Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition

d:Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition on loistavaa suomalaista designia ja valmistustaitoa. Tässä uudenaikaisessa taskumatissa näkyy pohjalainen käsityö. Tuote painaa 313 grammaa ja sen vetoisuus on 100ml. Ukkomatti tuotteille on myönnetty CE merkintä. Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition on loistava lahjaidea, jota on valmistettu vain 100 kappaletta. Itse taskumatti on valmistettu meijeriteräksestä, joka täyttää elintarvikesäädökset. Teräs on päällystetty mustaksi erikoispinnoituksella. Ukkomatti voidaan konepestä joten hygieenisyys säilyy hyvin pitkään. Taskumatti on valmistettu Eteläpohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjaputkilossa. Nahkatuppi on valmsitettu laadukkaasta parkkinahasta ja se suojaa taskumattia ja sen avulla taskumatti on helppo heittää esimerkiksi vyölle roikkumaan. Nahkatupen valmistaa Kauhavalainen puukontekijä käsityönä. Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition, kuten muutkin Ukko Schnapps tuotteet ovat ajatonta suomalaista  ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös alkoholin aromien säilyvyys ja oikean makuelämyksen syntyminen. Pienen pesän ansiosta alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja pienen suuosan ansiosta alkoholi ohjautuu oikeaoppisesti kielen kärkeen korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Sku: 34340

;
125,00 €

Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition

Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition

Tuotekoodi: 34340

Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition 0 0

Väliaikaisesti loppu

125,00 €

Tuotekuvaus

Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition on loistavaa suomalaista designia ja valmistustaitoa. Tässä uudenaikaisessa taskumatissa näkyy pohjalainen käsityö. Tuote painaa 313 grammaa ja sen vetoisuus on 100ml. Ukkomatti tuotteille on myönnetty CE merkintä.

Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition on loistava lahjaidea, jota on valmistettu vain 100 kappaletta. Itse taskumatti on valmistettu meijeriteräksestä, joka täyttää elintarvikesäädökset. Teräs on päällystetty mustaksi erikoispinnoituksella. Ukkomatti voidaan konepestä joten hygieenisyys säilyy hyvin pitkään. Taskumatti on valmistettu Eteläpohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjaputkilossa. Nahkatuppi on valmsitettu laadukkaasta parkkinahasta ja se suojaa taskumattia ja sen avulla taskumatti on helppo heittää esimerkiksi vyölle roikkumaan. Nahkatupen valmistaa Kauhavalainen puukontekijä käsityönä.

Ukkomatti 100 XO musta Leijona Limited Edition, kuten muutkin Ukko Schnapps tuotteet ovat ajatonta suomalaista  ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös alkoholin aromien säilyvyys ja oikean makuelämyksen syntyminen. Pienen pesän ansiosta alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja pienen suuosan ansiosta alkoholi ohjautuu oikeaoppisesti kielen kärkeen korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34340
Brändi Ukko Schnapps

Pieni hetki