Uusi Garmin Instinct 2 GPS-älykello on erinomainen vaihtoehto henkilölle, joka etsii hieman edullisempaa vaihtoehtoa Garmin Fenix -sarjan älykelloille. Kello tarjoaa kattavat ominaisuudet ja vaikuttavan tason kestävyyden, mutta hinta on huomattavasti brändin premium-mallia edullisempi. Ota Instinct-uutuudet haltuun ja tutustu kanssamme monipuolisen malliston ultra-kestäviin GPS-älykelloihin. Artikkelin lopusta löydät kätevän Garmin Instinct 2 -vertailutaulukon, mikäli haluat vertailla kellojen toimintoja kätevästi yhdellä silmäyksellä.

Sisällysluettelo:


Garmin Instinct 2 — laadukas ja kestävä GPS-älykello monipuolisilla ominaisuuksilla

Garmin Instinct 2

Uusi Garmin Instinct 2 GPS-älykello on odotettu lisäys brändin valikoimaan. Kelloa voi lähestyä hieman pelkistetympänä ja edullisempana versiona brändin premium-tason Garmin Fenix -kellosta. Tämän kelloperheen laitteet tarjoavat ällistyttävän laadukkaan kestävyyden, todella monipuoliset toiminnot ja erinomaisen hintalaatusuhteen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Entistäkin paremmat treeni- ja hyvinvointiominaisuudet
 • Älykkäät puhelinilmoitukset ja Garmin Connect IQ
 • Solar-versiossa nyt myös Garmin Pay

Saatavilla olevat mallit:

 • Mallit: Perus, Solar, Surf edition, Solar Surf Edition Solar Tactical Edition
 • Kaksi kokovaihtoehtoa: 45mm ja 40 mm (tactical edition, vain 45 mm)
Garmin Instinct 2

Urheilu & hyvinvointi: Tiivistetysti Garmin Instinct 2 -kelloa voi kuvailla kestävänä GPS-älykellona, joka on varustettu monipuolisilla urheilu- ja älyominaisuuksilla. Aktiiviseen elämäntyylin istuva kello tarjoaa lukuisia esiladattuja urheiluprofiileja ja soveltuu saumattomasti esim. juoksu-, pyöräily-, voimaharjoittelu- tai uintitreenien tueksi. Monipuolinen hyvinvoinnin seuranta kattaa kaikki perustoiminnot kuten mm. unen, energiatasojen ja stressin seurannan. Kellosta löytyy myös Garmin Pulse Ox -happisaturaation mittaus ja laadukas rannesykemittari. Garmin Instinct 2 -malliston kellot kestävät vettä aina 100 metriin (10 ATM) asti ja soveltuvat myös allaskäyttöön.

Älyominaisuudet: Yhdistämällä kellon älypuhelimeen voit seurata puhelimen ilmoituksia kätevästi kellon näytöltä. Kellosta löytyy myös musiikinohjaus-ominaisuus, jolla voit helposti hallita puhelimelta kuuntelemaasi musiikkia kellon näytöltä. Tämän lisäksi Garmin Instinct 2 on yhteensopiva Garminin Connect IQ -sovelluksen kanssa, joka tuo peliin monta lisäominaisuutta. Solar-mallista löytyy lisäksi myös Garmin Pay -maksusovellus.

Navigoingti: Aiemmastakin Instinct-mallistosta tuttu Trackback-reititys on erinomainen ominaisuus mm. vaelluksen harrastajille. Näppärän toiminnon ansiosta kellon käyttäjän on helppo löytää reittinsä takaisin lähtöpisteelle tilanteessa kuin tilanteessa. Sisäänrakennetut GPS, GLONASS ja Galileo pitävät sinut kartalla myös astetta syrjäisemmillä alueilla. Garmin Instinct -älykellosta löytyy myös brändin kehutut ABC-anturit, joihin kuuluu korkeusmittari, ilmanpaineen mittari sekä sähköinen kolmiakselinen kompassi.

Sinulle suunniteltu: Perusmallin lisäksi kellosta on saatavilla aurinkolatauksella (ja muilla lisäominaisuuksilla) varustettu Garmin Instinct 2 Solar -malli, surffaajille suunniteltu Garmin Instinct Surf Edition -malli sekä ultra-kestävä Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition. Mallistoon kuuluu kaksi kokoa ja lukuisia värivaihtoehtoja joiden joukosta voit valita juuri omaan tyyliisi sopivan Garmin Instinct -älykellon.
Garmin Instinct 2 vs Garmin Instinct — mikä on uutta?

Garmin Instinct 2

Garmin Instinct 2 -kello tarjoaa lukuisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia verrattuna edeltäjäänsä Garmin Instinctiin. Etenkin hyvinvointi- ja treenitoimintojen osalta lisäyksiä on tehty runsaasti. Uutta on myös valikoimaan lisätty pienempi S-malli, joka tekee Instinct-kellosta myös vaihtoehdon hieman sirompaa kelloa etsivälle. Seuraavan listan uudet ominaisuudet koskevat kaikkia Garmin Instinct 2 -sarjan kelloja.

Garmin Instinct 2 — uudet ominaisuudet:

 • Urheilusovellukset: Kello sisältää nyt monipuolisen valikoiman urheilusovelluksia
 • Palautumisavustin: Auttaa sinua arvioimaan kuinka kauan sinun tulee levätä ennen seuraavaa treenisuoritusta
 • Kuntoikä: Kello arvioi kronologisen ikäsi ja antaa vinkkejä kuntoiän laskemiseen
 • Tehominuutit: Seuraa treenisession tehokkaimpia minuutteja
 • VO2 Max: Ominaisuus kertoo sinulle suorituksen odotusarvon huomioiden mm. treeniympäristösi
 • Edistynyt unenseuranta: Seuraa unen vaiheita ja unenlaadun pisteytystä
 • Hengityksen seuranta: Voit seurata hengitystahtia 24/7
 • Naisen hyvinvoinnin seuranta: Kuukautiskierron ja raskauden seurantaan
 • Maastopyöräilydynamiikka: Kerää entistä tarkempaa dataa ajolenkistäsi
 • Connect IQ -kauppa: Voit nyt ladata kellolle sovelluksia ja mukautettuja kellotauluja

Listan uusien ominaisuuksien lisäksi Garmin Instinct 2 Solar -, Surf Edition - , Solar Surf Edition- ja Solar Tactical Edition -kellot tarjoavat mallikohtaisia uusia ominaisuuksia joista voit lukea lisää hieman alempana.


Garmin Instinct 2 Solar — Lähes ääretön akunkesto ja Garmin Pay

Garmin Instinct 2 Solar

Käteviä lisäominnaisuuksia: Garmin Instinct 2 Solar on malliston premium-malli, joka on varustettu mukavilla bonuksilla. Älykellotilassa aurinkoenergiaa hyödyntävä Solar-kello tarjoaa lähes rajattoman akun keston. Tämän lisäksi kello sisältää virrankulutuksen hallintatoiminnon, jolla voit helposti pidentää akun kestoa kytkemällä virtaa eniten kuluttavat anturit ja asetukset pois käytöstä.

Pidemmän akunkeston lisäksi Instinct 2 Solar -älykello tarjoaa perusmallista poiketen myös kätevän Garmin Pay -lähimaksuominaisuuden. Ominaisuuden ansiosta voit tallentaa maksukorttisi kellon virtuaaliseen lompakkoon, jolloin ne kulkevat kätevästi aina mukanasi.

Garmin Instinct 2 Solar

Miten Garmin Instinct 2 Solar eroaa perusmallista?

 • Aurinkolatauksen mahdollistama parempi akun kesto
 • Garmin Pay -lähimaksu

Kuten perusmallista, myös Solar-kellosta on saatavilla kaksi eri kokovaihtoehtoa: Garmin Instinct 2 Solar ja pienempi Instinct 2S Solar. Lisäksi Kellosta löytyy surffaajille suunnattu Garmin Instinct 2 Solar Surf Edition -malli sekä taktisilla lisäominaisuuksilla varustettu Garmin Instict 2 Solar Tactical.Garmin Instinct 2 Surf Edition — surffaajan urheilukello

Garmin Instinct 2 Surf Edition

Surffarin urheilukello: Garmin Instinct 2 Surf Edition tarjoaa perusmallin toimintojen lisäksi, surffareille suunniteltuja lisäominaisuuksia. Vuorovesiominaisuuden ansiosta pystyt helposti seuraamaan meriolosuhteista ja kartoittamaan päivän parhaat aallot. Ominaisuus toimii, kun kello on yhdistetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Surffaus-sovelluksella pystyt tallentamaan surffattujen aaltojen lukumäärän, tarkkailemaan enimmäisnopeuttasi sekä aalloilla kuljettua matkaa.

Verrattuna aiempaan Garmin Instinct Surf Edition -kelloon, uuden sukupolven malli on varustettu muutamalla uudella lisäominaisuudella.

Garmin Instinct 2 Surf Edition

Garmin Instinct 2 Surf -kellon uudet ominaisuudet:

 • Leijalautailu- ja purjelautailu -lajiprofiilit
 • Surfline-sovellus
 • Kaksi kokoa: 40 mm ja 45mm
 • Solar-versiossa nyt myös Garmin Pay

Surfline-sovellus: Garmin Instinct 2 Surf Edition -kello on nyt yhteensopiva Surfline-sovelluksen kanssa, jolta voit kätevästi tarkastella vuorovesivaihteluja, tuulitietoja, aallonkorkeuksia sekä viiden lähimmän surffauslokaation luokituksia suoraan ranteelta. Sovellus vaatii, että kello on pariliitettynä yhteensopivan älypuhelimen Garmin Conncect -sovellukseen. Kuvaatko mielelläsi surffivideoita? Tämä kello on yhteensopiva erikseen myytävän Surfline-kameran kanssa, jota voit ohjata kätevästi kellon näytöltä.

Garmin Instinct 2 Surf Edition

Leijalautailu ja purjelautailu: Uuden sukupolven Garmin Instinct 2 Surf Edition -kello soveltuu aiemmasta mallista poiketen myös leijalautailu- ja purjelautailutreenien seuraamiseen. Uusien lajiprofiilien ansiosta voit tallentaa GPS-sijainnin, nopeuden, matkan ja sykkeen sessiosi aikana. Leijalautailija pystyy myös seuraamaan korkeutta ja tallentamaan session hypyt helposti tarkasteltavassa kaavamuodossa.

Lähimaksuominaisuus: Aurinkolatauksella varustettu Garmin Instinct 2 Solar Surf Edition tarjoaa nyt myös kätevän Garmin Pay -lähimaksuominaisuuden. Voit näyttää kelloa kassalla maksupäätelaitteelle ja maksaa virtuaaliseen lompakkoon tallennetulla maksukortillasi.Garmin Instinct 2 Solar Tactical — Laadukas ulkoilukello aurinkolatauksella

Garmin Instinct 2 Tactical

Taktisia lisäominaisuuksia: Garmin Instinct 2 Solar Tactical on laadukas ulkoilukello, joka on suunniteltu pärjäämään astetta vaativemmissakin olosuhteissa. Verrattuna perusmalliin tämä kello on varustettu useammalla taktisella lisäominaisuudella.

Miten Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition eroaa perusmallista?

 • UUSI Kill Switch -toiminto — tyhjennä älykellon käyttäjämuisti
 • Pimeänäköyhteensopivuus
 • Salattu tila — pysäytä GPS-sijainnin tallennus
 • Kaksi GPS-sijaintimuotoa
 • Projisoidut reittipisteet
 • Jumpmaster-tila
 • Aurinkolatauksen tarjoama pidempi akunkesto
 • Garmin Pay -lähimaksuominaisuus

Uusi Kill Switch -toiminto: Tämä malli on pakattu täyteen taktisia lisätoimintoja! Toisen sukupolven Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition -kelloon on lisätty täysin uutena ominaisuutena Kill Switch -toiminto, jolla voit tyhjentää älykellon käyttäjämuistin tilanteen vaatiessa. GPS-sijainnin tallentaminen on helppo pysäyttää kellon salatilalla. Tämä ominaisuus pysäyttää GPS-sijainnin jaon ja poistaa langattomat yhteydet nopeasti käytöstä. Pimeänäköyhteensopivuuden ansiosta voit nopeasti vaihtaa päivä- ja yönäkymän välillä, jotta voit lukea kelloa hämäränäkölaseilla.

Garmin Instinct 2 Tactical

Suunniteltu haastamaan: Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition -kello tukee kahta sijaintimuotoa. Voit seurata näytöltä sekä UTM (Universal Transverse Mercator) että MGRS (Military Grid Reference System) -tietoja ja synkronoida sijaintisi helposti muiden kanssa. Jumpmaster-tila on suunniteltu tukemaan sinua korkean paikan hyppäyssijainnin laskemisessa armeijan ohjeiden mukaisesti. Hyppysi jälkeen toiminto auttaa sinua navigoimaan maaliin. Tämän lisäksi kello sisältää ominaisuuden, jolla voit asettaa ja tallentaa maantieteellisiä etäpisteitä mikäli haluat hyödyntää niitä navigoinnissa myöhemmin.


Garmin Instinct 2 vertailu

Alla olevasta taulukosta löydät Garmin Instinct 2, Instinct 2 Solar, Instinct Solar ja Instict -kellojen väliset tekniset erot.

Garmin Instinct 2 / 2S Solar Garmin Instinct 2 / 2S Garmin Instinct Solar Garmin Instinct
Paino 43 g (S), 53 g 42 g (S), 52 g 53 g 52 g
Rungon koko 40 mm (S) 45 mm 40 mm (S) 45 mm 45 mm 45 mm
Näytön tyyppi Mustavalkoinen transflektiivinen MIP -näyttö Mustavalkoinen transflektiivinen MIP -näyttö Mustavalkoinen transflektiivinen MIP -näyttö Mustavalkoinen transflektiivinen MIP -näyttö
Näytön tarkkuus 156 x 156 px (S), 176 x 176 px 156 x 156 px (S), 176 x 176 px 128 x 128 px 128 x 128 px
Akun kesto älykellotilassa jopa 21 päivää (S) / jopa 28 päivää jopa 21 päivää (S) / jopa 28 päivää (lisäaikaa aurinkolatauksella) jopa 24 päivää (lisäaikaa aurinkolatauksella) jopa 14 päivää
Rungon materiaali Kuitulujitteinen polymeerirunko Kuitulujitteinen polymeerirunko Kuitulujitteinen polymeerirunko Kuitulujitteinen polymeerirunko
Lasin materiaali Power Glass Power Glass Power Glass Kemiallisesti vahvistettu lasi
Kellon ranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa silikoniranneke Pakkauksessa silikoniranneke
Sopii ranteeseen jonka ympärysmitta 112-180 mm (S) 135-230 mm 112-180 mm (S) 135-230 mm 132-224 mm 132-224 mm
Vesitiiveys 10 ATM (100 m) 10 ATM (100 m) 10 ATM (100 m) 10 ATM (100 m)
Tuetut yhteydet GPS, GLONASS ja Galileo GPS, GLONASS ja Galileo GPS, GLONASS ja Galileo GPS, GLONASS ja Galileo
Unenseuranta Kyllä Kyllä Ei Ei
Palautumisavustin Kyllä Kyllä Ei Ei
Hengityksen seuranta Kyllä Kyllä Ei Ei
Kuntoikä ja tehominuutit Kyllä Kyllä Ei Ei
Garmin IQ -kauppa Kyllä Kyllä Ei Ei
Garmin Pay Kyllä Ei Ei Ei

Katso kaikki vuoden 2022 Garmin uutuudet

Garmin Instinct 2 on vain yksi monesta alkuvuoden 2022 Garmin-tuotelanseerauksella. Garmin Fenix 7 ja Epix 2 ovat premium-malliston uusimmat lisäykset, joiden suoraan kättelyssä lentoon lähtenyt suosio yllätti jopa suurimmat Garmin-fanit. Astetta rouheampien älykellojen lisäksi uutuuksiin kuuluu myös lisäyksiä Garminin Lifestyle-älykellojen mallistoon. Garmin Venu 2 Plus ja Garmin Vivomove Sport tarjoavat kattavat treeni-, äly- ja hyvinvointiominaisuudet tyylikkäässä paketissa.