Kevään valoisammat ajat ovat käsillä, päivät lämpenevät ja luonnon vehreys alkaa nostamaan päätään. Näihin toiveikkaisiin hetkiin perustuu myös kotimaisen design-brändi Lumoavan kevään 2022 uutuudet: Daisy-korusarja, Verso-koru, Höyhen-kaulakoru, Loisto-kaulakoru ja uudet Lumoava kihlasormukset. On aika siirtyä talven pimenevistä illoista kevään valoisiin päiviin. Tutustu Lumoava-uutuuksiin sivuillamme ja valitse sinua inspiroiva koru kevään lämpimiin hetkiin!


Lumoava Daisy -korusarja — Kesäpäivän hetkien inspiroima korusarja

Daisy korusarja

Lumoava Daisy-korusarja hakee inspiraatiota kesän kepeistä kesäpäivistä. Sterling-hopeasta valmistettua mallistoa on saa kolmessa kesäisessä värissä: kirkas, vaaleanpunainen ja sininen. Tämän korusarjan on suunnitellut Heikki Hartikainen, ja sen keskiössä on kesäinen päivänkakkara, jonka pintaa somistaa kaunis synteettinen zirkonia. Jos olet keveiden korujen ystävä, tämä on oivallinen valinta sinulle!

Siron muotoilunsa vuoksi Daisy -korusarja sopii hyvin lahjaksi lapsille ja nuorille. Valikoimastamme löydät sopivat vaihtoehdot rippi- tai syntymäpäivälahjaksi ja kesäisen teemansa puolesta korusarja on myös oivallinen valmistujaislahja lapsesi juhliin. Daisy-korusarjan värivaihtoehdot on tehty myös nuorille viehättäviksi.


Suosittu Lumoava Verso -koru on nyt saatavilla uudessa pienemmässä koossa

Verso-riipus

Lumoava Verso -riipus on saanut inspiraationsa sen suunnittelijan Inni Pärnäsen ikkunalautaansa koristaneestaan viherkasvista. Verso pitää keväisestä pohjoisen valosta, joka auttaa kasvia pääsemään koko komeuteensa. Verso-korun lehti heijastelee aitoa lehteä lisäten siihen satumaisia sävyjä. Kauneudessa se ei kuitenkaan häviä alkuperäiselle kasville. Korun lehti on pieni ja kuvastaa elämän alkuaikoja, kun kaikki on mahdollista ja elämä täynnä haaveita ja toiveita. Herkkä muotoilu sopii kaiken ikäisille arkisista hetkistä juhlavampiin tilaisuuksiin.

Uusista Verso-koruista esimerkiksi Verso-kaulakoru vangitsee kevään valoisuuden ja toiveikkuuden. Se on näyttävä, mutta kepeä koru, joka on tehty hopeasta.


Lumoava Höyhen -kaulakoru - Laulujoutsenen inspiroima uutuus

Höyhen kaulakoru

Lumoava Höyhen -kaulakoru on saanut inspiraationsa Suomen kansallislinnusta, laulujoutsenesta. Eelis Aleksin suunnittelema koru vie ajatukset kesäisiin hetkiin veden äärellä. Korun kauneus perustaa myös vanhaan suomalaiseen kansanperinteeseen Tuonelan joella, jossa joutsen ohjaa pois nukkuneita eteenpäin.

Höyhen-malliston uutuus sopii niille, jotka vaalivat kauneutta ja kaulakorun onkin tarkoitus muistuttaa elämän kauniista hetkistä. Rodinoidusta hopeasta valmistettu koru tehdään Saurumin korutehtaalla Kuopiossa. Koru on käsintehty Suomessa ja sopii erityisen luonnon ja kauneuden ystäville.


Lumoava Loisto -kaulakoru — Suomen 2022 olympiajoukkueen virallinen koru

Loisto kaulakoru

Lumoava Loisto-kaulakoru on osa Carina Blomqvistin suunnittelemaa korusarjaa ja se on toteutettu yhteistyössä Suomen olympiajoukkueen kanssa. Kaulakorun taustalla on ajatus siitä, että tähdet ovat osa isompaa kokonaisuutta ja pystyvät yhdessä mihin vain. Loisto-malliston kasvoina toimivat Annemari Korte, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske.

Urheiluhenkeä ja isänmaallisuutta edustava kaulakoru on rodinoitua hopeaa, ja se on tehty käsityönä Kuopiossa. Loisto-kaulakoru oivallinen lahja esimerkiksi urheilulliselle ihmiselle tai siroista koruista pitävälle.


Kevään 2022 uudet Lumoava-kihlasormukset

Lumoava kihlasormukset

Kevään 2022 Lumoava uutuuksien joukkoon kuuluu myös upea kattaus uusia kihlasormuksia. Lumoava-kihlasormukset on suunniteltu elämän tärkeisiin ja onnellisiin hetkiin. Sitoutumus toiseen ihmiseen on taianomainen hetki, joka vaatii taianomaisen sormuksen. Lumoavan tyylikkäät kihlasormukset sopivat täydellisesti onnenne symboliksi niiden kauniin ja persoonallisen designin ansiosta. Sormuksia löytyy sekä hopeisina että kultaisina. Hopeiset sormukset on valmistettu Sterling-hopeasta ja kultaiset sormukset on tehty 100 prosenttisesti kierrätetystä kullasta.

Lumoava Kaksin-sormus on erinomainen esimerkki tyylikkäästä ja raikkaan persoonallisesta muotoilusta. Se symboloi pariskunnan yhteistä matkaa ja yhteenkuuluvuutta. Päivi Keski-Pompun suunnittelema hopeinen sormus kuvastaa hetkeä, jolloin kaksi rakastavaista löytää toisensa.

Lumoava Toivo-sormus on Heikki Hartikaisen suunnittelema kihlasormus, joka kuvastaa toivoa ja turvaa. Se symboloi hetkeä, jolloin haluat päästä kotiin rakkaan luokse. Kiiltävä hopeasormus on pinnoitettu tummuuden estämiseksi ja se säihkyykin vuosikausia kuin uusi. Toivo-sormus on ajaton ja tyylikäs valinta elämäsi onnellisimpaan hetkeen.

Toivottavasti kevään 2022 Lumoava uutuudet inspiroivat teitä yhtä paljon kuin meitäkin! Lumoava korujen suosio kasvaa, mutta niin kasvaa myös suunnittelijoiden mielikuvituskin. Kevään Lumoava -korut todistavat tämän..