XPLORA X5 Play lasten kellopuhelin sininen

199,00 € 159,00 € Säästät: 40,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
46009

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

XPLORA-perheen uusin ja edistynein kellopuhelinmalli XPLORA 5 sininen on täällä! XPLORA 5 -kellossa on kaikki samat ominaisuudet kuin edeltäjässään ja lisäksi siinä on uusia toimintoja sekä uusi muotoilu. Valitessaan lapselleen XPLORA 5 -puhelimen, huoltajan ei tarvitse huolehtia älypuhelinten riskitekijöistä, jotka liittyvät esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, nettikiusaamiseen, internetiin sekä pääsyyn sopimattomille sivustoille. Xplora 5 sisältää XPLORA Mobile -operaattorin esiasennetun SIM-kortin. Liittymä maksaa aktivoinnin jälkeen 10-12 euroa kuukaudessa riippuen valitusta liittymävaihtoehdosta. Liittymä aktivoidaan osoitteessa: https://xplora.fi/aktivoi/

XPLORA 5 on turvallinen valinta

XPLORA 5 on turvallinen ja kestävä lasten kellopuhelin, joka sopii täydellisesti lapsen ensimmäiseksi kelloksi. Kellosta erityisen turvallisen tekee se, että siihen voi soittaa tai lähettää viestejä vain ne tallennetut yhteystiedot, joilla on XPLORA-sovellus. Lapsesi voi kommunikoida tallennettujen yhteystietojen kanssa sekä ääniviesteillä että emojeilla. Kellolla ei myöskään ole mahdollisuutta päästä internetiin, jolloin sinun ei tarvitse pelätä lapsesi näkevän sopimatonta sisältöä. Voit milloin vaan lähettää lapsellesi viestin, soittaa tai paikantaa hänen sijaintinsa. Huolehdi vähemmän ja anna lapsesi leikkiä enemmän.

Paikannus

Lasten sininen XPLORA 5 -kellopuhelin käyttää kolmiosaista paikannusominaisuutta, joka yhdistää GPS- ja WiFi-teknologioita sekä tukiasemien dataa. Kolmiosaisen paikannuksensa ansiosta kellon paikantaminen on entistäkin tarkempaa. Sinun on helppo tarkastella suoraan XPLORA-sovelluksestasi, missä lapsesi tällä hetkellä liikkuu. Voit myös määritellä turvalliset alueet, joilla lapsesi voi liikkua. Mikäli kello poistuu tältä alueelta, saat puhelimeesi heti ilmoituksen. Saman ilmoituksen saat myös, kun lapsesi palaa turva-alueelle.

Yhdistä #GOPLAY-aktiviteettialustaan

Voit yhdistää sinisen XPLORA 5 -kellopuhelimen helposti XPLORAn ainutlaatuiseen #GOPLAY-aktiviteettialustaan. Sovellus motivoi lastasi liikkumaan enemmän, sillä heidän toimintansa palkitaan sovelluksessa XPLORA-kolikoilla, joita voidaan käyttää pelaamiseen tai palkintojen ostamiseen #GOPLAY-kaupasta.

2 megapikselin kamera

Lasten sininen XPLORA 5 kellopuhelin on varustettu 1,4″ TFT-näytöllä ja 2MP kameralla, jolla lapsi voi tallentaa ja jakaa valokuvia turvallisesti valittujen perheenjäsenten kanssa. XPLORA 5:n kanssa voit ottaa upeita kuvia ja valita suosikkikuvan taustakuvaksi. X5-kellolla voit tallentaa jopa 1000 kuvaa!

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot

 • Kaksisuuntaiset puhelut
 • Tarkka paikannus
 • Ääniviestit ja emojit
 • 2 megapikselin kamera
 • Vedenkestävä IP68, kestää puhdasta vettä 30 min ajan 1,5 metrin syvyyteen asti
 • #GOPLAY-aktiviteettialusta
 • 1.4″ TFT Gorilla-lasilla, resoluutio 240 x 240 px
 • Akunkesto noin 72 tuntia
 • Mitat: 49 x 45 x 15 mm
 • Paino: 317 grammaa
 • Android
 • Bluetooth 4.1

Tuotepakettiin kuuluu XPLORA 5 -kello, pikakäyttöopas ja latauskaapeli.

Lisätietoja
SKU 46009
Brändi XPLORA
Rungon leveys 42 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen pituus 145 - 210 mm
Rannekkeen väri Sininen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Lasten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn Xplora 5 FI Blue
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.