Ukko Schnapps Whisky 2 XO (50112)

d:Ukko Schnapps Whisky 2 XO on kotimainen voittajavalinta tyylikkäisiin viskinmaisteluhetkiin. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. Whisky 2 XO -viskilasit, kuten muutkin ajattomat Ukko -tuotteet, edustavat perisuomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tämä malli sisältää 2 lasia. Ukko Schnapps Whisky 2 XO -pakkaus sisältää laseille myös tyylikkään, tumman massiivikoivutelineen, jossa ne on helppo säilöä ja laittaa esim. pakastimeen viilenemään. Koivutukin valmistaa Laitalan huonekalutehdas Jurvassa. Itse viskilasit ovat peilikiillotettua, elintarvikesäädökset täyttävää meijeriterästä. Ukko -tuotteet syntyvät alusta asti Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Whisky 2 XO -lasien vetoisuus on 125 ml ja aina viileät juomat takaa 100 g massiivinen teräspohja. Konepestävinä lasit säilyttävät raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään. Ukko Schnapps Whisky 2 XO on myös loistava lahjaidea. Tuote toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, jonka arvoa voit lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään laattan, jonka voit itse liimata koivutukin kylkeen haluamaasi paikkaan. Laatassa on liimatarra valmiina.Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 50112

Sku: 32306

;
129,00 €

Ukko Schnapps Whisky 2 XO (50112)

Ukko Schnapps Whisky 2 XO (50112)

Tuotekoodi: 32306

Ukko Schnapps Whisky 2 XO (50112) 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

129,00 €

Tuotekuvaus

Ukko Schnapps Whisky 2 XO on kotimainen voittajavalinta tyylikkäisiin viskinmaisteluhetkiin. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. Whisky 2 XO -viskilasit, kuten muutkin ajattomat Ukko -tuotteet, edustavat perisuomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tämä malli sisältää 2 lasia.

Ukko Schnapps Whisky 2 XO -pakkaus sisältää laseille myös tyylikkään, tumman massiivikoivutelineen, jossa ne on helppo säilöä ja laittaa esim. pakastimeen viilenemään. Koivutukin valmistaa Laitalan huonekalutehdas Jurvassa. Itse viskilasit ovat peilikiillotettua, elintarvikesäädökset täyttävää meijeriterästä. Ukko -tuotteet syntyvät alusta asti Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Whisky 2 XO -lasien vetoisuus on 125 ml ja aina viileät juomat takaa 100 g massiivinen teräspohja. Konepestävinä lasit säilyttävät raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään.

Ukko Schnapps Whisky 2 XO on myös loistava lahjaidea. Tuote toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, jonka arvoa voit lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään laattan, jonka voit itse liimata koivutukin kylkeen haluamaasi paikkaan. Laatassa on liimatarra valmiina.Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä.

Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 50112

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32306
Brändi Ukko Schnapps
Kaiverrus 50
mpn 50112

Pieni hetki