Garmin Lily

UUSI Garmin Lily™ vertailussa

Joko olet ehtinyt tutustua uuteen Garmin Lily™ -kelloon? Garmin Lily™ on pieni ja tyylikäs naisten älykello, joka on suunniteltu tekemään aktiivisesta arjesta hieman helpompaa. Uutuus lanseerattiin heti vuoden 2021 alussa tuoden uuden houkuttelevan älykellovaihtoehdon niille, jotka haluavat kokea älykellon tuomat edut tinkimättä tyylistä. Muotoilultaan erittäin siro ja klassinen Garmin Lily™ istuu kauniisti myös pienemmälle ranteelle ja on helppo yhdistää omaan tyyliin.

Sisältö:


Garmin Lily™ - Tutustu uutuuteen

Uusi Garmin Lily™ on kello, jonka muotoilussa ollaan huomioitu sekä estetiikka että A-luokan toiminnallisuus. Tyylikäs pienikokoinen kello painaa vain 24g ja on suunniteltu yksityiskohdat huomioiden, joka näkyy niin kellon sirossa olemuksessa kuin laadukkaissa materiaalivalinnoissakin. Lanseerauksen yhteydessä kellosta julkaistiin kaksi erillistä mallistoa: Sport Edition ja Classic Edition. Urheilullinen Garmin Lily™ Sport Edition on varustettu laadukkaalla silikonirannekkeella ja kevyellä alumiinikehällä. Garmin Lily™ Classic on puolestaan viimeistelty ylellisellä nahkarannekkeella sekä tyylikkäällä teräskehällä. Yhteensä kuuden värivaihtoehdon joukosta on vaikea valita suosikki, mutta Garminin tarjoamaa valinnanvaraa on helppo arvostaa. Valinnanvaikeuden iskiessä on kuitenkin hyvä tietää, että kellon ranneke on helppo vaihtaa jälkikäteen.

Garmin Lily Classic

Kuvassa: Garmin Lily Classic

Kellon ollessa lepotilassa kellotaulua koristaa kaunis kuvioitu taustakuva. Älyominaisuuksien ollessa piilossa, tämän kellon saattaa helposti mieltää tyylikkääksi analogi-kelloksi! Pyyhkäise näyttöä sormella tai käännä rannetta ja älyominaisuudet tulevat esille kirkkaalle kosketusnäytölle. Ohuen muotoilunsa ansiosta Garmin Lily™ istuu mukavasti pienemmällekin ranteelle ja älykelloa on helppo pitää ranteessa päivästä toiseen arjen ohjelmasta riippumatta. Kellon akku kestää jopa 5 päivää älykellotilassa, ja interaktiiviselta musta-valkonäytöltä on helppo löytää tarvitsemansa toiminnot.

Garmin Lily™ tarjoaa monipuolisen kattauksen ominaisuuksia jotka tuovat apua kiireiseen arkeen. Älykello-ominaisuuksillaan kello auttaa käyttäjäänsä pitämään arjen pyörät liikkeessä kätevien viesti- ja kalenteri-ilmoitusten ansiosta. Yhdistämällä kellon puhelimeesi voit helposti seurata saapuvia viestejä kellosi näytöltä. Android-puhelimeen yhdistettynä kellolta hoituu myös tekstiviesteihin vastaaminen! Viesti-ilmoitusten lisäksi löydät kellolta myös toiminnon musiikin ohjaamiseen. Kuunnellessasi musiikkia puhelimestasi voit helposti vaihdella kappaleiden välillä suoraan kellosi näytöltä.

Älyominaisuuksien lisäksi Garmin Lily™ on varustettu myös laadukkailla hyvinvointi- ja treenitoiminnoilla. Kellon Body Battery™ -toiminto tekee energiatasojesi seuraamisesta helppoa, kun taas Pulse Ox™-ominaisuudella pystyt seuraamaan veren happisaturaatiotasojasi suoraan ranteeltasi. Kellosta löytyy laadukas rannesykemittari, aktiivisuuden seuranta ja monipuolinen kokoelma urheiluominaisuuksia. Jatkuvasta stressitason seuranta muistuttaa hidastamaan tahtia tarpeen tullen, jolloin voi olla hyvä kokeilla kellon helppoja hengitysharjoituksia. Kellon aktiivisuuden seuranta -toiminto puolestaan kannustaa ylös, ulos ja liikkeelle ja 7 sisäänrakennettua urheilusovellusta tuovat treeneihin uutta virtaa.


Garmin Lily™ - tärkeimmät ominaisuudet:

 • Koko: 3,5 x 3,5 x 1,0 cm
 • Paino: 24g
 • Hyvinvointi: Body Battery™, Pulse Ox™, hengityksen seuranta, nesteytyksen seuranta, kuukautiskierron seuranta, stressitason seuranta, liikunnan seuranta
 • Urheilutoiminnot: 7 sisäänrakennettua urheilusovellusta (lisää ladattavissa Garmin Connect™ -palvelusta)
 • Näyttö: TFT LCD interaktiivinen näyttö (240 x 201 px)
 • Laadukas unenseuranta
 • Sisäänrakennettu rannesykemittaus
 • Musiikin hallinta ja puhelinilmoitukset
 • Vastaa tekstiviesteihin (vain Android)
 • GPS puhelimen kautta
 • Vedenkestävyys: 5ATM

Garmin Lily Sport

Kuvassa: Garmin Lily Sport

Garmin Lily™ tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiasi

Tämä kello ymmärtää, että kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa muutakin kuin liikuntaa. Kello on suunniteltu auttamaan sinua pitämään itsestäsi parempaa huolta. Laadukkaan unenseuranta-toiminnon avulla pystyt tarkkailemaan unesi laatua ja määrää. Toiminto erittelee yöunesi kevyeen, syvään ja REM-uneen ja koostaa tuloksista helposti ymmärrettävän yhteenvedon, jonka ansiosta saat paremman kuvan unesi tilasta. Garmin Lily™ tarjoaa myös kätevän toiminnon kuukautiskierron tarkkailuun. Kirjaa kuukauden aikana oireesi kätevästi kellolle ja anna Lilyn ohjata sinua kiertosi vaiheeseen sopivilla liikunta- ja ravitsemusvinkeillä. Nesteytyksenseuranta-toiminto taas muistuttaa pitämään huolta riittävästä veden juonnista. Aseta itsellesi päivittäinen nesteytystavoitte ja kirjaa juomasi lasit kellolle. Kellosi muistuttaa sinua mikäli unohdat juoda riittävästi.

Uusi kello tarjoaa kattavan paketin toimintoja arkesi tueksi. Mutta miten uusi Garmin Lily™ pärjää verrattuna Garminin aiempiin kellomallistoihin?

Garmin Lily™ VS Garmin Vivomove 3S

Miten Garmin Lily™ pärjää verrattuna Garmin Vivomove 3S -kelloon? Verrattuna Garminin valikoimaan kellot kuuluvat samaan sirompien älykellojen kategoriaan ja vastaavat monilta osin toisiaan. Kellojen väliltä löytyy muutamia eroja jotka kannattaa ottaa huomioon valintaa tehdessä.

Muotoilunsa puolesta Garmin Lily™ on ehdottomasti siroin Garminin julkaisema älykello tähän mennessä. Kevyt kello painaa vain 24g kun taas Garmin Vivomove 3S painaa rannekkeen kera 38,6 g. Pieneen pakkaukseen on saatu mahtumaan vaikuttava määrä ominaisuuksia ja myös akunkeston puolesta ei ole tarvinnut tinkiä. Merkittävin ero näiden kahden kellon välillä on niiden näyttöjen teknologiassa. Siinä missä Vivomove 3S -kello on varustettu OLED-näytöllä, on Garmin Lily™ -kellon kohdalla päädytty TFT LCD -näyttöön. Toinen ero kellojen välillä on, että Garmin Vivomove 3S -kello soveltuu myös noustujen portaiden seuraamiseen.

Garmin Lily™ VS Vivoactive 4S

Garmin Vivoactive 4S tarjoaa verrattuna sekä Garmin Lily™ että Vivomove 3S -kelloihin hieman runsaammat toiminnot, mikä tosin näkyy myös kellon astetta suuremmassa hintalapussa. Sisäänrakennettu GPS, tallennustilaa musiikille, Garmin Pay -lähimaksupalvelu ja värillinen kosketusnäyttö erottavat tämän kellon vertailukohteistaan. Myös akunkesto on Vivoactive 4S -kellossa hieman pidempi, ja kellossa riittää puhtia jopa 7 päivälle 5 päivän sijaan. Lisäksi tähän malliin on mahdutettu runsaammin urheilusovelluksia sekä koukuttavat animoidut harjoitukset, jotka tekevät treenaamisesta entistäkin helpompaa.

Tässä vertailussa Garmin Vivoactive 4S nousee selkeästi panostajan vaihtoehdoksi, joka tarjoaa hieman kalliimman hintansa vastineeksi houkuttelevat lisäedut. Toisaalta muotoilun näkökulmasta uusi Garmin Lily™ vie meidän puolesta selkeän voiton klassisella ilmeellään, joka istuu kauniisti myös toimistoympäristöön. Jotta vertailu sujuisi mahdollisimman helposti, kokosimme sinulle alle kattavan vertailutaulukon.

Lily vs Vivomove 3s vs Vivoactive 4s -vertailutaulukko

Garmin Lily™ Garmin Vivomove 3S™ Garmin Vivoactive 4S™
Julkaisu 2021 2019 2019
Kosketusnäyttö Joo, mustavalkoinen Joo, mustavalkoinen Joo, värillinen
Näytön tyyppi TFT LCD OLED MIP
Rannesykemittaus Joo Joo Joo
24/7 aktiivisuuden seuranta Joo Joo Joo
GPS Puhelimen kautta Puhelimen kautta Joo, sisäänrakennettu
Akunkesto Jopa 5 päivää (älykellotila) Jopa 5 päivää (älykellotila) Jopa 7 päivää (älykellotila)
Paino 24 g 38,60 g 40 g
Unenseuranta Joo Joo Joo
Nesteytyksen seuranta Joo Joo Joo
Kuukautiskierron seuranta Joo Joo Joo
Stressitasojen seuranta Joo Joo Joo
Hengitysharjoitukset Joo Joo Joo
Nousdut portaat Ei Joo Joo
Urheilusovellukset 7 7 20+
Animoidut harjoitukset Ei Ei Joo
Pulse OX - happisaturaatio Joo Joo Joo
Body Battery -energiatason seuranta Joo Joo Joo
Musiikki Musiikin ohjaus Musiikin ohjaus Tallennustilaa musiikille
Älykkäät ilmoitukset Joo Joo Joo
Garmin Pay Ei Ei Joo
Vedenkesto 5 ATM (soveltuu uintiin) 5 ATM (soveltuu uintiin) 5 ATM (soveltuu uintiin)
Vaihdettava ranneke Joo Joo Joo