Kotimaiset korubrändit -esittelyssä! Tällä kertaa tutustumme Me & Martina -korujen tarinaan yhdessä brändin perustajan ja suunnittelijan Martinan kanssa. Isän ja tyttären perustama Me & Martina valmistaa käsintehtyjä koruja kierrätetystä hopeasta perheyrityksen omalla koruverstaalla Heinolassa. Rakkaus perinteistä käsityötä kohtaan inspiroi brändin perustamista ja on tärkeä osa Me & Martina -korujen ideologiaa. Jokaisen korun tehtävä on tuoda hieman lisää luksusta päivään ja muistuttaa kantajaansa siitä, miten upea hän on.


Hei Martina! Voisitko esittäytyä meille ja kertoa hieman lisää Me & Martina:sta?

Moikka! Mun nimi on Martina ja olen Me & Martina -korubrändin perustaja ja suunnittelija. Me & Martina:n tarina alkoi talvisena iltana kultaseppä-isäni verstaalla. Esittelin piirtämääni koruluonnosta, ja kyselin olisiko kuvan mukaista korua mahdollista valmistaa. Sinä iltana syntyi isäni opastuksella Me & Martinan ensimmäinen korumallisto Tuike, joka on yhä tänään osa meidän valikoimaa. Kotimainen valmistus on ollut meille alusta saakka tärkeä asia. Jokainen koru tehdään käsityönä perheeni koruverstaalla Heinolassa ja materiaalina käytämme kierrätettyä hopeaa.

Mikä tekee Me & Martina -koruista erityisiä?

Jokaisella korullamme on oma tarinansa ja kaikki korut on tehty mallin luomisesta pintakäsittelyyn asti käsin. Jokaisen korun pinta on joko käsinkuvioitu tai mallinnettu suoraan luonnosta. Esimerkiksi Virta sarjan korujen pinta on mallinnettu luonnonkivestä. Luonto ja selkeys ovat suunnittelumme kulmakiviä. Haluamme luoda ajattoman tyylikkäitä koruja, jotka tuovat iloa vielä vuosienkin päästä.

Me & Martina koru naisen yllä

Missä ja miten Me & Martina -korut valmistetaan?

Valmistamme kaikki korumme perheyrityksemme omalla verstaalla Heinolassa. Me & Martina korut valmistetaan käsin ja materiaalina käytämme kierrätyshopeaa.

Onko sinulla omia suosikkeja teidän valikoimassa?

Viimeaikoina olen käyttänyt eniten kivellisiä Tyyni-korvakoruja. Loiste-kaulakoru on jo pitkään ollut luottokoruni, jota on helppo käyttää jokaisen asun kanssa. Pihlajankukan nupuista mallinnetut Kesäyö-korvakorut ovat myös yksi suosikeistani.

me & martina kuvakollaasi

Onko sinulla vinkkejä henkilölle, joka on hankkimassa korua lahjaksi?

Itse valitsisin mahdollisimman ajattoman korun, joka näyttää tyylikkäältä vielä vuosienkin päästä ja sopii jokaiseen asuun. Näyttävät korvakorut ovat loistava valinta mikäli lahjansaaja käyttää mielellään juhlavia koruja. Korusetti on myös aina takuuvarma ja kaunis lahjaidea.

Minkä jouluvinkin haluaisit antaa meille?

Muista levätä ja nauttia joulusta, rakkaidesi seurasta ja upeasta luonnosta ympärillämme. Olet upea!

Me & Martina kollaasi

Tutustu Me & Martina -valikoimaamme

Tutustu upeaan Me & Martina -valikoimaan ja löydä uudet korusuosikit itsellesi tai lahjaksi. Me & Martina -koruille on myönnetty arvostetut avainlippu- ja Design From Finland -tunnukset.