Zeppelin 100 years Zeppelin Chronograph 8680M-4

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 37737
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Zeppelin 100 years Zeppelin-mallisto juhlistaa ilmalaivan satavuotiasta historiaa, ja mallistossa on nyt uusia vuonna 2019 julkistettuja malleja, joissa Zeppelinin ominaisuudet yhdistyvät moderneihin ominaisuuksiin. Zeppelin 100 years Zeppelin Chronograph 8680M-4-rannekellossa on kiiltävä teräksinen 42 mm leveä runko, jossa on tuttu lovettu Zeppelinin runkomuoto ja teräksinen mesh-ranneke. Kellon sammaleenvihreässä kellotaulussa on takometri, päivyri, hälytys ja luminoidut breguet-viisarit. Kellossa on Sveitsiläinen Rondan 5130D-koneisto. Saksalaisvalmisteisilla Zeppelin-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 37737
Brändi Zeppelin
Kaiverrus 10
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 160 - 215 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 8680M-4