska vain harjoituksesi aikana.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16287
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin