Hääpäivään kuuluvat muutkin korut, kuin vain sormukset. Kaipaatko vinkkejä siihen miten valitset juuri omaan mekkoosi ja tyyliisi sopivimmat koruasusteet? Keräsimme sinulle meidän 5 parasta vinkkiä hääpuvun asustamiseen.


Valitse korumetallit hääpukusi sävyn mukaan

Valkoisiakin hääpukuja on monen sävyisiä. Osa mekoista taittaa enemmän kylmiin sävyihin, kun taas toiset hohkaavat lämpöä. Valitse korujesi materiaalit niin, että ne sopivat mekkosi kanssa.

Vitivalkoisen mekon pariksi sopii viileän sävyinen metalli kuten hopea tai platina. Jos mekkosi taas on luonnonvalkoinen, lämmin keltakulta voi olla hyvä vaihtoehto. Samppanjan-värisen mekon kanssa sopii kulta, mutta myös hopea on kaunis vaihtoehto!

Muutama suosittu tuote:Liikaa on liikaa

Korujen suhteen kannattaa pysyä hääpäivänä maltillisena. Anna pukusi loistaa ja käytä koruja vain kokonaisuuden yhteen punomiseen. Harkitut minimalistiset korut eivät vie liikaa huomiota sinusta.
Muista mekkosi kaula-leikkaus

Kuten korujen kanssa aina, myös hääpuvun kohdalla mekkosi mallilla on merkitystä valinnan kannalta.


Olkaimeton: kiinnitä huomio hymyysi lyhytketjuisella kaulakorulla. Toinen vaihtoehto on jättää kaulakorut sikseen ja pukea näyttävät korvakorut mekon pariksi. Asuun voisi myös sopia yksinkertainen rannekoru, lookin viimeistelyyn.


V-aukko: Tämä tyyli on kaunis kehys kaulakorulle. Valitse lyhyt choker-tyylinen koru tai yksinkertainen riipus. Voit myös kokeilla muutaman eripituisen riipuksen kerrostamista. Yhdistä kaulakoru pieniin korvakoruihin.


Korkea kaula-aukko: Jätä kaulakorut ja keskity mielummin hiusasusteisiin. Esim kaunis hiussolki voisi sopia tämän mekon pariksi. Rannekorut sopivat myös tähän tyyliin jos kaipaat pientä extraa.


Älä mieti liikaa tyyliseikkoja

Jos sinulla on tietty koru jota rakastat, käytä sitä. Toisaalta jos korut ovat viimeinen asia minkä valitsemiseen haluat pistää aikaa (saatikaan alkaa stressaamaan asiasta), on yksinkertaisuus aina hyvä vaihtoehto. Pienet timantti- tai helmikorut voivat olla jo aivan riittävä määrä asustetta, mikäli pukusi ei muuta kaipaa.Ole oma itsesi

Valitse juuri ne korut jotka miellyttävät eniten sinua. Kannattaa myös suosia koruja, jotka muistuttavat malliltaan sellaisia koruja joita olet tottunut käyttämään. Hääpäivä ei ehkä ole se päivä, kun kannattaa kokeilla raskaampia roikkuvia statement-korvakoruja ensimmäistä kertaa, jos et niitä ennen asuissasi ole käyttänyt.


Ihastuttavat Lumoava korut

Upeat Lumoava-korut ovat täydellinen valinta hääkoruiksi monestakin syystä. Lumoavan valikoimasta löydät kaikkea trendikkäistä statement-koruista hienostuneisiin ja klassisiin malleihin. Laaja valikoima varmistaa sen, että eri tyyleihin ja budjetteihin löytyy varmasti vaihtehto.

Laadukkaat Lumoava korut ovat valmistettu Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Lumoava korujen valmistuksessa käytetään hopeaa ja kultaa, jotka ovat 100-prosenttisesti kierrätettyä. Käsityönä valmistetut Lumoava-korut kestävät aikaa ja voivat kulkea sukupolvelta toiselle perintönä. Lumoavan valikoimasta jokainen morsian löytää varmasti täydellisen koru, joka muistuttaa unohtumattomasta hääpäivästä vielä vuosienkin jälkeen. Ihastu meidän Lumoava suosikkeihin!


Lumoava Tanssi kaulakoru L56223700000
-20%
Lumoava
Lumoava Tanssi kaulakoru L56223700000
219,00 €
175,00 €
Lumoava Linnunrata kaulakoru L572152
-20%
Lumoava
Lumoava Linnunrata kaulakoru L572152
219,00 €
175,00 €
Lumoava Verso kaulakoru L57205000000
-20%
Lumoava
Lumoava Verso kaulakoru L57205000000
429,00 €
343,00 €
Lumoava Hurma kaulakoru 5661 10 000
-20%
Lumoava
Lumoava Hurma kaulakoru 5661 10 000
169,00 €
135,00 €Kaipaatko vielä inspiraatiota?

Keskisen Kellolta löydät laajan valikoiman koruja ja hääasusteita ilmaisella ja nopealla toimituksella. Tutustu suosituimpiin koruihin tästä.