Suunto Spartan Trainer Wrist HR Black DEMO

sd:HUOM! Kyseessä on uusi ja käyttämätön tuote, jossa on "DEMO"-merkintä rungon etureunassa. Katso kuvat!

Sku: 25817

;
279,00 €
Suunto Spartan Trainer Wrist HR Black DEMO 4 36
    • Suunto Spartan Trainer Wrist HR Black DEMO on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Spartan Trainer Wrist HR Black DEMO

Suunto Spartan Trainer Wrist HR Black DEMO

Tuotekoodi: 25817

Suunto Spartan Trainer Wrist HR Black DEMO 4 36

HUOM! Kyseessä on uusi ja käyttämätön tuote, jossa on "DEMO"-merkintä rungon etureunassa. Katso kuvat!

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

279,00 €

Tuotekuvaus

HUOM! Kyseessä on uusi ja käyttämätön tuote, jossa on "DEMO"-merkintä rungon etureunassa. Katso kuvat!


Spartan Trainer Black kannustaa sinua urheilemaan

Kaipaatko pientä piristysruisketta urheiluusi? Kietaise Suunto Spartan Trainer Black ranteeseesi ja ala kuntoilla. Spartan Trainer Black -sykekello motivoi sinua päivästä toiseen ilmoittamalla sinun päivittäisen kalorinkulutuksesi ja askeleittesi määrän. Saat myös reaaliaikaista palautetta ja yhteenvetoa jatkuvasti. Näet kellonäytöltä erilaisia käyriä ja kuvaajia, joiden avulla pystyt seuraamaan harjoittelujasi helposti. Suunnon Spartan Trainer Black soveltuu monipuoliseen sisä- ja ulkoharjoitteluun. Laitteeseen on esiasetettu jopa 80 erilaista urheilulajitilaa, joten se on heti käyttövalmis lajiin kuin lajiin. Spartan Trainer Black -multisport-GPS-kello mittaa urheilusuorituksesi aikana sinun nopeuttasi, vauhtiasi ja matkaasi. Sinun on siis helppo esimerkiksi ylläpitää haluamaasi vauhtia. Löydät kellostasi myös kätevän reittinavigoinnin. Se helpottaa sinua löytämään perille haluamaasi paikkaan ja reaaliaikainen paluunavigointi saattaa sinut turvallisesti lähtöpisteeseen.

Monipuoliset ominaisuudet ja ergonominen muotoilu

Suunnon uusi tulokas, Spartan Trainer Wrist HR Black, on monipuolinen multisport-GPS-kello. Verrattuna brändin edellisiin urheilukelloihin, Trainer Wrist HR Black on huomattavasti ohuempi ja kevyempi. Kellon sulavalinjaisen muotoilunsa ansiosta sitä on mukava pitää ranteessasi ympäri vuorokauden. Löydät Trainer Blackista kaikki tärkeimmät harjoitteluominaisuudet, 24/7 aktiivisuuden seurannan ja huippulaadukkaan rannesykemittauksen.

Sykemittausta suoraan ranteestasi

Suunnon Spartan Trainer Black -GPS-urheilukello mittaa sykkeesi suoraan ranteestasi, joten et tarvitse erillistä sykevyötä. Markkinoiden parhaan rannesykemittausteknologian Suunto Traineriin tarjoaa amerikkalainen Valencell. Urheilukellossa on optinen sykesensori, joka mittaa sykkeesi verenkiertoa seuraavien ledien avulla. Voit myös halutessasi yhdistää Spartan Trainer Blackiin erillisen Suunto Smart Sensor -sykevyön.

Laadukas Trainer Black -urheilukello

Suunnon Trainer Black on paitsi tyylikäs, myös laadukas. Sykekellon kehä ja kuori ovat valmistettu lasikuituvahvisteisesta polyamidista ja lasi polyamidista. Silikoniranneke tuntuu mukavalta ranteessasi, eikä se hierrä epämukavasti. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta kello sopii täydellisesti myös kapeallekin ranteelle. Painoa tällä höyhenenkevyellä Spartan Trainer Black -GPS-kellolla on 56 grammaa, joten se kulkee ranteessasi todella vaivattomasti. Suunnon Trainer Black -urheilukellosta on tehty myöskin vesitiivis aina 50 metriin saakka, joten sinun ei tarvitse riisua sitä kädestäsi edes uintireissun ajaksi. Suunto Spartan Trainer Blackin akunkesto on myöskin hyvällä tasolla. Akku kestää täydessä käytössäsi noin kymmenen tunnin ajan ja virransäästötilassa 30 tuntia. Voit myös käyttää Spartan Trainer Wrist HR Blackia pelkästään arkikellona ja aktiivisuusmittarina. Silloin virta kestää jopa 14 vuorokauden ajan!

Pakkaus sisältää:

  • Spartan trainer wrist hr black sykemittari
  • USB-kaapeli
  • pikaopas
  • takuutiedote

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25817
Brändi Suunto
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Askelmittari, Kalorikulutus
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rungon leveys 46 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn SS022668000

Pieni hetki