Kultainen Ylioppilaslyyra - 5kpl setti

d:Etsitkö yhtä erillistä ylioppilaslyyraa, tai esimerkiksi neljän ylioppilaan äidille tarkoitettua lyyraa? Kaikki erilaiset YO-lyyrat löydät klikkaamalla tästä. Aidosta 14 karaatin kullasta valmistetu viiden ylioppilaslyyran setti on tarkoitettu viiden ylioppilaan äidille tai isovanhemmalle. Tässä rintakorussa kultaiset ylioppilaslyyrat on valmiiksi kiinnitettynä toisiinsa, joten kiinnitys rintaan tapahtuu kätevästi yhdellä rintaneulalla. Jokainen lyyra on halkaisijaltaan 16mm, joten koko lyyrasetin leveys on 45mm ja korkeus 29mm. Tuote toimitetaan postikuluitta. Kaunis lyyra täydentää äidin juhla-asun Uudet ylioppilaat antavat suomalaisen perinteen mukaisesti äideilleen kultaiset lyyrat. Lyyra symboloi ylioppilaan arvostusta oman äidin antamaa kasvatusta ja välittämistä kohtaan. Useinmiten lyyra annetaan jo hyvissä ajoin ennen juhlia. Lyyraa käytetään yleensä ainoastaan oman lapsen tai muiden lakkiaisissa. Sitä käytetään "lähellä sydäntä" eli vasemmalla puolella rinnassa, kun taas tavallisia rintakoruja pidetään oikealla puolella. Jos lapsista useampi on ylioppilas, kuuluu äidillä olla lyyra jokaista ylioppilaaksi kirjoittanutta lasta kohden.

Sku: 8765

89,00 €
Kultainen Ylioppilaslyyra - 5kpl setti 4 2

Kultainen Ylioppilaslyyra - 5kpl setti

Kultainen Ylioppilaslyyra - 5kpl setti

Tuotekoodi: 8765

Kultainen Ylioppilaslyyra - 5kpl setti 4 2

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Etsitkö yhtä erillistä ylioppilaslyyraa, tai esimerkiksi neljän ylioppilaan äidille tarkoitettua lyyraa? Kaikki erilaiset YO-lyyrat löydät klikkaamalla tästä.

Aidosta 14 karaatin kullasta valmistetu viiden ylioppilaslyyran setti on tarkoitettu viiden ylioppilaan äidille tai isovanhemmalle. Tässä rintakorussa kultaiset ylioppilaslyyrat on valmiiksi kiinnitettynä toisiinsa, joten kiinnitys rintaan tapahtuu kätevästi yhdellä rintaneulalla. Jokainen lyyra on halkaisijaltaan 16mm, joten koko lyyrasetin leveys on 45mm ja korkeus 29mm. Tuote toimitetaan postikuluitta.

Kaunis lyyra täydentää äidin juhla-asun

Uudet ylioppilaat antavat suomalaisen perinteen mukaisesti äideilleen kultaiset lyyrat. Lyyra symboloi ylioppilaan arvostusta oman äidin antamaa kasvatusta ja välittämistä kohtaan. Useinmiten lyyra annetaan jo hyvissä ajoin ennen juhlia. Lyyraa käytetään yleensä ainoastaan oman lapsen tai muiden lakkiaisissa. Sitä käytetään "lähellä sydäntä" eli vasemmalla puolella rinnassa, kun taas tavallisia rintakoruja pidetään oikealla puolella. Jos lapsista useampi on ylioppilas, kuuluu äidillä olla lyyra jokaista ylioppilaaksi kirjoittanutta lasta kohden.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 8765

Pieni hetki