Ukkomatti 100 Musta Damaski Nahkatupella

d:Ukkomatti 100 Musta Damaski Nahkatupella on loistavaa suomalaista designia ja valmistustaitoa. Tässä uudenaikaisessa taskumatissa näkyy pohjalainen käsityö. Tuote painaa 313 grammaa ja sen vetoisuus on 100ml. Ukkomatti tuotteille on myönnetty CE merkintä.Ukkomatti 100 Musta Damaski on loistava lahjaidea. Itse taskumatti on valmistettu meijeriteräksestä, joka täyttää elintarvikesäädökset. Teräs on päällystetty mustaksi erikoispinnoituksella. Ukkomatti voidaan konepestä joten hygieenisyys säilyy hyvin pitkään. Taskumatti on valmistettu Eteläpohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjaputkilossa. Nahkatuppi on valmsitettu laadukkaasta parkkinahasta ja se suojaa taskumattia ja sen avulla taskumatti on helppo heittää esimerkiksi vyölle roikkumaan. Nahkatupen valmistaa Kauhavalainen puukontekijä käsityönä.Ukkomatti 100 Musta Damaski, kuten muutkin Ukko Schnapps tuotteet ovat ajatonta suomalaista  ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös alkoholin aromien säilyvyys ja oikean makuelämyksen syntyminen. Pienen pesän ansiosta alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja pienen suuosan ansiosta alkoholi ohjautuu oikeaoppisesti kielen kärkeen korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Sku: 21576

;
99,00 €

Ukkomatti 100 Musta Damaski Nahkatupella

Ukkomatti 100 Musta Damaski Nahkatupella

Tuotekoodi: 21576

Ukkomatti 100 Musta Damaski Nahkatupella 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Ukkomatti 100 Musta Damaski Nahkatupella on loistavaa suomalaista designia ja valmistustaitoa. Tässä uudenaikaisessa taskumatissa näkyy pohjalainen käsityö. Tuote painaa 313 grammaa ja sen vetoisuus on 100ml. Ukkomatti tuotteille on myönnetty CE merkintä.

Ukkomatti 100 Musta Damaski on loistava lahjaidea. Itse taskumatti on valmistettu meijeriteräksestä, joka täyttää elintarvikesäädökset. Teräs on päällystetty mustaksi erikoispinnoituksella. Ukkomatti voidaan konepestä joten hygieenisyys säilyy hyvin pitkään. Taskumatti on valmistettu Eteläpohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjaputkilossa. Nahkatuppi on valmsitettu laadukkaasta parkkinahasta ja se suojaa taskumattia ja sen avulla taskumatti on helppo heittää esimerkiksi vyölle roikkumaan. Nahkatupen valmistaa Kauhavalainen puukontekijä käsityönä.

Ukkomatti 100 Musta Damaski, kuten muutkin Ukko Schnapps tuotteet ovat ajatonta suomalaista  ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös alkoholin aromien säilyvyys ja oikean makuelämyksen syntyminen. Pienen pesän ansiosta alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja pienen suuosan ansiosta alkoholi ohjautuu oikeaoppisesti kielen kärkeen korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21576
Brändi Ukko Schnapps

Pieni hetki