Ukko Coffee 200 XO (21313)

d:Ukko Schnapps Coffee 200 XO on pidemmälle hiottu versio alkuperäisestä Ukkomukista. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. XO-malli vie eteenpäin sekä itse mukia, että myös vyölle kiinnitettävää nahkatuppea. Tupen lenkin avaamalla uuden Ukkomukin saa nyt poimittua käteen entistä kätevämmin. Nahkatupessa on käytetty laadukasta parkkinahkaa ja sen valmistaa kauhavalainen puukontekijä, käsityönä kuten Ukko-tyylille on ominaista. Tuppi suojaa kättäsi kuumuudelta ja pitää samalla kahvisi lämpimänä. Tämän mallin vetoisuus on 200 ml. Ukko Schnapps Coffee 200 XO on myös loistava lahjaidea. Itse muki on valmistettu elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Ukkomuki voidaan konepestä, joten se säilyttää raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään. Teräksinen Coffee 200 XO on valmistettu Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjapaketissa. Lahjan arvoa voi lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään mukin kylkeen pystysuunnassa. Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 21313

Sku: 32309

;
119,00 €
Ukko Coffee 200 XO (21313) 5 1

Ukko Coffee 200 XO (21313)

Ukko Coffee 200 XO (21313)

Tuotekoodi: 32309

Ukko Coffee 200 XO (21313) 5 1

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €

Tuotekuvaus

Ukko Schnapps Coffee 200 XO on pidemmälle hiottu versio alkuperäisestä Ukkomukista. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. XO-malli vie eteenpäin sekä itse mukia, että myös vyölle kiinnitettävää nahkatuppea. Tupen lenkin avaamalla uuden Ukkomukin saa nyt poimittua käteen entistä kätevämmin. Nahkatupessa on käytetty laadukasta parkkinahkaa ja sen valmistaa kauhavalainen puukontekijä, käsityönä kuten Ukko-tyylille on ominaista. Tuppi suojaa kättäsi kuumuudelta ja pitää samalla kahvisi lämpimänä. Tämän mallin vetoisuus on 200 ml.

Ukko Schnapps Coffee 200 XO on myös loistava lahjaidea. Itse muki on valmistettu elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Ukkomuki voidaan konepestä, joten se säilyttää raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään. Teräksinen Coffee 200 XO on valmistettu Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjapaketissa. Lahjan arvoa voi lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Kaiverrus tehdään mukin kylkeen pystysuunnassa. Kaikille Ukko Schnapps -tuotteille on myönnetty CE-merkintä.

Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 21313

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32309
Brändi Ukko Schnapps
Kaiverrus 20
mpn 21313

Pieni hetki