Uusi Huawei Watch GT Runner on Huawein odotettu ensimmäinen urheilukello ja se on odotuksen arvoinen! Kellossa on 1’43 tuuman pyöreä AMOLED-näyttö, jonka käyttöjärjestelmä on poikkeuksellisen sulava ja nopea. Urheilun ystäville suunnattu kello on herättynyt ihastusta sekä muotoilunsa että ominaisuuksien puolesta. Se on ilahduttavan kevyt ranteessa, sillä se painaa vain 38,5 grammaa. Kellossa on tallennustilaa 4 gigatavua ja sen akun kesto on yli kaksi viikkoa, mikä varmasti ilahduttaa etenkin juoksun ystäviä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kevyt (vain 38,5 grammaa)
  • Laaja valikoima ohjeistettuja juoksu-tiloja
  • Erinomainen GPS
  • Akun kesto jopa 14 päivää
  • 4 gigatavua tallennustilaa
Watch GT Runner esittely

Huawei Watch GT Runner on valmistettu lähes kokonaan polymeerikuidusta. Iso AMOLED-näyttö on lasia, kehys ja pohja muovia ja ranneke silikonia. Kyseessä on kevyt kokonaisuus erinomaisilla ominaisuuksilla.


Mies juoksee

Markkinoiden paras kello juoksuun?

Huawei Watch GT Runner on kenties markkinoiden paras kello juoksuun. Voit valita sisä- tai ulkojuoksutilan painamalla kellon sivulla olevaa nappia. Urheilukello sisältää useita ohjeistettuja juoksutiloja aloittelijasta kokeneeseen maratoonariin. Ominaisuuksiltaan kello on täydellinen lenkkipoluille: se on kevyt, joten se pysyy paremmin ranteessa, siinä on 4 gigatavua tallennustilaa, joten voit tallentaa sinne lukemattomia eri soittolistoja lenkkiäsi varten ja sen akku kestää jopa kaksi viikkoa, joten se ei lopu kesken lenkkien.

Voit asettaasi itsellesi kuntoilutavoitteen ja Huawei Watch GT Runner ohjeistaa sinua (sisäänrakennetun kaiuttimen avulla) saavuttamaan tavoitteesi. Voit täten optimoida tästä kellosta itsellesi täydellisen juoksemiseen! Jos tämä ei vielä tehnyt vaikutusta niin Watch GT Runner -kello analysoi kuntotasoasi ja ennustaa sen perusteella kuinka pärjäisit pidemmillä juoksumatkoilla.


Kellon GPS

Miksi juuri Huawei Watch GT Runner on erinomainen GPS-kello juoksuun?

Kellossa on kaksikaistainen GPS-seuranta, jonka tehokkuus perustuu viiden eri satelliittijärjestelmän yhdistelmään ja sen taktiseen sijaintiin kellossa. Yleensä satelliittijärjestelmät upotetaan kellon koteloon, mutta Huawei on sijoittanut ne kellon korvakkeisiin (löytyy kellon kuoresta, silikoniset rannekkeet kiinnittyvät korvakkeiden väliin). Watch GT Runner -urheilukello paikantaa sinut vilkkaassa kaupunkiympäristössäkin yleensä jopa viidessä sekunnissa! Tämä auttaa myös tarkemman juoksumatkan mittaamisessa.

Huawei vertailu

Mallit vertailussa - Huawei Watch GT Runner vs Huawei Watch GT 3

Huawein kellot ovat kautta linjan laadukkaita ja niitä yhdistää moni asia (esim. näyttöjen koko ja resoluutio), mutta niistäkin löytyy eroja. Mikä sitten on Huawein lippulaiva-mallien Watch GT Runner-kellon ja Watch GT 3 -kellon eroavaisuudet?


Huawei Watch GT Runner Huawei Watch GT 3
Paino 38,5 g 42 g
Rungon koko 46 mm 46 mm
Näytön tyyppi ja koko 1.43 tuuman AMOLED -näyttö 1.43 tuuman AMOLED -näyttö
Akun kesto Jopa 14 päivää Jopa 14 päivää
Rungon materiaali Muovi Ruostumaton teräs
Kellon ranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa teräs- tai fluoroelastomeeriranneke
Tallennustila 4 gigatavua 4 gigatavua
Vesitiiveys 50 metriä 50 metriä
Tuetut yhteydet Bluetooth 5.2 Bluetooth 5.1

Molemmat mallit ovat kevyitä, mutta Watch GT Runner -malli päihittää Watch GT 3 -mallin niukasti tässä kategoriassa. Watch GT Runner painaa 38,5 grammaa, Watch GT 3 puolestaan 42 grammaa. Eroja löytyy myös valmistusmateriaaleista, sillä Watch GT 3-mallin kehys on tehty ruostumattomasta teräksestä Watch GT Runner -kellon taas muovista. Watch GT 3 -mallissa on bluetooth 5.1 -järjestelmä, kun taas Watch GT Runner -mallissa uudempi bluetooth 5.2 -järjestelmä, joka mahdollistaa nopeamman pariutumisen ja pidemmän akun keston.


Lifestyle ja tuote

Erinomainen Huawei-urheilukello juoksun, uinnin ja suunnistuksen harrastajille

Watch GT Runner on erinomainen Huawei-urheilukello juoksun, uinnin ja suunnistuksen harrastajille. Mieti, mitä sinä kaipaat urheilukellolta ja katso vastaavatko tarpeesi Watch GT Runner -kellon ominaisuuksia. Se sopii hyvin juoksijalle, sillä sen käyttöjärjestelmä on suunniteltu juoksuharrastuksen ympärille. Kello sopii kuitenkin myös muiden lajien ystäville. Huawei Watch GT Runner on hyvä urheilukello suunnistajille. Jos olet innokas suunnistaja niin Watch GT Runner saattaa olla oikea valinta sinulle. Tässä mallissa on huippuluokan GPS, joka hyötyy viiden eri satelliittijärjestelmän yhdistelmästä. Missä päin maailmaa oletkaan, Watch GT Runner paikantaa sinut viidessä sekunnissa. Watch GT Runner -malli sopii myös uimareille, sillä kello on vedenkestävä jopa 50 metrin syvyyteen saakka. Kello on myös poikkeuksellisen kevyt eli jos sinulle on tärkeää, että kello pysyy mahdollisimman napakasti ranteessa urheillessa niin tämä on kello sinua varten!

Lopputiivistelmä - Huawei Watch GT Runner laatuunsa nähden edullinen urheilukello

Huawei Watch GT Runner laatuunsa nähden edullinen urheilukello, joka sopii lenkkipoluille ainutlaatuisen hyvin. Juoksija voi tehdä yksityiskohtaisen harjoitussuunnitelman ja käyttää apunaan ohjeistettua juoksutilaa joita löytyy aina aloittelijoista maratoonareille. Kevyen painonsa ansiosta kello pysyy ranteessa kuin liimattuna ja sen olemassaoloa ei edes huomaa! Iso AMOLED-näyttö on kirkas, eloisa ja yksityiskohtainen. Tallennustilaa löytyy neljä gigatavua, joten musiikkisi mahtuu ongelmitta suoraan kelloon. Akun kesto on jopa 14 päivää, joten voit huoletta urheilla pitkiäkin aikoja ilman stressiä siitä, että akku loppuu kesken suorituksen. Huawein debyyttikello urheilu-kategoriassa on menestys! Nappaa oma Huawei-älykellosi Keskisen Kellon valikoimasta.