Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth

549,00 € 249,00 € Säästät: 300,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
27334

Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth on Suunnon tyylikäs multisport-GPS-kello, jonka rannesykemittaus ja barometrinen korkeusmittaus tekevät siitä täydellisen kellon aktiivisille urheilijoille. Kellon rungon leveys 50mm ja paksuus 16,7mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 24mm.

Mittaa sykkeesi ja tarkkaile untasi

Wrist HR Baro Stealth -kellon huippulaadukas rannesykemittaus tapahtuu markkinajohtaja Valencellin kehittämän rannesykemittausteknologian avulla. Rannesykemittauksen ansiosta voit seurata omaa aktiivisuuttasi vuorokauden jokaisena hetkenä. Baro Stealth -urheilukellosi laskee puolestasi kuluttamasi kalorit ja kävelemäsi askelmäärät. Uuden ohjelmistopäivityksen myötä Spartan Baro Stealth kykenee analysoimaan myös untasi. Se mittaa unen keston ja keskisykkeen unen aikana. Akunkesto on myöskin Spartan Sport Wrist HR Baro Stealthissä hyvä. Virtaa riittää 10 tuntia, kun laite on täydellä teholla. Virransäästötilan avulla voit pidentää akunkestoa jopa 40 tuntiin asti!

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth -kello saa 30. maaliskuuta 2021 alkaen päivityksen, jonka mukana kellot saavat seuraavat ominaisuudet:

 • komootin laajat aluepaketit tarjoavat vaiheittaisia navigointiohjeita ja offline-toimintoja valitsemillasi alueilla. Suunnittele reittisi ennakkoon komootin tietokone- tai mobiilisovelluksella ja synkronoi se kelloosi. Nyt saat kelloosi varoituksen, kun esimerkiksi risteys lähestyy. Monipäiväisillä vaellus- ja pyöräretkillä suunnistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa
 • Tallenna kelloosi tärkeitä ja mielenkiintoisia matkakohteita ja navigoi näihin paikkoihin kellosi avulla

 

 

 • Vesitiivis aina 100 metriin saakka
 • Akun kesto 10 h täysitehoisella GPS-paikannusvälillä / Virransäästötilassa jopa 40 h
 • Värikosketusnäyttö kolmella toimintopainikkeella
 • GPS/GLONASS-reittinavigointi
 • FusedAlti™ antaa tarkemmat korkeuslukemat
 • Auringon nousu- ja laskuajat sekä myrskyvaroitukset
 • Tukee yli 80 eri urheilulajia
 • Seuraa harjoitusrasitusta, lepoa, edistymistä ja suunnittele etukäteen
 • Mittaa askeleesi ja kuluttamasi kalorit
 • Laitteen takuu 2 v, rannekkeella vuoden takuu

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro -sarjan edut

Ilmanpaineen tarkkailu, lämpötilan mittaus ja myrskyvaroitukset ovat uusia ominaisuuksia Baro-sarjan kelloissa. Näet jatkossa korkeustiedot entistä tarkemmin Suunnon FusedAlti™ -tekniikan ansiosta. Nyt voit myös seurata sekä aktiivisuushistoriaasi että omaa edistymistäsi kehitysanalyysien käyrävertailun ansiosta jatkossa suoraan kellostasi. Uintiharrastajille toivottu uudistus on myöskin se, että voit mitata jatkossa sykkeesi uinnin aikana suoraan ranteestasi. Et siis tarvitse tätä varten enää Suunto Smart Sensor -älyanturia. Urheilukellon kuorta on myöskin vahvistettu valmistamalla se lasikuituvahvisteisesta polyamidista pelkän polyamidin sijaan.

Suunto FusedAlti™ näyttää korkeustiedot entistäkin tarkemmin

Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth -multisport-kello mittaa nyt korkeustiedot entistäkin tarkemmin. Suunnon oma FusedAlti™-tekniikka mittaa korkeuslukemat sekä GPS- että ilmanpainetietojen avulla. Näin pystytään poistamaan virheelliset mittaustulokset, jotka saattaisivat ilmetä esimerkiksi satelliittiongelmien vuoksi. Laitteesta löytyvän GPS/GLONASS-seurannan avulla seuraat kätevästi nopeuttasi, vauhtiasi ja etenemäsi matkan pituutta. Entistäkin parempi reittinavigointi vie sinut haluamaasi paikkaasi, ja reaaliaikainen paluunavigointi auttaa sinua löytämään takaisin lähtöpisteeseesi. Jatkossa pystyt myös näkemään jäljellä olevan matkan määränpäähäsi sekä arvioidun saapumisajankohtasi. Näet Baro Stealth -kellostasi myös kätevästi auringon nousu- ja laskuajat, joten pimeä ei ikinä pääse yllättämään sinua. Eikä pääse myrskykään, koska laite antaa myrskyvaroituksen, jos ilmanpaine laskee äkillisesti.

Sport Wrist HR Baro Stealth on luotettava kumppani

Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth tekee ulkoilusta ja urheilusta entistäkin mielekkäämpää. Löydät GPS-urheilukellostasi tuen yli 80 eri urheilulajille, jonka lisäksi sitä on helppo käyttää myös intervalliharjoituksissa. Kestävistä materiaaleista valmistetun Suunto Spartan Sport Baro Stealthin kehä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, lasi mineraalikristallista ja kuori lasikuituvahvisteisesta polyamidista, ja sen tyylikäs musta silikoniranneke tuntuu mukavalta ranteessasi. Painoa tällä Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth -GPS-multisport-kellolla on 74 grammaa, rungon leveys on 50 mm ja rungon paksuus 16,7 mm. Kirkkaasta värikosketusnäytöstä löydät kolme eri painiketta, joilla kontrolloit kelloasi. Voit lisäksi itse mukauttaa kellotaulua haluamasi näköiseksi! Wrist HR Baro Stealth kantaa mukanasi myös viimeisen 30 päivän harjoitteluyhteenvedon, joten sinun on helppo pysyä viime viikkojen urheilu- ja ulkoilusuorituksistasi kartalla.

Lisätietoja
SKU 27334
Brändi Suunto
Rungon leveys 50 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa, Musta
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn SS023404000
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.