Uusi Suunto 5 Peak on kompakti GPS-multisportkello, joka on suunniteltu auttamaan sinua pitämään kehon ja mielen virkeänä aktiivisessa arjessasi. Monipuolisen treenin ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi kello tarjoaa laajan valikoiman käteviä työkaluja. Yli 80 treenitilaa, laadukas rannesykemittari, stressin, unen sekä aktiivisuuden seuranta ja paljon muuta.

Kellon kattavat kartta- ja navigointityökalut kutsuvat sinut ulos luontoon, ja kannustavat tuomaan vakiolenkin maisemaan uutta vaihtelua. Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta kellon navigointitoiminnot ovat käytössäsi myös silloin, kun päätät jättää puhelimen kotiin.

Moderni Suunto 5 Peak on siro urheilukello, joka näyttää ja tuntuu hyvältä ranteessa aamusta iltaan. Kestävät materiaalivalinnat sekä kellon vedenkestävä muotoilu puolestaan takaavat, että voit käyttää kelloa rennosti niin arjessa kuin treeneissäkin.

Mutta kenelle uusi Suunto 5 Peak -urheilukello oikein sopii? Monipuolisten ja helposti ohjattavien toimintojen puolesta tämä urheilukello istuu sulavasti monen treenaajan arkeen. Tutustuessamme kelloon meille tuli mieleen eräs suosikki-urheilukello, josta on erityisen luontevaa siirtyä juuri tämän uuden urheilukellon pariin.

Suunto 5 Peak on erinomainen valinta, mikäli ranteesta löytyy tällä hetkellä suosittu Suunto 3 -urheilukello. Ja seuraavaksi kerromme sinulle miksi.


5 syytä valita Suunto 5 Peak

Listasimme alle 5 syytä miksi uusi Suunto 5 Peak sopii uusia ominaisuuksia kaipaavalle Suunto 3 -urheilukellon käyttäjälle. Kellojen väliltä löytyy useampia päivittämisen arvoisia eroja, mutta ovat tarpeeksi samanlaisia sulavan vaihdon takaamiseksi. Toiminnot on helppo ottaa haltuun ja Suunto-sovelluksen avulla voit helposti siirtää keräämäsi treenihistorian ja -datan sulavasti vanhalta kellolta uudelle.

1. Sisäänrakennettu GPS — karttoja ja tarkkuutta ilman puhelinta

Man hiking in the forest

Sisäänrakennettu GPS-toiminto tuo lisää tarkkuutta urheilukellon keräämään dataan ilman puhelimen tukea. Etenkin ulkona treenaavalle sisäänrakennettu GPS on iso plussa. Saat tarkkuutta mm. pyöräily- kävely- ja juoksulenkkien nopeus- ja reitti dataan ja kellon askelmittarin antamiin tuloksiin. GPS:n lisäksi Suunto 5 Peak -kellosta löytyy myös GLONASS, GALILEO, QZSS ja BEIDOU -tuki.

Suunto 5 Peak tarjoaa lisäksi myös monipuoliset GPS:n tukemat kartta- ja navigointitoiminnot. Suunnittele lenkkisi reitti etukäteen ja anna kellon ohjata sinut perille. Tutustu lähiseudun suosituimpiin reitteihin tai suuntaa luonnon helmaan. Kellon avulla sinun on helppo löytää uusia maisemia rutiinin vastapainoksi.

2. Parempi akunkesto — ei enää turhia lataustaukoja

Suunto 5 Peak on wrist

Suunto 5 Peak tarjoaa sinulle Suunto 3 -urheilukelloon verrattuna jopa kaksi lisäpäivää akunkestoa 24/7 aktiivisuuden seurannalla ja puhelimen ilmoituksilla. Kellon akku kestää tällöin jopa viikon ilman latausta! Treenitila ja aktiivinen GPS kuluttavat kellon akkua hieman nopeammin, mutta Suunto 5 Peak -kellon älykkäiden virransäästötilojen ansiosta kellon toiminnot on helppo optimoida niin, että saat akun riittämään käyttötilanteen asettamien tarpeiden mukaan.

3. Ulkoilijan outdoor-toiminnot — mitä jos veisit treenit luontoon?

Woman running in the forest

Kaipaatko luontoon? Suunto 5 Peak on sopiva urheilukello myös outdoor-lajien harrastajille. Kellon tarjoamat korkeuden seuranta- ja GPS-toiminnot tekevät tästä urheilukellosta mainion valinnan mm. kiipeilyn, laskettelun, suunnistuksen ja vaelluksen harrastajille. Kello mittaa korkeuden GPS:n avulla antaen sinulle tietoa mm. treenien aikana tehdyistä nousuista ja laskuista.

Kellon karttatoimintojen avulla voit helposti suunnistaa myös luonnossa. Kello tallentaa reittisi aloituspisteen automaattisesti, kun käytät GPS:ää kulkemasi reitin tallentamiseen. Reitti takaisin -toiminto tekee suunnistamisesta helppoa, kun on aika palata lähtöpisteelle.

4. Musiikin ohjaus ja automaattiset päivitykset — helppoutta arkeen

Man putting on a helmet

Uusi Suunto 5 Peak päivittää itse itsensä, kun kelloon on saatavilla uusia ominaisuuksia tai käyttökokemusta entisestään kohentavia parannuksia. Sinun tarvitsee vain yhdistää kello Suunto-sovellukseen. Ohjelmapäivitys latautuu kellolle automaattisesti aina, kun päivitys on saatavilla. Kello lataa tarvittavat tiedot saman tien, mutta itse ohjelmiston päivittäminen tapahtuu automaattisesti vasta yön aikana, jotta se ei häiritse päiväsi treenisuunnitelmia.

Musiikin ohjaus -toiminnon avulla voit vaihtaa kappaletta ja säätää volyymiä helposti kellon näytöltä, kun kuuntelet musiikkia puhelimesi kautta. Puhelinta ei siis enää tarvitse ottaa esille lenkin aikana, mikäli kuuntelemasi musiikki ei nappaa.

5. Päivitetty muotoilu — onhan kyseessä asuste, joka on aina ranteessa

woman wearing Suunto 5 Peak

Urheilukellosta tulee helposti osa päivittäistä pukeutumistasi, ja juuri siksi myös kellon muotoilulla on väliä. Suunto 5 Peak on kevyt ja kompakti urheilukello, joka tuntuu ja näyttää hyvältä ranteessasi aamusta iltaan. Vain 39 g painava kello vastaa lisäominaisuuksista huolimatta pitkälti Suunto 3 -urheilukellon kokoa (36g), mutta on huomattavasti kevyempi kuin esimerkiksi vaihtoehtoiset Suunto 9 Peak (62 g) ja Suunto 5 (66g) -kellot.

Suunto 5 Peak -urheilukellosta on saatavilla kuusi upeaa värivaihtoehtoa. Kellon ranneke on helppo vaihtaa jälkikäteen, mikäli haluat tuoda sen ilmeeseen vaihtelua esimerkiksi Suunnon laadukkailla vaihtorannekkeilla. Tutustu monipuoliseen Suunto 5 Peak -valikoimaamme ja tilaa omasi nyt ilmaisella toimituksella!