Garmin Epix 2

82 tuotetta

Garmin
Väliaikaisesti loppu
989,00 €
829,00 €
Garmin
Väliaikaisesti loppu
42,00 €
Garmin
Väliaikaisesti loppu
42,00 €
Garmin
Väliaikaisesti loppu
42,00 €

Kesän 2023 uutuus: Garmin Epix Pro

Kesä 2023 toi tullessaan täysin uuden mallin, joka kantaa nimeä Garmin Epix 2 Pro. Tutustu huikeaan uutuusmalliin, joka antaa virtaa jopa 31 päivälle. Tämä on lähes tuplasti enemmän aikaisempaan Epix 2 malliin nähden. Kelloa saa kolmessa eri koossa, joita ovat 42 mm, 47 mm ja 51 mm. Jokaiselle löytyy siis sopiva koko! Kirkas AMOLED-kosketusnäyttö on käyttäjäkokemukseltaan loistavalla tasolla, jonka ansiosta urheilun ja hyvinvoinnin seuranta on helppoa ja mutkatonta. Muita uusia ominaisuuksia ovat muun muassa Endurance score, sääkartta, sisäänrakennettu taskulamppu.

Garmin Epix (Gen2) - korkealaatuinen älykello upealla AMOLED-näytöllä

Garmin Epix -älykello on kaikkea mitä älykkään urheilukellon käyttäjä tarvitsee. Epix -älykellossa on kirkas AMOLED-näyttö, näyttö safiirilasia, titaaninen kellonkehä sekä jopa 16 päivää akunkestoa. Muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. Garmin Pay -lähimaksu, musiikin tallennus, sykeanturi, hengityksen seuranta, ja esiladatut urheilusovellukset. Kellon kanssa harjoittelun optimointi sujuu paremmin monipuolisten suoritustietojen sekä Garmin Coach -harjoitusohjelmien avulla. Sapphire Edition-malleihin voit seikkailuun lähtiessä voit ladata TopoActive-karttoja Wi-FI yhteydellä suoraan kelloosi navigoinnin avuksi.

Tavoitteellisen urheilun tyylikäs apuri

Garmin Epix on saatavilla kolmessa eri vaihtoehdossa. Musta DLC-pinnoitettu titaanirunkoinen kello mustalla silikonirannekkeella, Metallinvärien titaanirunkoinen kello valkoisella silikonirannekkeella sekä Musta DLC-pinnoitettu titaanirunkoinen kello kastanjanruskealla nahkarannekkeella (mukana musta silikoniranneke). Kello on tietysti myös vedenkestävä ja sillä on 10ATM vesitiiviysluokitus, joten kellon kanssa voi uida huoletta. Kellon robustista ulkonäöstä huolimatta kellon paino on vain noin 70g (pelkkä runko 47g) ja kellon näytön koko on 1,3” eli 33mm. Urheilussa kellon käyttäjää avustaa laaja kattaus uusia ominaisuuksia hyvinvoinnin, terveyden ja edistymisen seurantaan sekä yli 30 esiladattua urheilusovellusta.

Garmin Epix-malliston tärkeimmät uudet ominaisuudet

  • Näyttö aktiiviseen käyttöön Aina päällä oleva 1,3 tuuman selkeä ja tarkka AMOLED-näyttö.
  • Kosketusnäyttö ja painikkeet Luotettavat painikkeet sekä uusi mukautuva kosketusnäyttö.
  • Monilaajuusverkko Sapphire Edition -malleissa hyödynnetään sijainnin tarkkuustietojen tuottamiseen ennen vain sotilaskäytössä ollutta teknologiaa.
  • Apuvälineet urheiluun ja kehittymiseen Real-time stamina auttaa seuraamaan ja hallitsemaan rasitusta, Visuaalinen kisaennuste -toiminto kertoo juoksuhistorian ja kuntotason perusteella arvion vauhdista suunnitellulla juoksumatkalla ja Edessä reitillä -toiminnolla voit tarkistaa reitilläsi olevat valikoidut POI-tarkistuspisteet ja seurata suoritustietoja, väliaikoja ja matkaa/korkeutta.
  • Topo-kartat Saat kelloosi TopoActive-karttoja eri puolilta maailmaa. Voit valita haluamasi alueet ja ladata niitä kätevästi Wi-Fi-yhteyden avulla.
  • SkiView-kartat -laskettelukartat Laitteeseen on esiladattu yli 2000 laskettelukohteen SkiView-kartat rinteiden nimillä ja vaikeusasteilla varustettuna.

Garmin Epix 2 — usein kysytyt kysymykset

Alta löydät vastauksia kysymyksiin, joita saamme usein Garmin Epix 2 -älykelloa koskien.

Mitä eroja on Garmin Epix 2 ja Garmin Fenix 7 kelloilla?

Garmin Epix 2 ja Garmin Fenix 7 -älykelloissa on paljon samanlaisia toimintoja, mutta kellojen väliltä löytyy myös muutama ero. Garmin Epix 2 on varustettu kirkkaalla ja värikkäällä AMOLED kosketusnäytöllä, joka tekee käyttökokemuksesta astetta intuitiivisemman. Kellon muotoilun inspiraationa on urbaani elämäntyyli, joka näkyy myös Epix 2 -mallin kattavissa treeni- ja hyvinvointi-ominaisuuksissa. Fenix 7 -kellon muotoilu on astetta järeämpi ja suunniteltu pärjäämään haastavissakin olosuhteissa. Tämä ultra-kestävä kello kestää jopa -20C pakkasen ja tarjoaa pidemmän akunkeston sekä aurinkolataus-vaihtoehdon.

Voiko Garmin Epix 2 -kellolla kuunnella Spotify:ta?

Kyllä, Garmin Epix 2 -kellolla voi kuunnella musiikkia Spotify:sta. Yhdistä Epix älypuhelimeen Garmin Connect -sovelluksella ja yhdistä kello Wi-Fi:iin. Lataa Spotify Connect IQ -sovellus ja yhdistä kello Spotify-tiliin. Voit selata ja ladata soittolistoja, podcast-jaksoja ja muita Spotify-sisältöjä kellolle. Huomaathan, että kuuntelu vaatii Spotify Premium -tilauksen. On myös hyvä huomata, että musiikin lataaminen vaatii runsaasti akkua. Suosittelemme, että kello on yhdistetty virtalähteeseen, kunnes olet ladannut haluamasi sisällön kellolle.

Onko Epix 2 kellossa kosketusnäyttö?

Garmin Epix 2 -älykellossa on 1,3 tuuman värikäs AMOLED-kosketusnäyttö, jonka voit halutessasi asettaa aina päällä -tilaan. Ultra-terävän näytön tarkkuus on 416 x 416 pikseliä, mikä tekee kellon käyttökokemuksesta ylellisen verrattuna esim. Fenix 7 -kellon hieman himmeämpään transflektiiviseen MIP näyttöön. AMOLED-näytöstä huolimatta Epix 2 -kellossa on erinomainen akunkesto, jota voit tarvittaessa pidentää kellon älykkäillä akunsäästötiloilla.