Garmin Fenix 7 Pro vs Garmin Epix 2 Pro— uudet premium-tason multisportkellot vertailussa

Uudet Garmin Fenix 7 Pro ja Garmin Epix 2 Pro -älykellot on nyt julkaistu, mutta kumpi vuoden 2023 huippu-uutuuksista on paras kello juuri sinulle? Äly- / urheilukelloa ostaessa on hyvä pitää mielessä että se tukee sinua vuorokauden ympäri päivän ohjelmasta riippumatta, mutta se mikä malli on paras riippuu pitkälti käyttäjän tarpeista ja elämäntyylistä. Garmin Fenix 7 Pro ja Epix 2 Pro ovat molemmat erinomaisia vaihtoehtoja henkilölle, joka etsii tyylikästä, monipuolista ja tehokasta älykellon ja multisport-kellon yhdistelmää. Nämä päivitetyn rouheat älykellot on suunniteltu pärjäämään olosuhteessa kuin olosuhteessa tarjoten monipuoliset ominaisuudet sekä sarjassaan yhden parhaista akunkestoista.

Garmin Fenix 7 Pro tällä suosikkisarjan odotetulla jatkajalla on suuret saappaat täytettävänä. Laadukas ja itsevarma Fenix on monille tuttu markkinoiden johtavana Garmin älykellona. Suositun sarjan älykellot on testattu ääriolosuhteissa varmistaen A-luokan luotettavuuden tilanteessa kuin tilanteessa. Nämä GPS-älykellot on edeltäjänsä tavoin pakattu täyteen innovatiivisia toimintoja, erinomaisesta akunkestosta tinkimättä. Garmin Fenix on yksi markkinoiden harvoista älykelloista, joka pärjää jopa -20C pakkasella, ja on tämän ansiosta yksi parhaista älykelloista talviurheilulajien harrastajille. Tyylikäs kello tarjoaa kattavat urheiluominaisuudet kattaen perussetin lisäksi myös laskettelun, surffauksen ja golfin kaltaisten lajien erityistarpeet. Uusi Garmin Fenix 7 Pro on tutun suosikin paranneltu versio, jonka uudet ominaisuudet eivät jätä kylmäksi.

Garmin Epix 2 Pro Garmin Epix 2 Pro -sarja on monille ehkä hieman vieraampi, mutta uskomme vahvasti, että tällä sarjan uusimmalla jäsenellä on potentiaalia kiivetä suosikkilistan kärkeen. Paranneltu Garmin Epix 2 Pro on saanut linjastoonsa kaksi uutta kokoa sekä sen ominaisuuksia on viilattu entisestään edeltäjäänsä verrattuna. Kello muistuttaa ominaisuuksiltaan paljon Fenix-sarjaa, mutta Epixin painopiste on enemmän käyttömukavuudessa kuin puhtaassa suorituskyvyssä. Esimerkkinä tästä on kellon kirkas AMOLED-kosketusnäyttö, joka on merkittävä parannus käyttömukavuuteen. Kirkas AMOLED-näyttö kuluttaa enemmän virtaa verrattuna Fenix 7 Pro -kellossa käytettyyn MIP-näyttöön, jonka takia Epix 2 Pro kellon akunkesto ei riitä aivan Fenix 7 Pro:n tasolle. Akunkesto tässä mallissa on silti erinomainen sen kestäessä älykellotilassa jopa 31 päivää tai 11 päivää always on näyttöä käytettäessä.

Sisällysluettelo


Kenelle Garmin Fenix 7 Sopii?

Fenix 7 Pro ja Epix Pro

Garmin Fenix 7 Pro sopii henkilölle, joka etsii tehokasta ja kestävää GPS-älykelloa monipuolisilla ominaisuuksilla ja erinomaisella akunkestolla. Tämä itsevarma suosikki ei ole budjettivaihtoehto, mutta hinta on perusteltu, kun kelloon lähtee tutustumaan tarkemmin. Ääriolosuhteissa testattu älykello, sopii erinomaisesti myös extreme-lajeja harrastavan seikkailijan tarpeisiin.

Uusi Garmin Fenix 7 Pro kellosta on saatavilla kolme kokovaihtoehtoa, joiden joukosta pystyy valitsemaan omaan ranteeseen parhaiten istuvan mallin. Pienempään ranteeseen mallikkaasti valikoimasta istuu Garmin Fenix 7S Pro, tehokas perusmalli normaaliin käyttöön Fenix 7 pro ja astetta jykevämpi Garmin Fenix 7X Pro heille ketkä haluavat parhaan akunkeston. Mallin akunkesto kulkeekin siis käsi kädessä kellojen rungonkoon kanssa. Isoimman mallin akku kestää jopa yli kaksi kertaa pienimmän kellon akkua kauemmin.
Garmin Fenix 7 Pro — tärkeimmät ominaisuudet

Tämä blogiartikkeli paisuisi yksinkertaisesti aivan liian pitkäksi, mikäli lähtisimme esittelemään jokaisen Garmin Fenix 7 Pro -älykellosta löytyvän toiminnon (niitä todella on niin monta!). Siksi päätimme tyytyä tässä vaiheessa kellon tärkeimpiin ominaisuuksiin. Lisätietoja löydät kellon tuotesivulta, mikäli haluat uppoutua kellon tarjontaan vieläkin syvemmin.

Pakkasen kestävä älykello

Uusi Garmin Fenix 7 Pro -älykello täyttää yhdysvaltain armeijan lämmön-, iskun, ja veden tiukat kestävyysstandardit. Voit käyttää tätä pakkasen kestävää älykelloa ongelmitta jopa -20C pakkasella, eikä pienet osumat aiheuta kolhuja. Garmin Fenix 7 Pro tarjoaa ensiluokkaisen akunkeston ja pärjää aurinkolatausominaisuutensa ansiosta uskomattoman pitkään. Akkua säästävässä Expedition GPS-tilassa Garmin Fenix 7X -kellon akku kestää jopa huikeat 139 päivää aurinkolatauksella!

Kellon mukautuva kosketusnäyttö on intuitiivinen lisä kellon sen käytännölliosille painikkeille. Tämän älykellon toimintoja on helppo ohjata vaikka sormet olisivatkin hieman pakkasesta kohmeessa.

Seikkailijoille optimoidut toiminnot

Taskulamppu Mikä olisi seikkailijoille suunniteltu älykello ilman taskulamppua? Kellon multiLED-taskulamppu on näppärä apu, kun kaipaat lisävaloa. Garmin Fenix 7 Pro -mallistossa taskulamppua voi myös käyttää lisävalaistustilassa. Tämä ominaisuuden ansiosta näyt hyvin liikenteessä, vaikka lähtisit lenkille vasta auringon laskun jälkeen. Erittäin tykätty taskulamppuominaisuus löytyy nyt kaikista Fenix 7 Pro -malliston kelloista.

Kattavat karttaominaisuudet Navigoi perille tyylillä! Voit ladata kellolle TopoActive-karttoja haluamallesi alueille kätevästi kellon Wi-Fi-yhteyden avulla. Sapphire Solar Edition -älykello on varustettu paikallisella Topo-kartalla, jonka avulla pääset heti liikkeelle. Kartalta voit mm. tarkastella maaston muotoja, korkeuksia, puistoja, rantaviivoja ja vaikka vuorten huippuja. Kellon kätevä edessä reitillä -ominaisuuden ansiosta tiedät aina mitä reitilläsi on tiedossa. Käännös käännökseltä -navigointi tekee reittiopastuksen seuraamisesta entistäkin helpompaa. Laskettelijoille kello tarjoaa yli 2000 laskettelukohteen esiladatut SkiView -kartat joilla voit tarkastella laskettelurinteiden nimiä ja vaikeustasoja suoraan ranteestasi.

Fenix 7 Pro ja Epix Pro

Treenikaveri & hyvinvointivalmentaja

Fenix 7 Pro -urheilukello on suunniteltu monipuoliseen urheiluun kattaen urheilukellon perustoimintojen lisäksi myös monen lajin erikoistarpeet. Kellon esiladatut urheiluprofiilit tarjoavat sinulle nopean tavan räätälöidä kellosi toiminnot treenisuunnitelmiesi mukaan. Monipuolinen lajivalikoima kattaa mm. juoksun, uinnin, vaelluksen, sisäkiipeilyn, pyöräilyn ja paljon muuta. Kello ehdottaa sinulle päivittäin omaan rasitus- ja harjoitustilasi kannalta optimoituja treenejä. Treenien jälkeen sinun on helppo tarkastella omia suoritustietojasi kuten juoksudynamiikkaa, palautumista ja VO2 max -lukemia. Kaipaatko inspiraatiota treeneihin? Kokeile kellon animotuja harjoituksia, joita voit seurata suoraan kellon näytöltä.

Treenien lisäksi Garmin Fenix 7 Pro on myös kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukena. Laadukas hyvinvoinnin seuranta käyttää hyödykseen eri antureilla kerättyjä tietoja ja tekee hyvinvointidatasta helpommin pureskeltavaa. Voit tarkistaa päivittäiset hyvinvointitietosi nopealla vilkaisulla. Voit seurata kellolla mm. unen laatua, sykettä, nesteytystä, hengitystä ja kehosi energiatasoja. Kellon palautumisavustin auttaa sinua arvioimaan kehosi tarvitseman lepoajan ennen seuraavaa treenisessiota.

Golf, laskettelu ja surffaus Vain harvat älykellot ja urheilukellot tarjoavat yhtä laajat ja lajikohtaiset urheilutoiminnot kuin Garmin Fenix -sarjan kellot. Garmin Fenix 7 Pro tarjoaa räätälöidyt toiminnot treeniesi tueksi, oli lajisi sitten golf, laskettelu, kiipeily, hiihto tai surffaus. Kellon vapaalasku-toiminto erottaa laskettelijan nousut ja laskut, kun taas maastohiihtodynamiikka-toiminto auttaa sinua arvioimaan hiihtoharjoituksen rasitusta (toiminto vaatii pariliitetyn HRM-Pro sykevyön). Surfline Sessions on toiminto, jolla voit luoda videoita keelloon yhdistetyllä Surfline-kameralla (myydään erikseen).

Onko lajisi Golf? Garmin Fenix 7 Pro-älykello tarjoaa yli 42 000 kansainvälisen golfkentän värikkäät CourseView-kartat. Kokeile miten kosketustähtäys- ja PlaysLike Distance -toiminnot tuovat kierroksellesi uudenlaista määrätietoisuutta. Juoksijoille suunniteltu PacePro-toiminto auttaa sinua pitämään yllä optimaalista vauhtia niin ylä- kuin alamäissäkin. Aseta itsellesi reitti ja kellon PacePro-suunnitelma auttaa sinua säätelemään vauhtiasi niin, että jaksat maaliviivaan asti.

Arkea helpottavat älytoiminnot

Garmin Fenix 7 Pro on urheilukellon ja älykellon täydellinen yhdistelmä. Kattavien treeni- ja hyvinvointitoimintojen lisäksi kellosta löytyy myös erittäin monipuolisesti arkea helpottavia älytoimintoja. Liitä kello älypuhelimeesi ja tarkastele puhelimen ilmoituksia suoraan kellon näytöltä. Kellon musiikkisovellusten ansiosta voit kuunnella Spotify-, Deezer- ja Amazon Music -suoratoistopalveluja kätevästi kelloosi liitettyjen Bluetooth-kuulokkeiden kautta. Musiikkia voi kuunnella myös ilman puhelinta! Lataa maksukorttisi virtuaaliseen lompakkoon ja maksa ostoksesi kätevällä Garmin Pay -lähimaksutoiminnolla.

Voit räätälöidä kellon sovellukset, mukautuvat kellotaulut ja widgetit omien tarpeidesi mukaisesti. Tutustu Connect IQ -sovelluskaupan monipuoliseen tarjontaan ja räätälöi kello omien mieltymystesi mukaan.

Garmin Fenix 7 Pro— tekniset tiedot

Alla olevasta taulukosta löydät Garmin Fenix 7 Pro-kellojen tekniset tiedot sekä Garmin Fenix 7S Pro, 7 Pro ja 7X Pro-älykellojen väliset erot.

Garmin Fenix 7X Garmin Fenix 7 Garmin Fenix 7S
Paino 89g (vain runko: 61g) 73g (50g ilman ranneketta) 58g (42g ilman ranneketta)
Rungon koko 51 mm 47 mm 42 mm
Näytön tyyppi ja koko 1.4 tuuman 280 x 280 px transflektiivinen MIP -näyttö 1.3 tuuman 260 x 260 px transflektiivinen MIP -näyttö 1.2 tuuman 240 x 240 px transflektiivinen MIP -näyttö
Akun kesto älykellotilassa jopa 28 päivää (37 aurinkolatauksella) jopa 18 päivää (22 aurinkolatauksella) jopa 11 päivää (14 aurinkolatauksella)
Akku Expedition GPS -tilassa jopa 62 päivää (139 aurinkolatauksella) jopa 40 päivää (74 aurinkolatauksella) jopa 26 päivää (43 aurinkolatauksella)
Rungon ja kehän materiaali Kuitulujitteinen polymeerirunko, titaaninen takakansi sekä kehä Kuitulujitteinen polymeerirunko, titaaninen takakansi sekä kehä Kuitulujitteinen polymeerirunko, titaaninen takakansi sekä kehä
Lasin materiaali Power Sapphire Power Sapphire Power Sapphire
Kellon ranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa silikoniranneke
Sopii seuraavan kokoisiin ranteisiin Silikoni (127-210 mm), nahka (135-213 mm), kangas (135-213 mm) tai metalli (135-225 mm) Silikoni (125-208 mm), nahka (132-210 mm), kangas (132-210 mm) tai metalli (132-215 mm) Silikoni (108-182 mm), nahka (108-175 mm), kangas (108-189 mm) tai metalli (108-180 mm)
Vesitiiveys 10 ATM (100 m) 10 ATM (100 m) 10 ATM (100 m)
Tuetut yhteydet Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+ Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+ Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+

Kenelle Garmin Epix 2 Pro sopii?

Fenix 7 Pro ja Epix Pro

Garmin Epix 2 Pro GPS -älykello sopii henkilölle, joka haluaa tehostaa aktiivista arkea korkeatasoisilla älytoiminnoilla. Tiivistetysti Epix 2 Pro -älykelloa voisi kuvailla hieman urbaanimpaan elämäntyyliin räätälöitynä versiona Fenix-sarjan kelloista, jonka kirkas ja ultratarkka AMOLED-kosketusnäyttö lisää peliin hifistelyn arvoista luksusta. Kirkas näyttö näkyy hyvin kaikissa olosuhteissa ja tekee kellon käytöstä mielekkäämpää arjessa ja konttorin tiimellyksessä. Kellon tehokas akku kestää aina päällä olevaan AMOLED-näyttöön ja kellon monipuolisiin toimintoihin erittäin hyvin. Monipuolisista treeni- ja hyvinvointitoiminnoista on iloa niin salilla, luonnossa kuin kaupungillakin. Pysy kärryillä päivän hyötyliikunnasta tai haasta itsesi vaikka tehokkaalla HIIT-sessiolla.
Garmin Epix 2 Pro tärkeimmät ominaisuudet

Garmin Epix 2 Pro tarjoaa erittäin monipuoliset hyvinvointi-, treeni- ja älytoiminnot. Kellon tyylikäs muotoilu ja kirkas AMOLED-näyttö tekevät kellosta mukautuvan älyasusteen, joka soveltuu päivään suunnitelmistasi riippumatta.

Kisavalmis treenikaveri ja monipuoliset hyvinvointiominaisuudet

Garmin Epix 2 Pro on monipuolinen treenikaveri, joka soveltuu niin arkiliikuntaan, harrasteluun kuin kisatason treenisessioihinkin. Seuraa treenien suoristietoja kätevästi ranteeltasi ja löydä uusia tapoja kehittää kuntoasi kellon päivittäisillä sinulle räätälöidyillä harjoitusehdotuksilla. Kellon HIIT-harjoitukset haastavat sinut seuraamaan mm. AMRAP-, Tabata-, ja EMOM-treenien intervalleja. Kellon erittäin kattavat urheilusovellukset tarjoavat kätevät työkalut mm. juoksuun, uintiin, pyöräilyyn, vaellukseen ja soutuun. Tämän lisäksi kello soveltuu myös golfiin, surffaukseen, lasketteluun ja sisäkiipeilyyn. Kokeile kellon näytöltä seurattavia animoituja treenejä ja löydä uutta inspiraatiota voimaharjoitteluun, joogaan ja pilatekseen. Lisää treenimuotoja voit ladata Garmin Connect -sovelluskaupasta.

Fenix 7 Pro ja Epix Pro

Treenaatko juoksukisat mielessä? Kellon virtuaalinen kisaennuste antaa sinulle vauhtiarvion suunnitelemallasi reitillä yleisen kuntotasosi ja juoksuhistoriasi perusteella. Trendidatan avulla voit seurata miten treenisessiosi vaikuttavat pidemmällä aikavälillä. Näin voit seurata omaa kehittymistäsi, ja arvioida milloin olet valmis kisoihin. Real-Time stamina -toiminto tukee sinua rasituksen hallinnassa, jotta vältyt rasittamasta itseäsi liikaa heti juoksukisan alkumetreillä. PacePro-toiminto auttaa sinua pitämään yllä sopivaa vauhtia.

Epix 2 Pro on erinomainen valinta halutessasi seurata kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tilaa helposti kellon avulla. Garmin Epix 2 Pro soveltuu monipuolisesti myös mm. hengityksen, unen laadun, energiatason, nesteytyksen, sykkeen ja happisaturaatiotason seurantaan.

Ultra-tarkka navigointi

Tämä älykello sopii arkisen kaupunkinavigoinnin lisäksi myös astettaa vaativimpia navigointivarusteita vaatiiviin seikkailuihin. Yhdistä kello Wi-Fi:iin ja lataa laadukkaita TopoActive-karttoja. Kellolta löytyy esiladattuna paikallinen kartta, jolla pääset heti vauhtiin. Kartalta voit helposti tarkastella alueesi maastonmuotoja, korkeuseroja, puistoja, vesiä ja muita maantieteellisiä kohteita. Löydät kellolta myös yli 2000 laskettelukohteen esiladatut SkiView-kartat, joilla voit tarkastella rinteiden reittejä ja vaikeustasoja. Golfkentät on helppo ottaa haltuun kellon yli 42000 golfkentän värillisillä CourseView-kartoilla.

Sapphire-edition kellossa käytetään aiemmin pääosin vain sotilaskäytössä ollutta teknologiaa sijaintitarkkuuden parantamiseksi. Hyödyntämällä navigointisateliittien eri taajuuksilla lähettämiä signaaleja, kello pysyy kartalla myös siellä minne GNSS-signaalit eivät tavallisesti yllä.

Kirkas AMOLED-näyttö ja katu-uskottava tyyli

Kirkas, värikäs ja ultra-tarkka AMOLED-kosketusnäyttö on Epix 2 Pro -älykellon kulmakivi. AMOLED-näyttö nostaa kellon käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle tuoden arkeen hieman lisää luksusta. Kellon tyylikäs muotoilu näyttää hyvältä töissä ja vapaalla. Laadukkaat materiaalit puolestaan takaavat, että tämä älykello on valmis todelliseen käyttöön.

Useimmissa tapauksissa energiaa vaativa AMOLED näyttö heikentää älykellon akun kestoa. Garmin Epix 2 Pro -kellossa tämä pulma on ratkaistu tehokkaalla virransäästötilalla, jossa kellon näyttö herätetään intuitiivisella kädenliikkeellä. Tämän ominaisuuden ansiosta Epix 2 Pro 51 mm -kellon akku kestää älykellotilassa jopa 31 päivää, mikä olisi todella kova luku jopa aivan tavallisella näytöllä varustetulle älykellolle.

Fenix 7 Pro ja Epix Pro

Monipuoliset älytoiminnot

Löydä uusia tapoja tehdä arjestasi hieman paremmän. Yhdistä Garmin Epix 2 Pro -älykello puhelimeesi ja seuraa älykkäitä ilmoituksia suoraan kellon näytöltä. Garmin Pay -lähimaksuominaisuuden ansiosta lompakkoa ei välttämättä tarvitse ottaa edes mukaan. Kuunteletko musiikkia? Yhdistä bluetooth-kuulokkeet kelloon ja kuuntele Spotify-, Deezer- ja Amazon Music -soittolistojasi. Voit kuunnella musiikkia myös ilman puhelinta!

Garmin Epix 2 Pro —malliston tekniset tiedot

Keräsimme Garmin Epix 2 -kellojen tekniset tiedot taulukkoon.

Garmin Epix 2 Pro 51 mm Garmin Epix 2 Pro 47 mm Garmin Epix 2 Pro 42 mm
Paino 88 g (vain kotelo: 60 g) 70 g (vain kotelo: 47 g) Ruostumaton teräs: 63 g (vain kotelo: 47 g) Titaani: 58 g (vain kotelo: 42 g)
Rungon koko 51 mm 47 mm 47 mm
Näytön tyyppi ja koko 1.4 tuuman 454 x 454 px AMOLED värinäyttö (aina päällä) 1.3 tuuman 416x 416 px AMOLED värinäyttö (aina päällä) 1.2 tuuman 390 x 390 px AMOLED värinäyttö (aina päällä)
Akun kesto älykellotilassa jopa 31 päivää liikeherätyksellä (16 päivää Always On -ominaisuudella) jopa 16 päivää liikeherätyksellä (6 päivää Always On -ominaisuudella) jopa 10 päivää liikeherätyksellä (4 päivää Always On -ominaisuudella)
Akku Expedition GPS -tilassa jopa 27 päivää jopa 14 päivää jopa 9 päivää
Rungon ja kehän materiaali Kuitulujitteinen polymeerirunko, teräksinen takakansi ja titaanikehä Kuitulujitteinen polymeerirunko, teräksinen takakansi ja titaanikehä Kuitulujitteinen polymeerirunko, teräksinen takakansi ja ruostumaton teräs- tai titaanikehä
Lasin materiaali Safiirikristalli Safiirikristalli Safiirikristalli
Kellon ranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa silikoniranneke
Kello sopii seuraavan kokoisiin ranteisiin Silikoni (125-208 mm), nahka (135-213 mm), kangas (135-213 mm) tai metalli (135-225 mm) Silikoni (125-208 mm), nahka (132-210 mm), kangas (132-210 mm) tai metalli (132-215 mm) Silikoni (108-182 mm), nahka (108-175 mm), kangas (108-189 mm) tai metalli (108-180 mm)
Vesitiiveys 10 ATM (100 m) 10 ATM (100 m) 10 ATM (100 m)
Tuetut yhteydet Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+ Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+ Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+

Vertailu: Garmin Fenix 7 Pro vs Garmin Epix 2 Pro

Tutustu taulukosta tarkemmin Garmin Fenix 7 Pro ja Garmin Epix 2 Pro -kellojen rinnakkais vertailuun. Vertailussa näemme Garmin Fenix 7 Pro malliston kelloista keskikoon (Fenix 7 Pro 47 mm), sekä Garmin Epix 2 Pro -kelloista koon 47 mm. Nämä kaksi älykelloa muistuttavat toisiaan hyvin monella tapaa, mutta erojakin löytyy. Garmin Fenix 7 Pro tarjoaa merkittävästi pidemmän akunkeston, aurinkolatauksen ja hieman järeämmän jopa -20C pakkasen kestävän muotoilun. Garmin Epix 2 Pro puolestaan tarjoaa erinomaisen ja kirkkaan AMOLED-näytön väriloistoa, joka arjen käytössä on huomattavsti miellyttävämpi. Epix 2 Pro on suunniteltu urbaaniimpaan elämäntyyliin kuitenkaan unohtamatta sen perimmäistä luonnetta urheilukelloja ja se tarjoaa silti kattavat treeni ja hyvinvointisovellukset aktiivisen arjen tueksi.

Garmin Fenix 7 Pro Garmin Epix 2 Pro
Paino 73g (50g ilman ranneketta) 70g (47g ilman ranneketta)
Rungon koko 47 mm 47 mm
Näytön tyyppi ja koko 1.3 tuuman 260 x 260 px transflektiivinen MIP -näyttö 1.3 tuuman 416x 416 px AMOLED värinäyttö (aina päällä)
Akun kesto älykellotilassa jopa 18 päivää (22 aurinkolatauksella) jopa 16 päivää liikeherätyksellä (6 päivää Always On -ominaisuudella)
Akku Expedition GPS -tilassa jopa 40 päivää (74 aurinkolatauksella) jopa 14 päivää
Rungon ja kehän materiaali Kuitulujitteinen polymeerirunko, titaaninen takakansi ja DLC-titaanikehä Kuitulujitteinen polymeerirunko, teräksinen takakansi ja titaanikehä
Lasin materiaali Power Sapphire Safiirilasi
Kellon ranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa silikoniranneke
Kello sopii seuraavan kokoisiin ranteisiin Silikoni (125-208 mm), nahka (132-210 mm), kangas (132-210 mm) tai metalli (132-215 mm) Silikoni (125-208 mm), nahka (132-210 mm), kangas (132-210 mm) tai metalli (132-215 mm)
Vesitiiveys 10 ATM (100 m) 10 ATM (100 m)
Tuetut yhteydet Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+ Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+

Garmin Fenix 7 Pro kokemuksia ja arvosteluja — käyttäjät kertovat

Garmin Epix 2 Pro kokemuksia ja arvosteluja — käyttäjät kertovat

Tutustu myös muihin Garminin älykellomalleihin heidän laajasta valikoimasta

Garmminin Fenix 7 Pro ja Epix 2 Pro -multisportkellojen lisäksi heillä on ennestään jo varsin monipuolinen tuoteportfolio sisältäen laajan kattauksen kelloja eritasoisille urheilijoille. Lue myös blogimme uuden Pro -mallien tuomista uudistuksista tässä artikkelissa. Katso kaikkea uutta Garmin on tuonut vuodelle vuoden 2023 tästä linkistä ja löydä sopivin älykello juuri sinulle.