Ukko Schnapps Whisky 1 XO (50111)

d:Ukko Schnapps Whisky 1 XO on kotimainen voittajavalinta tyylikkäisiin viskinmaisteluhetkiin. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. Whisky 1 XO -viskilasi, kuten muutkin ajattomat Ukko -tuotteet, edustaa perisuomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tämä malli sisältää yhden lasin. Ukko Schnapps Whisky 1 XO -pakkaus sisältää lasille myös tyylikkään, tumman massiivikoivutelineen, jossa se on helppo säilöä ja laittaa esim. pakastimeen viilenemään. Koivutukin valmistaa Laitalan huonekalutehdas Jurvassa. Itse viskilasi on peilikiillotettua, elintarvikesäädökset täyttävää meijeriterästä. Ukko -tuotteet syntyvät alusta asti Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Whisky 1 XO -lasin vetoisuus on 125 ml ja aina viileän juoman takaa 100 g massiivinen teräspohja. Konepestävänä lasi säilyttää raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään. Ukko Schnapps Whisky 1 XO on myös loistava lahjaidea. Tuote toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, jonka arvoa voit lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään laattan, jonka voit itse liimata koivutukin kylkeen haluamaasi paikkaan. Laatassa on liimatarra valmiina.Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 50111

Sku: 32305

;
79,00 €

Ukko Schnapps Whisky 1 XO (50111)

Ukko Schnapps Whisky 1 XO (50111)

Tuotekoodi: 32305

Ukko Schnapps Whisky 1 XO (50111) 0 0

Väliaikaisesti loppu

79,00 €

Tuotekuvaus

Ukko Schnapps Whisky 1 XO on kotimainen voittajavalinta tyylikkäisiin viskinmaisteluhetkiin. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. Whisky 1 XO -viskilasi, kuten muutkin ajattomat Ukko -tuotteet, edustaa perisuomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tämä malli sisältää yhden lasin.

Ukko Schnapps Whisky 1 XO -pakkaus sisältää lasille myös tyylikkään, tumman massiivikoivutelineen, jossa se on helppo säilöä ja laittaa esim. pakastimeen viilenemään. Koivutukin valmistaa Laitalan huonekalutehdas Jurvassa. Itse viskilasi on peilikiillotettua, elintarvikesäädökset täyttävää meijeriterästä. Ukko -tuotteet syntyvät alusta asti Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Whisky 1 XO -lasin vetoisuus on 125 ml ja aina viileän juoman takaa 100 g massiivinen teräspohja. Konepestävänä lasi säilyttää raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään.

Ukko Schnapps Whisky 1 XO on myös loistava lahjaidea. Tuote toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, jonka arvoa voit lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään laattan, jonka voit itse liimata koivutukin kylkeen haluamaasi paikkaan. Laatassa on liimatarra valmiina.Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä.

Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 50111

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32305
Brändi Ukko Schnapps
Kaiverrus 50
mpn 50111

Pieni hetki