Ystävänpäivä lähestyy, mutta lahja puuttuu? Ei syytä huoleen! Kävimme läpi kattavan kello- ja koruvalikoimamme ja poimimme sinulle lahjavinkit naisille ja miehille. Katso lahjaideat ja tilaa ystävänpäivälahja helposti ja nopeasti Keskisen Kellolta. Tervetuloa lahjaostoksille!

Sisällysluettelo:

Ystävänpäivä 2024 — Löydä lahja Keskisen Kellon valikoimasta

Kävimme läpi monipuolisen valikoimamme ja poimimme sinulle ystävänpäivän lahjaideat listalle. Katso lahjavinkit alta ja tilaa ystävänpäivälahjat mutkattomasti netistä ilman toimituskuluja.

Anna lahjaksi persoonallinen ystävänpäivälahja ja tuunaa kello tai koru ilmaisella kaiverruksella! Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin valikoimamme kaiverrettaviin tuotteisiin. Lisätiedot ja ohjeet löydät kaiverrettavan tuotteen tuotesivulta.

Milloin on ystävänpäivää vietetään?

Vuonna 2024 ystävänpäivää vietetään keskiviikkona 14. Helmikuuta. Keskiviikkoon osuva juhla on mainio tilaisuus piristää ystävän tai kumppanin arkea pienillä yllätyksillä. Ilahduta ystävänpäivälahjalla, kortilla tai mitä jos yllättäisit sinulle tärkeän tyypin järjestämällä hänen päivään yhteistä tekemistä.


Ystävänpäivä — Lahja naiselle

Löydä ystävänpäivälahja naiselle! Poimimme sinulle viisi upeaa lahjavinkkiä, joilla ilahduttaa ystävä tai kumppani ystävänpäivänä.

1. Tyylikäs Rosefield-kello

Mitä jos antaisit lahjaksi asusteen, jota lahjansaaja voi käyttää vaikka joka päivä? Siro Rosefield-kello om suosittu valinta naiselle. Brändin New Yorkin ja Amsterdamin inspiroima kellovalikoima tarjoaa runsaasti valinnanvaraa mallien, materiaalien, koon ja värien suhteen.

Tuntuuko vaikealta valita kello toisen puolesta? Siinä tapauksessa suosittelemme valitsemaan lahjaksi ajattoman hopean tai kullan värisen kellon vaalealla kellotaululla. Esim. neliönmallisesta Rosefield the Boxy XS -kellosta on vain muutamassa vuodessa tullut moderni klassikko!

Rosefield-valikoimaan kuuluu useampia kellomalleja, joiden takakanteen voimme halutessasi lisätä kaiverruksen.


2. Pandora-koru kaiverruksella

Kaiverruksella saat korusta helposti astetta persoonallisemman lahjan! Kumppanin tai ystävän koruun voit esimerkiksi kaivertaa lyhyen viestin, nimikirjaimet tai teille tärkeän päivämäärän tai paikan. Vain mielikuvitus on rajana. Ohjeet kaiverruksen lisäämiseen löydät tuotesivulta löytyvästä ''haluan ilmaisen kaiverruksen'' -kohdasta.

Laajasta Pandora-valikoimastamme löydät lähes 1000 korua joiden joukosta valita.


3. Kotimainen Lumoava-koru

Kaunis Lumoava-koru on ihana lahja antaa ja saada. Nämä kotimaiset korut valmistetaan kierrätettyjä jalometalleja suosien ja luontoa kunnioittaen Kuopiossa Lumoavan omalla koruverstaalla. Monipuolisen koruvalikoiman taustalta löytyy joukko lahjakkaita suomalaisia korumuotoilijoita, joiden uniikki tyyli pääsee kauniisti esille Lumoavan korumallistoissa.

Aiheuttaako monipuolinen Lumoava-valikoima valinnan vaikeutta? Esim. suositun Hali-sarjan korut sopivat hyvin ystävänpäivälahjaksi.


4. Anna lahjaksi treeni-iloa

Parhaat lahjat tuovat iloa lahjansaajan arkeen pitkäksi aikaa. Suosittu Polar Ignite -urheilukello tarjoaa kattavat toiminnot monipuoliseen urheiluun ja hyvinvoinnin seurantaan. Tämä kompakti ja helppokäyttöinen GPS-urheilukello tarjoaa kaiken oleellisen tyylikkäässä paketissa. Kellon toiminnot on helppo ottaa haltuun, vaikka ei olisi aiemmin treenannut urheilukellon kanssa. Löytyykö lahjansaajalta jo urheilukello? Vaihtoranneke on hauska lahjaidea, jolla lahjansaaja voi antaa kellolleen uuden ilmeen.


5. Thomas Sabo — suunnittele oma koru

Thomas Sabon Charm Club on keräilykorujen klassikko. Sarja koostuu rannekoruista ja kaulakoruista, jotka on helppo tuunata Charm Club -heloilla. Heloja on satoja joiden joukosta voit valita juuri lahjansaajan näköisen kokonaisuuden.

Katso kaikki Thomas Sabo Charm Club -helat täältä.Ystävänpäivä — Lahja miehelle

Etkö meinaa keksiä ystävänpäivälahjaa miehelle? Ei huolta! Alta löydät viisi lahjavinkkiä, jotka ilahduttavat häntä aivan varmasti!

1. Edullinen, mutta monipuolinen Amazfit-älykello

Tyylikkäät Amazfit-älykellot tarjoavat monipuoliset toiminnot erittäin hyvään hintaan. Esimerkiksi suosittu Amazfit GTS 2e -älykellosta löytyy sisäänrakennettu GPS, yli 90 urheilutilaa, rannesykemittari ja happisaturaation mittaus. Näiden tyylikkäiden kellojen loppuun asti hiottu muotoilu on helppo yhdistää arkipukeutumiseen.


2. Kaiverrettava miesten koru

Kaiverrus tekee lahjastasi uniikin. Anna lahjaksi tyylikäs ketjurannekoru, jonka laattaan voit kirjoittaa lahjansaajalle osoitetun viestin tai yhteisen tärkeän muiston. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikille kaiverrettaville tuotteillemme. Lisätietoja sekä ohjeet kaiverruksen teettämiselle löydät korun tuotesivulta.


3. Ystävänpäivälahja retkeilijälle

Täydellinen lahja retkeilijälle! Kaikki Ukko schnapps ja Ukkomatti -malliston laadukkaat retkimukit on valmistettu Suomessa laadukkaasta meijeriteräksestä. Tyylikkään nahkaosan ansiosta mukista voi nauttia myös lämpimiä juomia sormia polttamatta. Koristele lahja halutessasi ilmaisella kaiverruksella!


Ukko Coffee 200 XO Ruskea
-20%
Ukko Schnapps
Ukko Coffee 200 XO Ruskea
130,00 €
104,00 €
Ukkomatti 100 XO Ruskea
-20%
Ukko Schnapps
Ukkomatti 100 XO Ruskea
130,00 €
104,00 €
Ukko Coffee 200 XO (21313)
-20%
Ukko Schnapps
Ukko Coffee 200 XO (21313)
130,00 €
104,00 €
Ukko Coffee 200 Leijona (21314)
-20%
Ukko Schnapps
Ukko Coffee 200 Leijona (21314)
120,00 €
96,00 €

4. Suosittu Casio-kello

Sille on syynsä, miksi Casio-kellot ovat olleet suosittuja jo useamman vuosikymmenen. Nämä kellot on suunniteltu kestämään, ja niiden siro ja kevyt muotoillu istuu mukavasti ranteessa. Pitkäkestoinen paristo tekee Casio-kellosta huolettoman valinnan, jossa riittää virtaa vuodesta toiseen. Täydellinen lahjakello, jos meiltä kysytään!


Casio Retro A168WEM-7EF
-18%
Casio
Casio Retro A168WEM-7EF
79,00 €
65,00 €
Casio Collection F-91W-1YEG
-17%
Casio
Casio Collection F-91W-1YEG
35,00 €
29,00 €
Casio A168WG-9EF
-22%
Casio
Casio A168WG-9EF
89,00 €
69,00 €

5. Kompakti Secrid-lompakko

Lompakko on yksi suosikkilahjoistamme! Aina arjessa mukana kulkeva lompakko on yksi niistä asioista, jonka päivittäminen unohtuu helposti. Näppärä Secrid-lompakko tai -korttikotelo on täydellinen lahja ystävälle tai kumppanille, joka kantaa yhä aivan turhan isoa lompakkoa taskussaan.Lisää ystävänpäivälahjaideoita

Etkö vielä löytänyt etsimääsi? Tältä sivulta löydät lisää lahjaideoita!