Aarni Saga Visakoivu

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 54094
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Aarni Saga Visakoivu -kello on valmistettu Hartolassa kasvaneesta visakoivusta. Kultaiset yksityiskohdat sointuvat upeasti yhteen visakoivun kanssa. Rannekellon metalliosat ovat 316L kirurginterästä ja sen koneistona toimii japanilainen Miyota GL20 -kvartsikoneisto. Kellon puinen runko on 34 mm leveä ja 7,5 mm paksu. Mineraalilasin alla suojassa on vihreä kellotaulu. Rannekkeen leveys on 16 mm ja pituuden voit säätää juuri sinulle sopivaksi mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 50m / 5atm eli se on rajoitetusti vesitiivis (uintia ei suositella). Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 54094
Brändi Aarni
Kaiverrus 15
Rungon leveys 34 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 8
Rannekkeen pituus 120 - 190 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 3 vuotta