Ukko Schnapps 4 XO (41142)

135,00 € 108,00 € Säästät: 27,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 108.00 €
Normaalihinta: 135.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 108.00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 3)
SKU
32303
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 50 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Kevätsiivous

Ukko Schnapps 4 XO on pidemmälle hiottu versio alkuperäisistä Ukko -snapsilaseista. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. Ukko Schnapps 4 XO -snapsilasit, kuten muutkin ajattomat Ukko -tuotteet, edustavat perisuomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tämä malli sisältää 4 lasia.

Ukko Schnapps 4 XO -pakkaus sisältää laseille myös tyylikkään, tumman visakoivutelineen, jossa ne on helppo säilöä ja laittaa esim. pakastimeen viilenemään. Koivutukin valmistaa Laitalan huonekalutehdas Jurvassa. Itse snapsilasit ovat peilikiillotettua, elintarvikesäädökset täyttävää meijeriterästä. Tuotteet syntyvät alusta asti Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Ukko Schnapps 4 XO -lasien paino on 98 g ja vetoisuus virallinen 40 ml. Lisäksi lasien pohjaosa on tasapainotettu. Konepestävinä lasit säilyttävät raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään.

Ukko Schnapps 4 XO on myös loistava lahjaidea. Tuote toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, jonka arvoa voit lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään laattaan, jonka voit itse liimata koivutukin kylkeen haluamaasi paikkaan. Laatassa on liimatarra valmiina. Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä.

Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 41142

Lisätietoja
SKU 32303
Brändi Ukko Schnapps
Kaiverrus 50
mpn 41142

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.