Älykello on yksi pukeutumisen tärkeimmistä apuvälineistä, olitpa arkiurheilija, huippu-urheilija tai yksinkertaisesti tietoinen hyvinvoinnistasi. Tällä kertaa esittelyssä on Garminin uusi epix™ Pro Gen 2 -älykello, joka on suunniteltu huolella tehokkuuden, tyylikkyyden ja käytettävyyden maksimoimiseksi.


Garmin Epix Pro Gen 2 -älykello on ihanteellinen yhdistelmä edistynyttä teknologiaa ja muotoilua. Tämä upea laite sisältää LED-taskulampun sekä terveydentilan ja hyvinvoinnin seurannan vuorokauden ympäri. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme tarkemmin kellon ominaisuuksiin ja miten ne tekevät tästä huippuluokan älykellosta ihanteellisen kumppanin niin urheiluun kuin päivittäiseen elämään.


Suunniteltu kestämään

Uudessa Garmin epix™ Pro Gen 2 -kellossa on kirkas AMOLED-näyttö, responsiivinen kosketusnäyttö, painikkeet ja kuitulujitteisesta polymeeristä valmistettu runko. Valikoiduissa malleissa on lisäksi titaaninen kellonkehä ja naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Kellon lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys on testattu Yhdysvaltain armeijan standardien mukaisesti. Kello sopii niin haastaviin extreme-lajeihin kuin hyvinvoinnin edistämiseen arkiliikunnan parissa.


Garmin epix™ Pro Gen 2 -kellon rungon kolme eri kokovaihtoehtoa (42 mm, 47 mm ja 51 mm) tarjoavat jokaiselle käyttäjälle sopivan vaihtoehdon, joka mukautuu heidän tarpeisiin. Kellon kokoon liittyy suoraan sen käyttömukavuus. Jokaisella käyttäjällä on eri kokoinen ranteen ympärys ja henkilökohtaiset mieltymykset siitä, kuinka tiukasti kello istuu ranteessaan. Jotkut ihmiset haluavat suuremman näytön paremman luettavuuden tai tietyn toiminnon vuoksi. Näistä esimerkkejän ovat mm karttojen tai tilastojen tarkastelu. Toiset saattavat suosia pienempää kokoa, koska se on huomaamattomampi ja kevyempi ranteessa. Garminin tarjoamat eri koot takaavat, että käyttäjät voivat valita laitteen, joka parhaiten vastaa heidän tarpeitaan.


Huippuluokan suorituskykyä

Garmin epix™ Pro Gen 2 -älykello ylpeilee huippuluokan suorituskyvyllä ja navigointiominaisuuksilla. Ne tarjoavat käyttäjälle ylivoimaisen käyttökokemuksen ja tekevät kellosta ihanteellisen valinnan aktiiviseen elämäntyyliin.


Garmin epix™ Pro Gen 2 on varusteltu uusimmalla teknologialla. Edistyksellinen AMOLED-näyttö tarjoaa terävän ja selkeän kuvan. Tämä tekee tiedon lukemisesta helppoa ja nopeaa, olipa kyseessä sitten urheilusuoritukset, ilmoitukset tai kartat. Lisäksi Garmin epix™ Pro sisältää useita ennalta ladattuja karttoja, mukaan lukien TopoActive- ja hiihtokeskuskartat. Tämä tarjoaa käyttäjälle tarkan ja ajan tasalla olevan tiedon reiteistä ja maastoista, mikä auttaa suunnittelemaan ja seuraamaan reittejä sekä navigoimaan niissä.


Yksi Garmin epix™ Pro:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen pitkä akunkesto. Älykellotilassa akku kestää jopa kaksi viikkoa, mikä tarkoittaa, että käyttäjän ei tarvitse ladata kelloa jatkuvasti. Tämä on erityisen kätevää pitkillä vaelluksilla, retkillä tai muissa tilanteissa, joissa latausmahdollisuudet ovat rajalliset. Garmin epix™ Pro Gen 2 sisältää myös SatIQ™-tekniikan, joka tarjoaa monikaista-GNSS-paikannuksen. Kello tarjoaa näin ollen äärimmäisen tarkan paikannuksen kaikissa ympäristöissä, mukaan lukien haastavissa ja monimutkaisissa maastoissa. Lisäksi kyseinen teknologia auttaa optimoimaan laitteen akunkeston, mikä on olennaista laitteen tehokkaan ja luotettavan toiminnan kannalta.


Garmin Epix Pro Gen 2

Harjoittelu ja urheilu

Garmin epix™ Pro Gen 2 -älykello tarjoaa edistyksellisiä harjoitteluominaisuuksia, jotka tukevat urheilijoiden tarpeita niin harrastelijatasolla kuin huippu-urheilussakin. Kellon mäkipisteet mittaavat nousutehoasi pitkällä aikavälillä, ja reaaliaikaiset kestävyyspäivitykset mittaavat mahdollista kestävyyttäsi, auttaen sinua suunnittelemaan ja seuraamaan harjoittelua tehokkaammin.


Garminin valmentaja-ominaisuus uudessa Garmin epix™ Pro -kellossa tarjoaa useita merkittäviä etuja, jotka parantavat käyttäjän harjoittelu- ja urheilukokemusta. Garminin valmentaja-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat saada räätälöityjä harjoittelusuunnitelmia juoksemiseen, mikä sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat parantaa juoksukuntoaan tai valmistautua erityisiin tapahtumiin, kuten 5 km, 10 km tai puolimaratonin juoksuihin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä saa ammattimaisen tason valmennusta suoraan ranteessaan.


Garminin valmentaja-ominaisuus auttaa käyttäjiä optimoimaan harjoittelunsa. Se tarjoaa ohjeita siitä, milloin on parasta levätä ja milloin on aika kääntää tehoja ylös, parantamaan käyttäjän suorituskykyä ja vähentämään loukkaantumisriskiä. Kaikki tämä tieto ja ohjeistus on saatavilla suoraan käyttäjän ranteessa. Garminin valmentaja-ominaisuus tekee juoksuharjoitusten seurannasta ja suunnittelusta yksinkertaista ja saumattoman helppoa.


Monipuolisuus lajien seurannassa

Garmin epix™ Pro Gen 2 on suunniteltu tukeutumaan urheilijoiden tarpeita, olipa kyseessä jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, lentopallo, jääkiekko tai jokin mailalaji. Lajiprofiilit tarjoavat yksilöllisiä harjoitusohjelmia ja tietoa, jotka auttavat parantamaan suorituskykyä. Ne tarjoavat myös neuvoja ja vinkkejä, jotka auttavat käyttäjiä saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituksen. Lajiprofiilit ovat helposti saatavilla ja niitä on helppo käyttää. Käyttäjät voivat vaihtaa eri lajiprofiilien välillä yksinkertaisesti ja nopeasti, mikä tekee tästä ominaisuudesta erittäin käyttäjäystävällisen. Lajiprofiilien avulla käyttäjät voivat räätälöidä harjoittelunsa tavoitteidensa ja tarpeidensa mukaan. Tämä tarkoittaa, että Garmin epix™ Pro -kello voi auttaa käyttäjää suunnittelemaan ja toteuttamaan harjoitussuunnitelmia, jotka ovat räätälöityjä hänen yksilöllisten tavoitteidensa mukaan.


Garmin Epix Pro Gen 2

Hyvinvoinnin seuranta

Garmin epix™ Pro Gen 2 -kello on suunniteltu tukemaan sekä aktiivista elämäntapaa että kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se tarjoaa monipuolisen joukon ominaisuuksia, jotka auttavat seuraamaan ja parantamaan terveyttä ja hyvinvointia.


Garmin epix™ Pro Gen 2 tarjoaa jatkuvaa terveyden seurantaa, joka auttaa ylläpitämään ja parantamaan hyvinvointia. Tämä sisältää sykevälivaihtelun seurannan, joka voi auttaa käyttäjiä ymmärtämään heidän kehonsa stressitason ja palautumisen tarpeen. Tällainen tieto on erityisen hyödyllistä kovan harjoittelun jälkeen tai stressaavina aikoina, kun kehon on annettava levätä ja palautua. Kello sisältää myös edistyksellisen unenseurannan, joka auttaa käyttäjiä ymmärtämään unensa laatua ja määrää. Se seuraa unisyklejä, hengitystä unen aikana sekä liikkeitä. Tämän tiedon avulla käyttäjät voivat tehdä muutoksia rutiineihinsa parantaakseen unenlaatuaan, mikä voi johtaa parempaan vireyteen ja suorituskykyyn päivän aikana.


Lisäksi Garmin epix™ Pro Gen 2 sisältää pulssioksimetrin, joka seuraa veren happikylläisyyttä. Tämä on tärkeä mittari, sillä matalat happitasot voivat olla merkki monista terveysongelmista. Tieto veren happitasoista voi auttaa käyttäjiä tunnistamaan mahdollisia terveysongelmia ja priorisoimaan lepoa ja palautumista tarpeen mukaan.


Täynnä uusia ominaisuuksia

Uusi Garmin epix™ Pro tarjoaa käyttäjälle runsaasti uusia ja kehittyneitä ominaisuuksia, kuten Jet Lag -avustimen, pitkäkestoisen rasituksen mittauksen sekä useamman lajin seurannan samanaikaisesti.


Jet lag -avustin

Garmin epix™ Pro Gen 2 -kellon Jet Lag -avustin on tarkoitettu erityisesti matkustajille, jotka haluavat minimoida aikaerosta johtuvan rasituksen ja mukautua nopeasti uuteen aikavyöhykkeeseen. Uusi ominaisuus tarjoaa suosituksia valon määrästä päivän eri aikoina perustuen matkakohteesi aikavyöhykkeeseen. Tämä auttaa sinua sopeutumaan nopeammin uuteen aikavyöhykkeeseen ja minimoida aikaerorasituksen vaikutukset.

Jet Lag -avustin antaa neuvoja siitä, milloin sinun tulisi pyrkiä nukkumaan ja heräämään uuden aikavyöhykkeen mukaan. Tämä voi auttaa sinua siirtämään unirytmiäsi sujuvammin ja vähentämään aikaerorasituksen oireita. Uusi ominaisuus tarjoaa myös neuvoja harjoittelusta, sillä liikunta on tärkeä tekijä kehon ja mielen virkeyden ylläpitämisessä matkustettaessa eri aikavyöhykkeisiin. Garmin epix™ Pro Gen 2 -kello ohjaa sinua optimoimaan harjoittelusi, jotta voit minimoida aikaerosta johtuvan uupumuksen ja mukautua nopeasti uuteen aikavyöhykkeeseen.


Endurance score

Garmin epix™ Pro Gen 2 -kellon Endurance Score -ominaisuus tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman kuntoilusi seurantaan ja kehitykseen. Sen tarkoituksena on mitata kestävyyttäsi pitkäkestoisen rasituksen aikana ja antaa kokonaisvaltainen kuva harjoittelusi vaikutuksesta kestävyyteesi. Endurance Score ei mittaa ainoastaan yksittäisen harjoituksen tai lajin rasitusta, vaan yhdistää kaikkien lajien harjoitustiedot. Tämä tarkoittaa, että saat laajemman kuvan kestävyytesi kehityksestä riippumatta siitä, harrastatko juoksua, pyöräilyä, uintia tai jotain muuta lajia.

Endurance Score hyödyntää dynaamista mittausmenetelmää, joka ottaa huomioon VO2 max -arvon sekä lyhyen ja pitkän aikavälin harjoitusrasituksen. Lisäksi se ottaa huomioon useita muita tekijöitä, jotka yhdessä antavat kattavamman kuvan kunnon kehittymisestä kuin pelkkä VO2 max -arvon seuraaminen.Arkea helpottavat älykello-ominaisuudet

Garmin epix™ Pro Gen 2 -älykello ei ole pelkästään urheilu- ja hyvinvointikello, vaan tarjoaa myös monipuolisia älykello-ominaisuuksia, jotka tuovat lisäarvoa niin harjoitteluun kuin vapaa-aikaankin.


Garmin Pay -lähimaksu

Garmin Pay -lähimaksu on turvallinen ja nopea tapa maksaa ostoksesi suoraan ranteestasi. Tämä ominaisuus helpottaa arkeasi, sillä sinun ei tarvitse kaivaa lompakkoa tai puhelinta maksun yhteydessä. Voit tehdä lähimaksuja kaupoissa, joissa hyväksytään yhteistyökumppaneidemme maksujärjestelmät.


Älykkäät ilmoitukset

Garmin epix™ Pro Gen 2 pitää sinut aina yhteydessä. Saat älykkäitä ilmoituksia suoraan ranteeseesi, joten voit pysyä ajan tasalla tärkeistä tapahtumista, viesteistä ja sovellusilmoituksista ilman, että sinun tarvitsee kaivaa puhelinta taskusta.


Musiikin tallennus

Garmin epix™ Pro Gen 2 -kelloon voit suoraan tallentaa lempimusiikkiasi, jolloin voit kuunnella sitä missä ja milloin tahansa – ilman puhelinta. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi kuntoillessa, jolloin voit nauttia lempimusiikistasi ilman ylimääräistä laitetta.Kokonaisvaltainen kumppani ranteeseen

Garmin epix™ Pro Gen 2 -älykello on tarkoitettu sinulle, joka vaadit kumppaniltasi enemmän kuin pelkän ajan näyttämisen. Tämä huippuluokan urheilu- ja älykello yhdistää edistykselliset suorituskyvyn ja hyvinvoinnin seurannan ominaisuudet, pitkän akunkeston, monipuoliset älykello-ominaisuudet sekä upean muotoilun yhteen uskomattomaan pakettiin.

Uusi Garmin epix™ Pro Gen 2 on nyt tilattavissa, tutustu mallistoon tästä!


Tutustu tuotteisiin!