Ukko Schnapps 2 XO (21122)

d:Ukko Schnapps 2 XO on pidemmälle hiottu versio alkuperäisistä Ukko -snapsilaseista. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. Ukko Schnapps 2 XO -snapsilasit, kuten muutkin ajattomat Ukko -tuotteet, edustavat perisuomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tämä malli sisältää 2 lasia. Ukko Schnapps 2 XO -pakkaus sisältää laseille myös tyylikkään, tumman visakoivutelineen, jossa ne on helppo säilöä ja laittaa esim. pakastimeen viilenemään. Koivutukin valmistaa Laitalan huonekalutehdas Jurvassa. Itse snapsilasit ovat peilikiillotettua, elintarvikesäädökset täyttävää meijeriterästä. Tuotteet syntyvät alusta asti Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Ukko Schnapps 2 XO -lasien paino on 98 g ja vetoisuus virallinen 40 ml. Lisäksi lasien pohjaosa on tasapainotettu. Konepestävinä lasit säilyttävät raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään. Ukko Schnapps 2 XO on myös loistava lahjaidea. Tuote toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, jonka arvoa voit lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään laattan, jonka voit itse liimata koivutukin kylkeen haluamaasi paikkaan. Laatassa on liimatarra valmiina. Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 21122

Sku: 32302

;
75,00 €

Ukko Schnapps 2 XO (21122)

Ukko Schnapps 2 XO (21122)

Tuotekoodi: 32302

Ukko Schnapps 2 XO (21122) 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

75,00 €

Tuotekuvaus

Ukko Schnapps 2 XO on pidemmälle hiottu versio alkuperäisistä Ukko -snapsilaseista. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. Ukko Schnapps 2 XO -snapsilasit, kuten muutkin ajattomat Ukko -tuotteet, edustavat perisuomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tämä malli sisältää 2 lasia.

Ukko Schnapps 2 XO -pakkaus sisältää laseille myös tyylikkään, tumman visakoivutelineen, jossa ne on helppo säilöä ja laittaa esim. pakastimeen viilenemään. Koivutukin valmistaa Laitalan huonekalutehdas Jurvassa. Itse snapsilasit ovat peilikiillotettua, elintarvikesäädökset täyttävää meijeriterästä. Tuotteet syntyvät alusta asti Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Ukko Schnapps 2 XO -lasien paino on 98 g ja vetoisuus virallinen 40 ml. Lisäksi lasien pohjaosa on tasapainotettu. Konepestävinä lasit säilyttävät raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään.

Ukko Schnapps 2 XO on myös loistava lahjaidea. Tuote toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, jonka arvoa voit lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään laattan, jonka voit itse liimata koivutukin kylkeen haluamaasi paikkaan. Laatassa on liimatarra valmiina. Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä.

Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 21122

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32302
Brändi Ukko Schnapps
Kaiverrus 50
mpn 21122

Pieni hetki