Etsitkö helppokäyttöistä älykelloa, joka on kohtuuhintainen, tyylikäs ja pitkäkestoinen? Jos vastauksesi on kyllä, Amazfitin 2022-uutuudet saattavat olla juuri sinua varten!

Amazfititin tuorein mallisto soveltuu erinomaisesti sekä urheilu- että arkikäyttöön. Amazfit-kellot ovat tunnettuja kestävistä akuistaan, kevyestä käyttötuntumasta ja tyylikkäästä ulkonäöstään. Tässä ovat kevään 2022 uudet Amazfit-kellot: GTS 3, GTR 3. Tutustu kanssamme mallistoon ja löydä paras Amazfit-älykello juuri sinulle.


Mikä tekee Amazfit GTS 3 -kellosta erityisen?

Nainen ikkunassa, mies juoksee

Amazfit GTS 3 on näyttävä älykello, jossa on erottuva ja tyylikäs neliönmuotoinen AMOLED-näyttö. Helppokäyttöinen kello seuraa hyvinvointiasi seuraamalla sykettäsi, veren happitasoa, stressitasoa sekä hengitystiheyttäsi. Liikunnan harrastamista tukee yli 150 aktiivisuustilaa, jotka takaavat monipuoliset ja laadukkaat liikuntahetket. GTS 3 on idyllinen kello myös rentoon kotikäyttöön, sillä se on niin kevyt ettet edes huomaa sitä ranteessasi. Kellon alumiinirungon paino on vaivaiset 24 grammaa!

Amazfit GTS 3 hyödyntää PAI -teknologiaa (Personal activity intelligence), jonka avulla kello pystyy pisteyttämään kuntotasosi sen keräämän aktiivisuus- ja terveysdatan pohjalta. Tämä on helppo ja kätevä tapa seurata kuntosi kehittymistä ilman ylimääräistä vaivaa.


GTS 3

Amazfit GTS 3 -kellon miellyttävä ulkonäkö perustuu tyylikkääseen neliönmuotoiseen 1,75” AMOLED-näyttöön. Alumiinirunkoon kiinnittyy silikoniranneke, jonka leveys (kiinnityskohdasta) on 20 mm.

Onko Amazfit GTS 3 oikea valinta minulle?

Amazfit GTS 3 on edullinen ja tyylikäs älykello, jossa on panostettu helppoon ja monipuoliseen käyttökokemukseen. GTS 3 sopii sekä menevämpään että rennompaan menoon. Peruskäytössä jopa 20 päivää kestävä akku ja höyhenen kevyt paino kruunaavat miellyttävän lopputuloksen.


Mikä tekee Amazfit GTR 3 -kellosta erityisen?

mies pyörän selässä

Amazfit GTR 3 on tyylikäs älykello, jossa klassisen kellon ilmeeseen on yhdistetty digitaalinen näyttö. Tämän ansiosta Amazfit GTR 3 on älykello, joka näyttää hyvältä tilanteessa kuin tilanteessa, olitpa sitten menossa juhliin tai kuntosalille. Kellon monipuoliset ominaisuudet muovautuvat osaksi käyttäjän arkea. Urheilun ystäville on tarjolla lukematon määrä aktiivisuustiloja, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen liikkumisen. GTR 3 -kellon erityinen vahvuus on kuitenkin akun pitkä kesto. GTR 3 kestää tavallisessa käytössä 21 päivää ja virransäästötilassa jopa huikeat 35 päivää!

Amazfit on panostanut älykelloissaan hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seuraamiseen ja tehnyt tästä samalla ilahduttavan helppoa. Kellon optinen sykesensori seuraa sykettäsi vuorokauden ympäri ja stressinseuranta pitää sinut kartalla hyvinvoinnistasi. Kello tarkkailee myös unenlaatuasi ja muistuttaa, jos olet levon tarpeessa. Myös liikkumisen suhteen asiat on tehty sinulle mahdollisimman käteväksi; GTR 3 tunnistaa yli kahdeksan eri liikuntamuotoa ja tallentaa urheilusuorituksesi tiedot, vaikka itse unohtaisit!


GTR 3

Amazfit GTR 3 erottuu edukseen klassisella kellon ilmeellä, mikä tekee siitä tyylikkään ja näyttävän älykellon. Iso 1,39” AMOLED-kosketusnäyttö tekee kellon käyttämisestä helppoa ja selkeää. Alumiinirungon kevyt paino (32 grammaa) takaa miellyttävän ja huomaamattoman istuvuuden.

Onko Amazfit GTR 3 oikea valinta minulle?

Amazfit GTR 3 on kaikille sopiva jokatilanteen älykello, jonka parhaisiin piirteisiin kuuluu pitkäaikainen akunkesto ja monipuolinen käyttökokemus. Kaikkien Amazfit-kellojen tapaan GTR 3 on edullisen hintainen ja tyylikkään näköinen.


Vertailu: Amazfit GTS 3 vai GTR 3

GTS 3 vs GTR 3

Kumpikin Amazfitin uutuusmalleista on laadukas, mutta erojakin löytyy. Neliönmuotoisessa Amazfit GTS 3 -kellossa on selkeästi isompi näyttö verrattuna GTR 3 malliin. Näytön koosta huolimatta kello on kuitenkin hieman pyöreää vaihtoehtoa kapeampi, ja istuu tämän ansiosta hyvin myös pienemmällä ranteella. Toinen ero kellojen välillä liittyy niiden tarjoamiin satelliittinavigointijärjestelmiin. Kummastakin mallista löytyy GPS, Beidou, Glonass ja Galileo, mutta näiden lisäksi Amazfit GTS 3 tarjoaa myös QZSS-yhteyden.

Pyöreärunkoisessa Amazfit GTR 3 -kellossa on puolestaan 1,8 kertaa tehokkaampi akku, joka kestää jopa yhdeksän päivää pidempään kuin GTS 3 -mallissa. Akunkesto on myös edukseen kellon GPS:n ollessa päällä, sillä eroa GTS 3 -mallin akun kestoon tässä tilassa on jopa 15 tuntia. Kosketusnäytön lisäksi Amazfit GTR 3 -älykelloa voi myös ohjata kellon kruunuja kiertämällä, mikä tekee kellon ohjaamisesta erittäin näppärää. Lisäksi on hyvä huomata, että GTR 3 -mallissa on yli 17 prosenttia parempi resoluutio kuin GTS 3 -mallissa, vaikka näytön koko onkin hieman pienempi. Kummassa kellossa on siis plussansa!


Amazfit GTS 3 Amazfit GTR 3
Paino 24 g 32 g
Rungon leveys 36 mm 46 mm
Näyttö 1.75 tuuman AMOLED-näyttö 1.39 tuuman AMOLED-näyttö
Näytön resoluutio 390 x 450 454 x 454
Akun kesto Jopa 20 päivää Jopa 35 päivää
Rannekkeen materiaali Silikoni Antibakteerinen silikoni
Vesitiiveys 50 m 50 m
Tuetut yhteydet Bluetooth Bluetooth

Kevään 2022 uuteen mallistoon kuuluvat GTS 3 & GTR 3 ovat Amazfit-brändille totuttuun tapaan edullisia, helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea tyylikkäitä. Valitse juuri sinulle paras Amazfit-älykello Keskisen Kellon katalogista!