Thomas Sabon upeat 2022 kevätuutuudet ovat saapuneet valikoimaan! Tutustu kanssamme uuteen mallistoon ja ota varaslähtö kevääseen piristämällä arkeasi uusilla koruilla.

Thomas Sabo SS22 -uutuudet


Thomas Sabo Charm Club — kevään 2022 uudet helat

Thomas Sabo SS22 Charm Club helat

Suosittu Thomas Sabo Charm Club keräilykorusarja saa jälleen jatkoa, kun kevään uudet Charm Club -helat kutstuvat meren äärelle. Mallistossa nähdään raikkaan kesäisiä simpukoita, kaloja ja muita meren aalloissa viihtyviä hahmoja. Sarjan helat voi kiinnittää omalla tyylillä Thomas Sabo Charm Club -malliston rannekoruihin tai kaulakoruihin. Tutustu koko valikoimaan täältä ja luo oma korusi.



Pienet korvakorut sopivat kerrostamiseen

Thomas Sabo SS22 korvakorut

Nämä pienet korvakorut sopivat täydellisesti useamman korun kerrostamiseen. Thomas Sabo:n valikoimaan kuuluu runsaasti yksittäin myytäviä pieniä korvakoruja joita voit yhdistää omalla tyylillä. Mix & Match -trendin mukaiset eripari korvakorut luovat mielenkiintoisen yksityiskohdan muuten pelkistettyyn asuun.

Korvakorujen kerrostamiseen ei ole sääntöjä. Voit yhdistää useamman pienen korvakorun tai kehystää suuremmat statement korvakorut pienillä tuikkivilla nappikorvakoruilla. Kokeile eri jalometallien yhdistämistä ja tuo asuun väriä herkullisen sävyisillä korukivillä.



Delfiini koru tuo asuun leikkisyyttä

Thomas Sabo SS22 delfiini koru

Tänä keväänä Thomas Sabo:n uutuuksien joukossa nähdään useampi delfiini koru. Nämä leikkisät korut ovat juuri sitä piristystä mitä hitaasti saapuvan kevään odottaminen kaipaa. Malliston laadukkaat Sterling-hopeasta valmistetut korut on koristeltu tuikkivilla sinisillä synteettisillä korukivillä ja kristalleilla.



Kerrosta kaulakorut rohkeasti

Thomas Sabo SS22 kaulakorut

Kaksi tai kolme on parempi kuin yksi. Korvakorujen lisäksi myös kaulakorut voi nyt kerrostaa rohkeasti. Kokeile eri pituisten ketjujen yhdistämistä tai luo mielenkiintoisia yksityiskohtia kerrostamalla värejä, muotoja ja tekstuureja. Nämä Thomas Sabon kevät malliston kaulakorut on kuin luotu kerrostamiseen.



Näyttävät korvakorut illan menoihin

Näyttävät korvakorut ovat täydellinen asuste illan menoihin, joilla loihdit hetkessä tyylikkään yksityiskohdan asuusi. Thomas Sabon kevät mallistoon kuuluu upea valikoima laadukkasta sterling hopeasta valmistettuja suurempia korvakoruja, jotka ovat saaneet inspiraationsa meren aaltojen graafisista muodoista ja upeasta syvänmeren sinisestä sävystä.

Luo tyylikäs kokonaisuus yhdistämällä näyttävät korvakorut muuten pelkistettyyn asuun. Voit korostaa korvakoruja entisestään sitomalla hiukset kiinni.



Katso kaikki kevään uutuudet

Inspiroiduitko? Kurkkaa myös muut Thomas Sabon kevät uutuudet ja löydä omat suosikkisi.