Morsian pukee korvakorut

Hääpäivään kuuluvat muutkin korut, kuin vain sormukset. Kaipaatko vinkkejä siihen miten valitset juuri omaan mekkoosi ja tyyliisi sopivimmat koruasusteet? Keräsimme sinulle meidän 5 parasta vinkkiä hääpuvun asustamiseen.

1.Valitse korumetallit hääpukusi sävyn mukaan

Valkoisiakin hääpukuja on monen sävyisiä. Osa mekoista taittaa enemmän kylmiin sävyihin, kun taas toiset hohkaavat lämpöä. Valitse korujesi materiaalit niin, että ne sopivat mekkosi kanssa.

Vitivalkoisen mekon pariksi sopii viileän sävyinen metalli kuten hopea tai platina. Jos mekkosi taas on luonnonvalkoinen, lämmin keltakulta voi olla hyvä vaihtoehto. Samppanjan-värisen mekon kanssa sopii kulta, mutta myös hopea on kaunis vaihtoehto!2. Liikaa on liikaa

Korujen suhteen kannattaa pysyä hääpäivänä maltillisena. Anna pukusi loistaa ja käytä koruja vain kokonaisuuden yhteen punomiseen. Harkitut minimalistiset korut eivät vie liikaa huomiota sinusta.
3. Muista mekkosi kaula-leikkaus

Kuten korujen kanssa aina, myös hääpuvun kohdalla mekkosi mallilla on merkitystä valinnan kannalta.


Olkaimeton: kiinnitä huomio hymyysi lyhytketjuisella kaulakorulla. Toinen vaihtoehto on jättää kaulakorut sikseen ja pukea näyttävät korvakorut mekon pariksi. Asuun voisi myös sopia yksinkertainen rannekoru, lookin viimeistelyyn.


V-aukko: Tämä tyyli on kaunis kehys kaulakorulle. Valitse lyhyt choker-tyylinen koru tai yksinkertainen riipus. Voit myös kokeilla muutaman eripituisen riipuksen kerrostamista. Yhdistä kaulakoru pieniin korvakoruihin.


Korkea kaula-aukko: Jätä kaulakorut ja keskity mielummin hiusasusteisiin. Esim kaunis hiussolki voisi sopia tämän mekon pariksi. Rannekorut sopivat myös tähän tyyliin jos kaipaat pientä extraa.


4. Älä kuitenkaan mieti liikaa tyyliseikkoja

Jos sinulla on tietty koru jota rakastat, käytä sitä. Toisaalta jos korut ovat viimeinen asia minkä valitsemiseen haluat pistää aikaa (saatikaan alkaa stressaamaan asiasta), on yksinkertaisuus aina hyvä vaihtoehto. Pienet timantti- tai helmikorut voivat olla jo aivan riittävä määrä asustetta, mikäli pukusi ei muuta kaipaa.


5. Ole oma itsesi

Valitse juuri ne korut jotka kuivaistavat ja miellyttävät eniten sinua. Kannattaa myös suosia koruja, jotka muistuttavat malliltaan sellaisia koruja joita olet tottunut käyttämään. Hääpäivä ei ehkä ole se päivä, kun kannattaa kokeilla raskaampia roikkuvia statement-korvakoruja ensimmäistä kertaa, jos et niitä ennen asuissasi ole käyttänyt.


Ihastuttavat hopeakorut

Trendikkäät hopeakorut ovat täydellinen valinta hääkoruiksi monestakin syystä. Hopeakorut voivat olla samanaikaisesti sekä yksinkertaisia että tyylikkäitä, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan hääkoruksi. Hopeakoruissa on laaja valikoima erilaisia tyylejä ja malleja. Trendikkäistä statement-koruista hienostuneisiin ja klassisiin malleihin, jokainen morsian löytää varmasti itselleen mieluisen korun. Ihastu meidän suosikkeihin!