Uusi Marvel X Pandora The Avengers -sarja kutsuu tiimin kasaan tänä keväänä! Torstaina 17. Helmikuuta julkaistu uusi Pandoran kevät mallisto täyttää Marvel-fanien toiveet. Suosioon nousseen the Avengers -elokuvasarjan inspiroimaan mallistoon kuuluu uusia Marvel X Pandora -heloja, joita koristavat supersankarit kuten Black Widow, Hulk ja Captain America.


Marvel X Pandora -mallisto herättää Avengers-hahmot eloon

Ota kanssamme Marvel X Pandora -sarjan Avengers-hahmot ja -symbolit haltuun. Alta voit lukea lyhyet esittelyt uuden Pandora-sarjan innoittamista hahmoista ja palauttaa suositut Marvel-supersankarit mieleesi.

Hulk

Hulk Pandora -helaa koristaa kaikkien tuntema vihreä suosikkihahmo. Hulk eli Tohtori Robert Bruce Banner esiintyi ensimmäistä kertaa sarjakuvassa jo vuonna 1962. Stan Leen ja Jack Kirbyn hahmosta on sittemmin tullut kulttiklassikko, joka on usein tuttu myös heille, jotka ei ole nähnyt yhden yhtä Marvel-elokuvaa. The Avengers-elokuvissa Hulkin roolissa on nähty alunperin Edward Norton ja vuodesta 2014 lähtien Mark Ruffalo.

Pandora Hulk charm
Marvel X Pandora Hulk -hela 59,00€


Black Panther (Marvel Musta Pantteri)

Hopeahelan Black Panther eli T’Challa on yksi Marvel-sarjakuvien supersankari, joka nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 1966 ilmestyneessä Fantastic Four -sarjakuvalehdessä. Vuonna 2018 ensi-iltaan tuli Black Panther -elokuva, joka herätti Stan Leen ja Jack Kirbyn luoman hahmon eloon valkokankaalla. Elokuva kahdeksastoista Marvel Cinematic Universe -elokuva, jonka pääosissa nähdään mm. Chadwick Boseman ja Michael B. Jordan. Elokuvassa Black Panther joutuu taisteluun paluumatkallaan kotimaahansa Wakandaan, josta seuraa maailmaa kohauttavia seurauksia.

Pandora Black Panther charm
Marvel X Pandora Black Panther -hela 59,00€


Black Widow (Marvel Musta Leski)

Marvel Musta Leski eli Black Widow tunnetaan myös nimeltä Natasha Romanoff. Helan punahiuksinen Black Widow on yksi tunnetuimmista Marvel naishahmoista, jonka Stan Lee ja Don Heck loivat jo vuonna 1964. Musta Leski esiintyi tuolloin ensimmäistä kertaa Tales of Suspense -sarjakuvassa. Hahmon huhutaan olevan Romanovin tsaariperheen Venäjän vallankumouksesta selvinnyt jäsen. The Avengers -elokuvissa Mustaa Leskeä näyttelee Hollywoodin supertähti Scarlett Johansson.

Pandora Black Widow charm
Marvel X Pandora Black Widow -hela 59,00€


Captain America (Kapteeni Amerikka)

Tätä Marvel X Pandora -helaa koristaa Captain America -hahmon kilpi. Captain America tunnetaan alunperin Stan Lee:n ja Jack Kirby:n vuonna 1941 julkaiseman sarjakuvan päähahmona. Supersankarin takana on a huonosti armeijan palveluksessa pärjäävä Steve Rogers, jonka ura saa käänteen hänen saadessaan supersotilaan voimat armeijan kokeen seurauksena. Helan kilpi on valmistettu emaloidusta sterling-hopeasta.

Pandora Captain America charm
Marvel X Pandora Captain America -hela 49,00€


Iron Man (Rautamies)

Marvel X Pandora -uutuuksien joukkoon kuuluu Iron Man elokuvan innoittama hela. Iron Man, eli rautamies, on esiintynyt Marvelin sarjakuvissa, TV-sarjoissa ja elokuvissa jo 60-luvulta lähtien. Hahmon haarniskan takana piilee liikemies Anthony ‘’Tony’’ Shark, joka loi varustuksen ylläpitämään alun perin hänen elintoimintojaan. The Avengers -elokuvissa hamoa näyttelee lahjakas Robert Downey Jr.

Pandora Iron Man -helaa koristaa tarkoilla emaloiduilla yksityiskohdilla viimeistelty rautamies-figuuri koristaa tarkoilla emaloiduilla yksityiskohdilla viimeisteltyä. Ylellinen hela on valmistettu hehkuvasta 18 karaatin kullatusta sterlinghopeasta. Mallistoon kuuluu lisäksi myös Iron Man elokuvista tuttu rautamiehen voimanlähteenä toimiva Arc Reactor -hela.

Pandora Iron Man charm
Marvel X Pandora Iron Man -hela 79,00€ ja Marvel X Pandora Arc Reactor -hela 39,00€


Thor

Sterling hopeasta muotoiltu Thorin vasara (Thor’s Hammer) on täydellinen Pandora-hela Marvel-faneille. Mjolnir-vasaran legendan mukaan vasaran kantaja saa Thor-jumalan voimat olettaen, että hän on sen arvoinen. Thor on hahmona tuttu niin omasta nimikko-elokuvastaan kuin myös Avengers Endgame -elokuvasta, jossa elämänmuutoksen kokenut hahmo tekee paluun.

Pandora Thor charm
Marvel X Pandora Thor's Hammer -hela 49,00€


Infinity Gauntlet (Ikuisuuden rautahanska)

Ikuisuuden rautahanska, eli Infinity Gauntlet, ei varsinaisesti ole Avengers-hahmo, mutta haluamme silti esitellä sen sinulle. Kyseessä on useammassa the Avengers elokuvassa nähty rautahanska, jolla voi hallita tarinan mukaan aikojen alussa syntyneitä ikuisuuskiviä. Kauniilla yksityiskohdilla koristeltu Pandora Infinity Gauntlet-hela on ylellisesti hehkuvaa 18K kullattua sterlinghopeaa.

Pandora Infinity Gauntlet charm
Marvel X Pandora Infinity Gauntlet -hela 79,00€Kiinnitä the Avengers-figuurit koruun tai avaimenperään

Marvel Pandora the Avengers

Kiinnitä sinulle tärkeät Avengers-hahmot koruun tai avaimenperään. Suosikkihahmot heräävät henkiin laadukkailla Marvel X Pandora The Avengers -hopeaheloilla, jotka on koristeltu upeilla emaloiduilla yksityiskohdilla.

Malliston Marvel-figuurit ovat yhteensopivia suosittujen Pandora Moments -asusteiden kanssa. Kaulakorujen ja rannekorujen lisäksi Pandora Moments -sarjaan kuuluu myös heloilla koristeltavia avaimenperiä, mikäli korut eivät ole oma juttusi. Hemmottele itseäsi tai yllätä suosikki Marvel-fanisi hänen lempihahmolla.

Innostuitko? Pandoran 2022 kevätmalliston The Avengers -korut ovat tilattavissa 17. Helmikuuta alkaen. Marvel-sarjan suuren suosion vuoksi, nyt ei kannata jäädä odottelemaan!