Kultainen Ylioppilaslyyra - 5kpl setti

119,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
8765
Muut mallit

Etsitkö yhtä erillistä ylioppilaslyyraa, tai esimerkiksi neljän ylioppilaan äidille tarkoitettua lyyraa? Kaikki erilaiset YO-lyyrat löydät klikkaamalla tästä.

Aidosta 14 karaatin kullasta valmistetu viiden ylioppilaslyyran setti on tarkoitettu viiden ylioppilaan äidille tai isovanhemmalle. Tässä rintakorussa kultaiset ylioppilaslyyrat on valmiiksi kiinnitettynä toisiinsa, joten kiinnitys rintaan tapahtuu kätevästi yhdellä rintaneulalla. Jokainen lyyra on halkaisijaltaan 16mm, joten koko lyyrasetin leveys on 45mm ja korkeus 29mm. Tuote toimitetaan postikuluitta.

Kaunis lyyra täydentää äidin juhla-asun

Uudet ylioppilaat antavat suomalaisen perinteen mukaisesti äideilleen kultaiset lyyrat. Lyyra symboloi ylioppilaan arvostusta oman äidin antamaa kasvatusta ja välittämistä kohtaan. Useinmiten lyyra annetaan jo hyvissä ajoin ennen juhlia. Lyyraa käytetään yleensä ainoastaan oman lapsen tai muiden lakkiaisissa. Sitä käytetään "lähellä sydäntä" eli vasemmalla puolella rinnassa, kun taas tavallisia rintakoruja pidetään oikealla puolella. Jos lapsista useampi on ylioppilas, kuuluu äidillä olla lyyra jokaista ylioppilaaksi kirjoittanutta lasta kohden.

Lisätietoja
SKU 8765
Brändi Muut
Kategoria Naisten korut
mpn lyyra 5 kulta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.