Ukkomatti 100 Sheriff (10555)

99,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 4)
SKU
29469

Ukkomatti 100 Seriffi -taskumatilla ei laitakylän lainvalvojankaan tarvitse viettää aikaa saluunassa kuivin suin. Ukkomatti Seriffi on loistava ja uniikki lahjaidea, jota on valmistettu vain 2000 kappaleen erä! Tuotteessa yhdistyvät suomalainen design, laatu ja valmistustaito. Tuotteen kyljessä on seriffintähti sekä yksilöity kappalenumero. Tässä uudenaikaisessa taskumatissa näkyy pohjalainen käsityö. Lisää lahjan arvoa ja hanki meiltä kaiverrus veloituksetta! Huomaathan että kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ukkomatti 100 Seriffi on loistava lahjaidea ja keräilykappale. Itse taskumatti on valmistettu meijeriteräksestä, joka täyttää elintarvikesäädökset. Ukkomatti voidaan konepestä joten sen hygieenisyys säilyy hyvin pitkään. Taskumatti on valmistettu Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjaputkilossa. Nahkatuppi on valmistettu laadukkaasta, ekologisesti kasviparkitusta, kotimaisesta nahasta ja se suojaa taskumattia. Sen avulla taskumatti on helppo heittää esimerkiksi vyölle roikkumaan. Nahkatupen valmistaa kauhavalainen puukontekijä käsityönä. Tuote painaa nahkatupen kanssa 313 grammaa ja sen vetoisuus on 100ml. Ukkomatti-tuotteille on myönnetty CE-merkintä.

Ukkomatti 100 Seriffi, kuten muutkin Ukko Schnapps -tuotteet ovat ajatonta suomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös alkoholin aromien säilyvyys ja oikean makuelämyksen syntyminen. Pienen pesän ansiosta alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja pienen suuosan ansiosta alkoholi ohjautuu oikeaoppisesti kielen kärkeen korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Lisätietoja
SKU 29469
Brändi Ukko Schnapps
Kaiverrus 20
mpn 10555
payments-logo
2020 All rights reserved.