Ukkomatti 100 XO (10113)

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 104.00 €
Normaalihinta: 130.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 104.00 €

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 32304
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Ukkomatti 100 XO on pidemmälle hiottu versio alkuperäisestä Ukkomatista. Korkeatasoinen suomalainen design ja valmistustaito ovat edelleen arvossaan Pohjanmaalla, missä Ukko Schnapps -tuotteet valmistuvat käsityönä. XO-malli vie eteenpäin sekä itse taskumattia, että myös vyölle kiinnitettävää nahkatuppea. Tupen lenkin avaamalla Ukkomatin saa nyt poimittua käteen entistä rivakampaan tahtiin. Nahkatupessa on käytetty laadukasta parkkinahkaa ja sen valmistaa kauhavalainen puukontekijä, käsityönä kuten Ukko-tyylille on ominaista.

Ukkomatti 100 XO on myös loistava lahjaidea. Itse taskumatti on valmistettu elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Ukkomatti voidaan konepestä, joten se säilyttää raikkautensa ja hygieenisyytensä hyvin pitkään. Teräksinen taskumatti on valmistettu Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjaputkilossa. Lahjan arvoa voi lisätä entisestään hankkimalla meiltä ilmaisen kaiverruksen! Tämän mallin vetoisuus on 100 ml. Kaikille Ukkomatti -tuotteille on myönnetty CE-merkintä.

Ukkomatti 100 XO, kuten muutkin ajattomat Ukko Schnapps -tuotteet, edustavat perisuomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti alkoholin aromien säilyvyys ja oikean, vahvan makuelämyksen syntyminen. Pienen pesän ansiosta alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja pieni suuosa puolestaan takaa, että alkoholi ohjautuu oikeaoppisesti juuri kielen kärkeen, korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero 10113

SKU 32304
Brändi Ukko Schnapps
Kaiverrus 20
mpn 10113