Vuonna 2017 julkaistu Apple Watch 3 pitää yhä pintansa varteenotettavien älykellovaihtoehtojen joukossa. Suosittu Apple Watch -älykelloperhe on saanut sittemmin jo kaksi uutta päivitystä, jonka vuoksi Apple Watch 3 -malliston hinta on tippunut houkuttelevalle tasolle sen kamppaillessa nykyään keskihintaisten älykellojen kategoriassa.

Uuden WatchOS 7 -käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä Apple Watch 3 kipuaa sovelluspäivitysten myötä lähemmäs uusia sisaruksiaan, joskin jo kolme vuotta vanhalla tekniikalla. Uuden päivityksen myötä myös Apple Watch 3 -kellon unenseuranta ominaisuudet päivittyvät samalle tasolle kuin uusimmassa Apple Watch 6 -versiossa!

Apple Watch 3 urheilukellona?

Apple Watch 3 -älykello on tunnettu monipuolisista älykello-ominaisuuksistaan ja tämä kello on totuttu näkemään elektroniikkahifistelijöiden ranteessa! Mitä urheiluun tulee, on Apple Watch 3 mainettaan parempi kello jokapäiväisen aktiivisuuden ja liikuntasuoritusten seurantaan. Kellon sisäänrakennettu rannesykemittari pysyy mainiosti ja totuudenmukaisesti menossa mukana. Tämä älykello seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi askelien ja kalorien osalta kertoen myös kuinka suuren osan päivästä vietit seisoen. Kello tunnistaa myös noustut kerrokset sekä päivässä kävellyn matkan. Treeniominaisuudet riittävät tavallisen liikkujan käytössä mukavasti kertoen sinulle harjoituksesi kalori- ja syketiedot. Sisäänrakennettu GPS on myös mukava lisä juoksutreeneille!

Apple Watch 3 - monipuolinen älykello

Apple Watch 3 pääsee tietysti täysiin oikeuksiinsa yhdessä AirPods -kuulokkeiden ja IPhone -puhelimen kanssa. App Storesta löytyy runsas valikoima sovelluksia, joiden joukosta pystyt valitsemaan omat suosikkisi. Kätevällä Apple Pay -maksuominaisuudella kaupassa maksamisen saa suoritettua kellolla. Applen lähimaksuominaisuutta tukee jo liuta suomalaisia pankkeja kuten mm. Aktia, Danske Bank sekä Nordea. Tämän kellon varmasti käytännöllisimmät ominaisuudet ovat varmasti sen kyky puheluiden ja tekstiviestien vastaamiseen, näppärä karttasovellus sekä esimerkiksi WhatsApp-pikaviestit sekä tuttu ja rakastettu Spotify-sovellus.

Apple Watch 3 - ulkonäkö ja ominaisuudet

Apple Watchin muotoilu on noussut vuosien saatossa jo lähes ikoniseksi, ja Apple Watch 3 noudattaa tuttua tyyliä. Apple lupaa kellolle tutun jopa 18 tunnin akunkeston, joka on sama kuin kahdessa uudemmassakin versiossa. Apple Watch 3 ei siis kalpene uudemmille versioille tälläkään saralla! Tämä kello on myös vedenpitävä 50 metriin asti, mikä tekee sen käytöstä astetta huolettomampaa.

Apple Watch 3 tiivistettynä

Mikäli etsit keskihintaista älykelloa, on vuonna 2017 julkaistu Apple Watch 3 yhä hyvin pätevä vaihtoehto tähän hintaluokkaan etenkin Iphonen omistajille. Applen laitteille totuttu tyylikkyys ja helppokäyttöisyys pätevät myös tässä laitteessa. Myöhemmin julkaistut Apple Watch 5 sekä Apple Watch 6 - mallit tarjoavat toki kehittyneempää tekniikkaa ja ulkonäköä. Uudistettu prosessori sekä esimerkiksi näytön kehittymisen näkee selvästi mm. sovelluksien nopeuksissa sekä näytön kirkkaudessa ja tarkkuudessa. Mikäli haluat tutustua tarkemmin uuteen Apple Watch 6 sarjaan suosittelemme tutustumaan kattavaan artikkeliimme. Muista tutustua kattavaan Apple Watch -valikoimaamme ja löydä juuri sinun toiveitasi vastaava älykello!