Garmin Venu 2 Plus ja Vivomove Sport — Onko tässä vuoden 2022 tyylikkäimmät älykellot?

Tässä ovat tammikuun 2022 uudet Garmin älykellot: Garmin Venu 2 Plus ja Garmin Vivomove Sport. Tutustu kanssamme uusimpien Garmin-kellojen ominaisuuksiin ja ihastu upeaan päivitettyyn muotoiluun. Kumpikin uutuuskello jatkaa tutun suosikin tarinaa tarjoten sinulle entistäkin enemmän tyylikkäämmässä ja paremmassa paketissa. Etkö osaa valita? Artikkelin Garmin-vertailu paljastaa kumpi kelloista sopii paremmin juuri sinun ranteeseen: Garmin Venu 2 Plus vai Garmin Vivomove Sport?

Sisällysluettelo


Esittely: Garmin Vivomove Sport — tyylikäs älykello aktiiviseen arkeen

Vivomove Sport tuotekuvat

Tärkeimmät ominaisuudet: Garmin Vivomove Sport

 • Upea piilotettu kosketusnäyttö ja analogiset viisarit
 • Kattava hyvinvointiseuranta (24/7)
 • Inspiroivat treenitoiminnot
 • Akunkesto: jopa 5 päivää älykellotilassa (kellotilassa + 1 viikko)

Uusi Garmin Vivomove Sport -älykello yhdistää älytoiminnot klassisen rannekellon tyylikkääseen muotoiluun. Tämä älykello on täydellinen valinta henkilölle, joka haluaa päivittää arjen luottokellon tähän päivään tyylistä tinkimättä. Päällepäin tavallista rannekelloa muistuttava Vivomove Sport herää upeasti henkiin, kun aktivoit sen kätketyn kosketusnäytön tuoden kellon monipuoliset älytoiminnot kätevästi sormiesi ulottuville. Kellon loppuun asti hiottu muotoilu, raikkaat värivaihtoehdot ja tyylikkäät yksityiskohdat kuten analogiset viisarit tekevät Garmin Vivomove Sport -älykellosta ehdottomasti yhden markkinoiden tyylikkäimmistä vaihtoehdoista.


Vivomove Sport ranteessa

Garmin Vivomove Sport auttaa sinua pitämään kehon ja mielen virkeinä

Tiedätkö kuinka paljon hyötyliikuntaa viikkoosi mahtuu? Garmin Vivomove Sport auttaa sinua pitämään huolta itsestäsi aktiivisen arjen lomassa tehden hyvinvointisi seuraamisesta helppoa ja hauskaa. Vivomove Sport -älykellon avulla voit mm. helposti seurata unen laatua, päivän aikana kertyviä askeleita ja nesteytystä. Kellosta löytyy lisäksi myös innovatiivisia työkaluja stressitason ja energiatason seurantaan, laadukas rannesykemittari ja paljon muuta. Arki rullaa paremmin kun keho ja mieli tuntuvat virkeältä!

Ei urheilukello, vaan älykello urheilutoiminnoilla

Vivomove Sport on urheilullisen nimensä perusteella helppo mieltää urheilukelloksi. Tätä kelloa on kuitenkin parempi lähestyä aktiiviseen arkeen suunniteltuna älykellona. Vivomove Sport tarjoaa monipuoliset urheilu-, fitness- ja hyvinvointiominaisuudet, joilla myös aktiivisesti arjessaan treenaava pärjää mainiosti. Löydät kellosta mm. laadukkaan rannesykemittarin, GPS-yhteyden ja monipuolisen valikoiman urheilusovelluksia. Kellon V02 max -toiminnolla voit seurata kehosi maksimaalista hapenottokykyä. Garminin kuntoikä-toiminto taas kertoo kuinka hyvällä mallilla kuntosi on verrattuna ikäryhmääsi.

Arjen sankari ranteessasi

Garmin Vivomove Sport on suunniteltu tuomaan arkeen hieman lisää helppoutta ja päivääsi piristävää luksusta. Kellon älykkäät toiminnot pitävät sinut ajan tasalla kalenterin tapahtumista ja puhelimesi ilmoituksista, kunhan kello on Bluetooth-yhteydessä yhteensopivan älypuhelimen kanssa. Voit myös vastata kellon näytöltä tekstiviesteihin. Huomaathan kuitenkin, että tekstiviestivastaus on mahdollista vain tiettyjen Android-älypuhelimien kanssa.Garmin Venu 2 Plus — laadukas GPS älykello koukuttavilla urheiluominaisuuksila

Venu 2 Plus tuotekuvat

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello vangitsee katseet ultra-kirkkaalla AMOLED-näytöllään. Venu 2 Plus on tuttuun tapaan tasapainoinen yhdistelmä käteviä älytoimintoja ja kuntoiluun motivoivia treeni- ja hyvinvointiominaisuuksia. Kello on suunniteltu helpottamaan aktiivista arkea, luoden tilaa kehon ja mielen säännölliselle huollolle.

Päällepäin perinteinen kellomuotoilu herää näyttävästi henkiin tarkan AMOLED-kosketusnäytön kautta. Venu 2 Plus tarjoaa runsaan resoluution ja premium-tason väriloiston, jonka ansiosta käyttökokemus on aivan omaa luokkaansa verrattuna esim. Vivomove ja Vivoactive -malleihin. Loppuun asti hiottu Garmin Venu 2 Plus on ehdottomasti tämän hetken paras Garmin älykello henkilölle joka etsii siroa mallia kattavilla ominaisuuksilla ja tehokkaalla akunkestolla.

Tärkeimmät ominaisuudet: Garmin Venu 2 Plus

 • Kirkas ja tarkka AMOLED-näyttö
 • Kattavat treeni- ja hyvinvointitoiminnot
 • Animoidut treeniohjeet
 • Garmin Pay -lähimaksut
 • Vastaa puheluihin ja soittoihin kellon ollessa yhdistettynä puhelimeen

 • Musiikintoisto: Spotify + tallennustilaa jopa 650 kappaleelle
 • Akunkesto: jopa 9 päivää älykellotilassa
Venu 2 Plus urheilijan ranteessa

Katu-uskottava treenikaveri

Garmin Venu 2 Plus sisältää upean kattauksen inspiroivia treenitoimintoja. Kokeile jotain uutta ja seuraa animoituja treenivideoita kellon kirkkaalta näytöltä. Jooga, juoksu, pilates, HIIT, pyöräily, kiipeily tai vaikka uinti. Kellon urheilusovelluksien joukosta löydät yli 25 vaihtoehtoa! Garmin Coach loihtii sinulle personoidut treenivinkit ja Body Battery -ominaisuuden ansiosta voit helposti seurata kehosi energiatasoja vuorokauden ympäri. V02 max -mittari taas kertoo sinulle kehosi maksimaalisesta hapenottokyvystä. Opi uusia tapoja kehittää kuntoasi ja ota konkreettinen askel kohti seuraavaa fitness-tavoitettasi.

Stressi, yöunet ja nesteytys kuntoon

Vaatiiko arjen kiire sinua tekemään kompromisseja väärissä asioissa? Garmin Venu 2 Plus auttaa sinua pitämään itsestäsi parempaa huolta helppokäyttöisillä toiminnoilla. Kellon laadukas unenseuranta auttaa sinua pitämään silmällä yöunien laatua ja määrää. Seuraamalla yön aikana mm. hengitystahtia ja sykettä, kello pystyy antamaan sinulle tarkkaa tietoa unesi tilasta. Sykkeesi perusteella kello pystyy myös valvomaan stressitasojasi, auttaen sinua oppimaan tunnistamaan arkesi suurimmat stressin aiheuttajat. Kellon näppärä nesteytyksen seuranta -widget muistuttaa sinua juomaan tarpeeksi vettä tavoittaaksesi itsellesi asettaman nesteytystavoitteen. Jo pienillä hyvinvointia edistävillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus arjessasi! Garmin Venu 2 Plus auttaa sinua pitämään katseen tavoitteissasi.

Venu 2 Plus mallin ranteessa

Vastaa puheluihin ja viesteihin suoraan ranteeltasi

Yhdistämällä Garmin Venu 2 Plus -älykellon yhteensopivaan älypuhelimeen voit tästä lähtien vastata viesteihin ja puheluihin suoraan ranteeltasi. Tämä uusi ominaisuus on erittäin näppärä olessasi liikkeellä. Soitot ja puhelut voi hoitaa ilman, että puhelinta tarvitsee kaivaa esille laukun pohjalta. Puhelimen ja kellon ollessa yhdistettynä, voit myös käyttää kelloa puhelimesi ääniohjattavan digitaalisen assistentin ohjaukseen (esim. Siri, Google Assistant tai Bixby). Puhu kellosi mikrofoniin ja ohjaa esimerkiksi kotisi älykkäitä kodinkoneita.

Kuuntele musiikkia ja maksa ostokset

Yhdistä älykello Bluetooth-kuulokkeisiin ja kuuntele musiikkia kellosta! Garmin Venu 2 Plus -älykellossa on tallennustilaa jopa 650 kappaleelle. Lisäksi voit käyttää kelloa esim. Spotifyn kuunteluun. Garmin Pay -lähimaksu tuo arkeen uudenlaista helppoutta. Maksa ostokset kaupassa vain rannetta vilauttamalla. Lompakon voit jättää kotiin!Vertailu: Garmin Venu 2 Plus vs Garmin Vivomove Sport

Alla olevan taulukon avulla voit helposti vertailla Garmin Venu 2 Plus- ja Garmin Vivomove Sport -älykellojen ominaisuuksia ja tärkeimpiä eroja. Kumpi Garmin 2022 -uutuuksista sopisi sinun ranteeseen paremmin? Venu 2 Plus tarjoaa sinulle laajat toiminnot ja kirkkaan AMOLED-näytön väriloiston. Tällä kellolla voit myös kuunnella musiikkia ja käyttää lähimaksutoimintoa. Garmin Vivomove Sport taas on hieman edullisempi, ja tarjoaa monipuoliset treeni- ja hyvinvointi toiminnot aktiivisen arkesi tueksi.


Garmin Venu 2 Plus Garmin Vivomove Sport
Julkaisu Tammikuu 2022 Tammikuu 2022
Värivaihtoehdot Musta, kerma, ruskea ja harmaa Musta, kerma, ruskea ja vihreä
Urheilusovellukset Yli 25 14
Unen ja energiatasojen seuranta Kyllä Kyllä
Animoidut treeniohjeet Kyllä Ei
Puhelut ja viestit (yhdistettävä puhelimeen) Kyllä Vastaa viesteihin (vain Android)
Musiikintoisto ja Garmin Pay Kyllä Ei
Akunkesto Jopa 9 päivää älykellotilassa Jopa 5 päivää älykellotilassa
Näytön tyyppi AMOLED OLED

Edulliset Garmin älykellot — katso myös aiemmat mallit

Uutuuksista huolimatta myös aiemmat Garmin Venu ja Garmin Vivomove -älykellot ovat yhä erittäin ajankohtaisia mitä ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja muotoiluun tulee. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tee edullisia Garmin Venu -löytöjä.