Garmin Fenix 7 Pro

Kehitys ei pysähdy koskaan, ja se pätee myös urheilukelloihin. Garmin, globaali GPS-kellojen ja navigointilaitteiden johtaja, esittelee uuden fēnix® 7 Pro -malliston, joka vie älykellojen ja urheilukellojen suorituskyvyn uusiin korkeuksiin.

Tämä innovatiivinen mallisto on täynnä toimintoja, jotka on suunniteltu parantamaan harjoittelua, edistämään hyvinvointia ja tekemään jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Se ei ole vain kello – se on kumppani, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, ylittämään omat rajasi ja pitämään huolta terveydestäsi. Garminin uuden fēnix® 7 Pro -malliston multisport-GPS-älykellot on suunniteltu jatkuvaan, jokapäiväiseen käyttöön. Ne tuovat käyttäjän ranteeseen kattavan paketin toimintoja, jotka mahdollistavat omien rajojen ylittämisen helpommin.


Laadukkaat ja kestävät materiaalit

Garmin fēnix® 7 Pro on suunniteltu ymmärtämään, että käyttäjien tarpeet ja mieltymykset vaihtelevat. Yksi kello ei sovi kaikille, ja siksi tämä malli tarjoaa kolme eri kokovaihtoehtoa: 42 mm, 47 mm ja 51 mm. Nämä koot takaavat, että jokainen käyttäjä löytää itselleen sopivan koon - olipa sitten kyseessä suuri näyttö tilastojen tai karttojen tarkastelua varten tai pienempi koko, joka istuu huomaamattomammin ja kevyemmin ranteessa.

fēnix® 7 Pro -kello ei kuitenkaan ole pelkkää käyttömukavuutta. Kellon rungon materiaali, joka on kuitulujitteista polymeeriä, on kestävää ja kevyttä. Takakansi on ruostumatonta terästä ja valituissa malleissa titaania, tarjoten erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Nämä materiaalit kestävät sekä lämpöä että iskuja, ja ne ovat testattu Yhdysvaltain armeijan standardien mukaisesti, mikä tekee kellosta ihanteellisen niin haastaviin extreme-lajeihin kuin arkiliikuntaan.

Kellolasin materiaali, Power Sapphire™, on vielä yksi esimerkki fēnix® 7 Pro:n erinomaisesta teknologiasta. Se on erittäin kestävää materiaalia, joka suojaa kelloa kolhuilta ja vaurioilta. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että fēnix® 7 Pro pysyy ehjänä mukana aktiivisessa elämässäsi - olipa se sitten seikkailu luonnossa tai päivittäinen treeni kuntosalilla.


Täynnä huippuominaisuuksia

Aurinkolatauksen avulla pitkä akunkesto

Mikäli etsit älykelloa, joka pitää sinut ajan tasalla niin urheilusuorituksissasi kuin arjessasi, sinun kannattaa harkita sellaista, jossa on aurinkolataus. Se on yksi Garminin fēnix® 7 Pro -malliston monista huippuominaisuuksista, jotka nostavat kellon uudelle tasolle. Mutta miksi juuri aurinkolataus?

Aurinkolataus on paitsi ympäristöystävällinen, myös äärimmäisen käytännöllinen ratkaisu. Käytännössä se tarkoittaa, että kellon akku saa virtaa suorasta auringonvalosta. fēnix® 7 Pro -malliston kello kestää täyteen ladatulla akulla ja auringonpaisteessa jopa 37 päivää älykellotilassa. Tämä tekee siitä uskomattoman energiatehokkaan ja luotettavan kumppanin pitkillä retkillä, missä latausmahdollisuudet saattavat olla rajalliset.

Retkellä, matkoilla tai kiireisen arjen keskellä ei aina ole mahdollista löytää sähköpistoketta. Tällaisissa tilanteissa aurinkolatauksen merkitys korostuu. fēnix® 7 Pro -malliston kello ei tarvitse sähköpistoketta pysyäkseen käynnissä, mikä antaa sinulle vapautta ja joustavuutta liikkua ja harjoitella missä tahansa.

Entä jos voisit unohtaa jatkuvan lataamisen ja keskittyä olennaiseen – harjoitteluun ja elämään? fēnix® 7 Pro -malliston aurinkolataus tekee tästä mahdollista. Kun kelloa käytetään GPS-tilassa tai GPS Expedition -tilassa, akunkesto venyy entisestään. Tämä tarkoittaa, että voit treenata, navigoida ja käyttää kaikkia älykellon toimintoja huolehtimatta akun loppumisesta.


Integroitu taskulamppu kaikkiin kellon kokoihin

Garmin fēnix® 7 Pro tarjoaa paljon enemmän kuin tavanomaiset älykellot. Yksi sen monista huippuominaisuuksista on integroitu taskulamppu, joka parantaa merkittävästi käyttäjän turvallisuutta ja näkyvyyttä hämärissä olosuhteissa.

Onko sinulla tapana juosta ennen auringonnousua tai auringonlaskun jälkeen? Ehkä olet seikkailija, joka ei anna pimeän estää sinua tutkimasta uusia polkuja? Garmin fēnix® 7 Pro on vastaus tarpeisiisi. Integroidun taskulampun avulla voit jatkaa treenaamista turvallisesti myös pimeässä. Valo on säädettävissä, joten voit mukauttaa sen vastaamaan ympäröivää valaistusta ja treenisi vaatimuksia.

Erityisen huomionarvoinen on fēnix® 7 Pro:n juoksutahdin mukainen vilkkuva valo. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus synkronoi valon vilkkumisen juoksurytmiisi, jolloin lisäät turvallisuuttasi ja näkyvyyttäsi yöaikaan. Kun valo vilkkuu rytmikkäästi juoksusi tahdissa, autoilijat ja muut tiellä liikkujat huomaavat sinut helpommin.

Garmin fēnix® 7 Pro

Juoksijalle

Olisitko koskaan uskonut, että yhden ranteessa pidettävän laitteen avulla voisit saada niin paljon tietoa harjoittelustasi, suorituskyvystäsi ja hyvinvoinnistasi? Garmin fēnix® 7 Pro -urheilukello on todellakin juoksijan unelma. Sen huippuominaisuudet, kuten aurinkolataus, integroitu taskulamppu, Gen 5 -rannesykeanturi ja useiden lajien seuranta, tekevät siitä täydellisen kumppanin matkallasi kohti parempaa suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hill Score –mittari

Garmin fēnix® 7 Pro tarjoaa uuden Hill Score -toiminnon, joka on suunniteltu erityisesti mäkijuoksijoille. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus analysoi juoksijan kyvyn suoriutua ylämäkijuoksusta ja antaa pisteytyksen pitkän aikavälin suorituskyvyn perusteella. Miksi tämä on tärkeää?

Mäkijuoksu on tunnetusti yksi tehokkaimmista tavoista parantaa kestävyyttä ja nopeutta, ja se on keskeinen osa monen juoksijan harjoitusohjelmaa. Hill Score -toiminnolla voit seurata omaa kehitystäsi mäkijuoksussa ajan kuluessa ja saada selkeän käsityksen siitä, missä kohtaa olet parantanut ja mihin suuntaan sinun tulee edelleen kehittyä. Hill Score ei ainoastaan kerro kuinka hyvin pärjäät ylämäessä. Se hyödyntää VO2max-arvoa ja harjoitushistoriaasi arvioidakseen edistymistäsi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka eri harjoitusten elementit - kuten mäkijuoksu - vaikuttavat kokonaissuorituskykyysi. Tämä tieto voi olla erittäin hyödyllistä harjoitusohjelman suunnittelussa ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Garmin fēnix® 7 Pro:n Hill Score -toiminto on uusi työkalu, jonka avulla voit kehittää juoksusuoritustasi entisestään. Se auttaa sinua olemaan entistä tietoisempi omasta suorituksestasi ja kehityksestäsi mäkijuoksussa, mikä lisää motivaatiota ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Garmin fēnix® 7 Pro ei ole vain älykello, vaan myös henkilökohtainen valmentajasi, joka tukee sinua matkallasi kohti parempaa suorituskykyä.

Endurance Score –toiminto

Garmin fēnix® 7 Pro -kellon Endurance Score -toiminto esittelee uudenlaisen tavan seurata ja arvioida kestävyyskuntoasi. Sen keskiössä on kyky arvioida kestävyyttäsi pitkäkestoisessa rasituksessa ja tuottaa kokonaisvaltaista palautetta siitä, kuinka harjoittelusi vaikuttaa kestävyyteesi. Endurance Score ei rajoitu mittaamaan vain yksittäisen harjoituksen tai lajin aiheuttamaa kuormitusta, vaan se yhdistelee tiedot kaikista harjoitusmuodoistasi. Näin saat laajemman ja monipuolisemman ymmärryksen kestävyytesi kehittymisestä, olitpa sitten juoksija, pyöräilijä, uimari tai monilajinen kuntoilija.

Endurance Score perustuu dynaamiseen mittausmenetelmään, joka yhdistää VO2 max -arvosi sekä lyhyen ja pitkän aikavälin harjoitusrasituksen tiedot. Se huomioi myös useita muita tekijöitä, jotka yhdessä tuottavat tarkemman ja kattavamman arvion kunnon kehittymisestä kuin pelkän VO2 max -arvon tarkastelu. Näin ollen, Endurance Score tarjoaa yksityiskohtaisemman katsauksen kestävyytesi kehitykseen ja auttaa sinua suunnittelemaan ja optimoimaan harjoittelusi entistä tehokkaammin.

Oman suorituksen optimointia

Garmin fēnix® 7 Pro -urheilukellon uusi ominaisuus, juoksutehon mittaus ranneanturin avulla, on avannut juoksijoille uuden ulottuvuuden harjoittelun suunnittelussa ja analysoinnissa. Tämän innovatiivisen ominaisuuden avulla voit seurata, kuinka paljon tehoa kohdistat juoksualustaan, ja siten syventää ymmärrystäsi juoksusuorituksestasi.

Juoksuteho on oiva mittari harjoittelun tehosta ja intensiteetistä. Se auttaa sinua hahmottamaan, kuinka kovaa oikeasti työskentelet - olipa juoksualustasi sitten asfaltti, hiekkatie tai metsäpolku. Uuden ominaisuuden avulla voit hallita rasitusta entistä paremmin ja hienosäätää harjoittelua optimaalisen suorituksen saavuttamiseksi.

Entäpä jos haluaisit tietää, onko juoksuvauhtisi oikea kovan intervalliharjoituksen aikana tai pitkän, rauhallisen lenkin aikana? Ranneanturin avulla voit saada reaaliaikaisen palautteen juoksutehostasi suoraan ranteestasi. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa vauhtiasi lenkin aikana ja optimoida harjoituksesi tehokkuuden.

Ehkä kaikkein parasta on, että tämä kaikki on mahdollista ilman lisävarusteita. fēnix® 7 Pro mittaa juoksutehon suoraan ranteesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä sensoreista tai antureista. Se on sujuvaa, helppoa ja ennen kaikkea äärimmäisen kätevää. Juoksutehon mittaus ranneanturin avulla on todellakin tervetullut lisäys Garmin fēnix® 7 Pro -urheilukellon ominaisuuksiin. Se tuo juoksuharjoitteluun uuden tason, jonka avulla voit nostaa suorituksesi aivan uusiin korkeuksiin.

Gen 5 –rannesykeanturi

Garmin fēnix® 7 Pro -kello tarjoaa käyttäjilleen uuden sukupolven Gen 5 -rannesykeanturin. Tämän kehittyneen sykeanturin avulla voit seurata sykevaihteluitasi erittäin tarkasti, mikä auttaa ymmärtämään paremmin omaa suorituskykyäsi ja edistymistäsi harjoittelussa.

Gen 5 -rannesykeanturin tarkkuus tarjoaa luotettavaa tietoa sykkeestäsi, olipa kyseessä sitten intensiivinen intervalliharjoitus, pitkäkestoinen kestävyysliikunta tai rauhallinen joogaharjoitus. Tämä tarkkuus antaa sinulle mahdollisuuden seurata kehitystäsi tarkemmin ja muokata harjoitteluasi sen mukaan, mitä kehosi kertoo.

Outdoor Maps+ -tilaus

Outdoor Maps+ -tilaus tarjoaa Garmin fēnix® 7 Pro -käyttäjille uuden ulottuvuuden ulkoilma-aktiviteetteihin. Tämä tilaus sisältää premium-tason karttoja (rajoitettu vain Yhdysvaltoihin) ja satelliittikuvia (koko maailma), jotka ladataan suoraan kelloon. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus tuo maailman ranteeseesi ja antaa sinulle mahdollisuuden tutkia ulkoilmaa tavalla, jota et ole aiemmin kokenut.

Kuvittele itsesi vaellukselle upeassa kansallispuistossa. Olet kaukana kaupungin vilskeestä, ja edessäsi on vain sinä ja luonto. Outdoor Maps+ -ominaisuus tulee tässä kohdassa äärimmäisen arvokkaaksi, sillä se tarjoaa reaaliaikaiset karttatiedot suoraan ranteeseesi, mikä mahdollistaa reitin seuraamisen ilman paperikartan kanssa taiteilua. Tämä ominaisuus ei ainoastaan tarjoa premium-karttoja ja satelliittikuvia, vaan se myös parantaa ulkoilu- ja retkeilykokemustasi. Se auttaa sinua suunnittelemaan reittejä, paikantamaan kiinnostavia kohteita, ja löytämään nopeimmat ja turvallisimmat reitit, olitpa sitten kaupungissa, metsässä, vuoristossa tai rannalla.


Useampien lajien seuranta

Uusi Garmin fēnix® 7 Pro on huolellisesti suunniteltu palvelemaan urheilijoita kaikissa heidän eri lajeissaan, olivatpa he sitten futareita, amerikkalaisen jalkapallon, baseballin, lentopallon, jääkiekon tai mailapelien pelaajia. Yksilölliset lajiprofiilit tarjoavat kohdennettua tietoa ja harjoitusohjelmia, jotka ovat arvokkaita apuvälineitä suorituskyvyn parantamisessa. Ne jakavat myös asiantuntevia neuvoja ja oivalluksia, jotka tukevat urheilijoita pyrkiessään huippusuorituksiin. Lajiprofiilit ovat helposti saatavilla ja niiden käyttö on suoraviivaista. Käyttäjät voivat näppärästi siirtyä lajista toiseen, mikä tekee tästä toiminnosta erityisen käyttäjäystävällisen. Lajiprofiilien avulla urheilijat voivat muokata harjoitteluaan vastaamaan omia tavoitteitaan ja tarpeitaan.


Garmin fēnix® 7 Pro

Garmin fēnix® 7 Pro tilattavissa nyt

Garmin fēnix® 7 Pro -kello merkitsee todellista edistysaskeleita älykellojen ja urheilukellojen alalla. Sen monipuolisuus ja innovatiiviset toiminnot tekevät siitä korvaamattoman työkalun sekä aloittelijoille että kokeneille urheilijoille, jotka haluavat ylittää omat rajansa.

fēnix® 7 Pro tarjoaa enemmän kuin vain perinteiset älykellon ominaisuudet. Se tarjoaa todellisen kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka auttaa sinua pysymään yhteydessä, seuraamaan terveyttäsi, edistämään hyvinvointiasi ja ylittämään urheilulliset tavoitteesi. Olitpa sitten maratoonari, retkeilijä, pyöräilijä tai aktiivinen kuntoilija, tämä kello tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat välineet tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Yksi Garmin fēnix® 7 Pro -kellon suurimmista vahvuuksista on sen kyky sopeutua jokaisen käyttäjän tarpeisiin. Sen laaja valikoima urheilulajeja ja aktiivisuuden seurantatoimintoja yhdistettynä sen muokattaviin ominaisuuksiin tekevät siitä todella henkilökohtaisen laitteen. Kellon avulla voit räätälöidä harjoittelusi tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan, seurata kehitystäsi ja saada kattavan kuvan omasta hyvinvoinnistasi.

Uusi Garmin fēnix® 7 Pro on nyt tilattavissa, tutustu mallistoon tästä!


Tutustu tuotteisiin!