Garmin Uutuudet 2022

66 tuotetta

Loading...
  1. Garmin MARQ Gen 2 Aviator 010-02648-01
    Garmin Garmin MARQ Gen 2 Aviator 010-02648-01
    Väliaikaisesti loppu
    2 639,00 €

66 tuotetta

Garmin uutuudet

Etsitkö Garminin uusimpia julkaisuja? Tällä sivulla voit tutustua kaikkiin valikoimamme uusiin Garmin-älykelloihin, urheilukelloihin ja muihin puettaviin laitteisiin. Tutustu uusimpiin julkaisuihin ja ota paikkasi uutuus laitteiden käyttäjien joukossa. Monipuolinen Garmin-valikoimamme tarjoaa jotain jokaiseen tarpeeseen ja tyyliin. Jokainen kello toimitetaan alkuperäispakkauksessaan valmistajan takuun kanssa suoraan omasta varastostamme, mikä takaa nopeat ja tarkat toimitusajat maksutta.

Vuoden 2022 uudet Garmin-älykellot

Garmin on aloittanut vuoden 2022 upeilla uusilla älykello-julkaisuilla, jotka tarjoavat meille entistä enemmän vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Tyylikäs Garmin Vivomove Sport on kaunis hybridikello, jossa on piilotettu kosketusnäyttö ja monipuoliset ominaisuudet. Voit tehostaa päivääsi inspiroivilla harjoituksilla ja helpolla terveydentilan seurannalla tinkimättä tyylistä. Garmin Venu 2 Plus on jännittävä uusi versio tutusta suosikista. Joka on nyt myös varustettu integroidulla mikrofonilla, jonka avulla voit ohjata älypuhelimesi ääniavustajaa (kuten Siri tai Google Assistant) suoraan ranteestasi.

Tammikuussa 2022 julkaistu Garmin Fenix 7 ja Epix 2 tuovat uutta myös brändin premium-tason kestävyydellä varustettujen outdoor-älykellojen valikoimaan. Helmikuussa 2022 julkaistu Garmin Instinct 2 taas on täydellinen valinta mikäli etsit hieman edullisempaa vaihtoehtoa Fenix- tai Epix-kelloille.

Lue lisää Garmin älykello -uutuuksista

Voit tutustua Garmin älykello -uutuuksiin tarkemmin vierailemalla kellojen kategorioissa.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.