Ukkomatti 100 Leijona nahkatupella

Sku: 21627

94,90 €
Ukkomatti 100 Leijona nahkatupella 1 1

Ukkomatti 100 Leijona nahkatupella

Lisää kuvia

Ukkomatti 100 Leijona nahkatupella

Tuotekoodi: 21627

Ukkomatti 100 Leijona nahkatupella 1 1

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 94,90 €

Hinta: 99,00 €

Tuotekuvaus

Ukkomatti 100 Leijona nahkatupella on loistavaa suomalaista designia ja valmistustaitoa. Tässä uudenaikaisessa taskumatissa näkyy pohjalainen käsityö. Lisää lahjan arvoa ja hanki meiltä kaiverrus veloituksetta! Tuote painaa 313 grammaa ja sen vetoisuus on 100ml. Ukkomatti tuotteille on myönnetty CE merkintä. Tässä mallissa taskumatin kylkeä koristaa Suomileijona. Myöskin nahkaiseen tuppiin on painettu tyylikäs suomileijona kuviointi.

Ukkomatti 100 Leijona nahkatupella on loistava lahjaidea. Itse taskumatti on valmistettu meijeriteräksestä, joka täyttää elintarvikesäädökset. Ukkomatti voidaan konepestä joten hygieenisyys säilyy hyvin pitkään. Taskumatti on valmistettu Eteläpohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjaputkilossa. Nahkatuppi on valmsitettu laadukkaasta parkkinahasta ja se suojaa taskumattia ja sen avulla taskumatti on helppo heittää esimerkiksi vyölle roikkumaan. Nahkatupen valmistaa Kauhavalainen puukontekijä käsityönä.

Ukkomatti 100 Leijona nahkatupella, kuten muutkin Ukko Schnapps tuotteet ovat ajatonta suomalaista  ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös alkoholin aromien säilyvyys ja oikean makuelämyksen syntyminen. Pienen pesän ansiosta alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja pienen suuosan ansiosta alkoholi ohjautuu oikeaoppisesti kielen kärkeen korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21627
Brändi Ukko Schnapps

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin