Tässä ovat vuoden 2022 ensimmäiset uudet Pandora-korut. Inspiroidu malliston kauniisti yhteensopivista sormuksista ja luo oma leikkisä korutyyli kokeilemalla korujen kerrostamista. Talven uuteen mallistoon kuuluu myös useampi uusi Pandora-hela. Tutustu kanssamme uuteen mallistoon ja piristä arkinen tammikuu hemmottelemalla itseäsi uusilla koruilla.


Pandora-sormus tuo säihkettä arkeen — kerrosta ja yhdistä makusi mukaan

pandora sormus 2022

Kerrosta useampi Pandora-sormus upeaksi kokonaisuudeksi. Nyt olisi tarjolla runsaasti säihkettä ja värien loistoa piristämään talvista arkeasi. Kauniin uutuusmalliston sirot sormukset on suunniteltu istumaan kauniisti yhteen. Voit siis helposti pukea vaikka kolme sormusta samaan sormeen ilman, että lopputulos on liian runsas.

Uusi upea Stackable Wish Tiara -sormus muistuttaa paljon hopeista Pandora Princess Wish -sormusta, joka on ollut jo monta vuotta yksi valikoimamme suurista suosikeista. Uusi tiaran mallinen sormus on viimeistelty ylellisellä 14-karaatin keltakultauksella ja koristeltu tuikkivilla kirkkailla synteettisilla zirkonioilla.Pandora ystävänpäivä 2022

pandora ystävänpäivä 2022

Ystävänpäivä saattaa vielä tuntua kaukaiselta, mutta usko pois pian se on täällä. Uusien helojen joukkoon kuuluu useampi Pandora sydän hela, joiden joukosta valita sopiva lahja omalle rakkaallesi. Eivätkö sydämet inspiroi? Suloinen lemmenlukko on kaunis vaihtoehto, jos sydänkoru tuntuu turhan ennalta-arvattavalta lahjalta.

Persoonallisen korulahjan salaisuus piilee kaiverruksessa. Valitse lahjaksi yksinkertainen kaiverrettava laattakoru ja tuunaa lahja persoonallisella kaiverruksella. Me Keskisen Kellolla tarjoamme aina korun kaiverruksen ilmaiseksi.Mikä syntymäkivi symboloi sinua?

pandora syntymäkivi

1. tammikuu, 2. helmikuu, 3. maaliskuu, 4. huhtikuu, 5. toukokuu, 6. kesäkuu, 7. heinäkuu,
8. elokuu, 9. syyskuu, 10. lokakuu, 11. marraskuu, 12. joulukuu


Oletko koskaan selvittänyt mikä syntymäkivi symboloi omaa syntymäkuukauttasi? Pandora Eternity Circle -helojen värikkäiden kristallien sävyt on valittu syntymäkivien mukaan. Piristä Pandora koruasii värikkäällä tuikkivalla onnenamuletilla.

Pandoran heloja koristaa aitojen smaragdien ja rubiinien sijaan kirkkaat kristallit. Ajattelimme kuitenkin, että sinua voisi kiinnostaa oman kuukautesi virallinen syntymäkivi. Löydä oma syntymäkivi alla olevasta listasta ja lue mitä se tarinoiden ja uskomusten mukaan symboloi:

Löydä oma syntymäkivi

 • Tammikuu, granaatti: Syvän punainen granaatti on tammikuun syntymäkivi. Tämä kivi symboloi uskomusten mukaan elämää ja tasapainoa. Ja kyllä. Granaattiomena on saanut nimensä tämän punaisen kiven mukaan.

 • Helmikuu, ametisti: Mikäli vietät syntymäpäivääsi helmikuussa, on sinun onnenkivesi kaunis violetti ametisti. Tämän korukiven on sanottu tasapainottavan muutoksiin sopeutumista.
 • Maaliskuu, akvamariini: Kaunis sinertävä akvamariini on maaliskuun syntymäkivi. Sen on sanottu rohkaisevan ja rauhoittavan kantajaansa. Tiesitkö, että näyttelijä Jessica Biel valitsi kihlasormukseensa akvamariinin?
 • Huhtikuu, timantti: ylellinen ja elegantti timantti on huhtikuun korukivi. Luja timantti symboloi uskomusten mukaan voimakkuutta
 • Toukokuu, smaragdi: vihreä smaragdi on toukokuun lasten onnenkivi. Tämä näyttävä korukivi oli tarinoiden mukaan Kleopatran suosikki. Smaragdin uskotaan symboloivan rakkautta.
 • Kesäkuu, helmi: säihkyvä helmi on kesäkuun syntymäkivi. Helmen uskotaan symboloivan puhtautta sekä kauneutta ja tuovan rauhaa kantajansa elämään.
 • Heinäkuu, rubiini: kaunis punertava rubiini symboloi tarinoiden mukaan hyvää mieltä, intohimoa ja varallisuutta.
 • Elokuu, peridootti: pirteä limen värinen peridootti on elokuun korukivi. Elokuun syntymäkivi symboloi kertomusten mukaan terveyttä ja sen on sanottu karistavan laiskuuden.
 • Syyskuu, safiiri: upea syvän sininen safiiri on syyskuun syntymäkivi. Tätä korukiveä on legendojen mukaan kuvailtu toiveiden toteuttajana.
 • Lokakuu, opaali: lokakuussa syntyneiden korukivi on opaali. Tämän kiven on sanottu antavan itsevarmuutta ja lisäävän kantajansa sisäistä voimaa.
 • Marraskuu, topaasi: värikäs topaasi on marraskuun kivi, jonka on sanottu tuovan turvaa kantajalleen.
 • Joulukuu, turkoosi: upea sinertävä turkoosi ihastuttaa väreillään. Joulukuun syntymäkivi oli aikoinaan faaraoiden suosima.

Kattava valikoima Pandora-koruja — katso kaikki

Etkö vielä löytänyt etsimääsi? Ei huolta, tässä oli vasta murto-osa valtavaa Pandora-valikoimaamme. Katso kaikki verkkokauppamme Pandora-korut ja löydä omat suosikkisi. Toimitamme korut aina niiden kauniissa alkuperäisessä Pandora-pakkauksessa nopealla ilmaisella toimituksella suoraan omalta varastoltamme. Mikäli korun malliin on mahdollista tehdä kaiverrus, tarjoamme sen korun ostajalle veloituksetta.