Ystävänpäivä lähestyy, mutta lahjaidea puuttuu? Ei hätää, tämän artikkelin tavoite on löytää sinulle täydellinen ystävänpäivälahja budjetistasi riippumatta. Kävimme läpi valikoimamme ja poimimme sinulle lahjaideat, joilla ilahdutat lahjansaajaa varmasti. Nappaa täältä lahjaideat talteen ja tilaa ystävänpäivälahja helposti netistä nopealla toimituksella!

Haluatko antaa lahjaksi jotain uniikkia? Tarjoamme lahjan ostajalle ilmaisen kaiverruksen mikäli valitsemasi tuote voidaan kaivertaa! Löydät kaiverrusvaihtoehdon tuotesivulta.

Sisältö


5 ystävänpäivälahjaa naiselle | alle 150€

Viisi ystävänpäivä lahjaa naiselle joilla ilahdutat varmasti. Kaunis koru on lahjojen klassikko, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy!

ystävänpäivälahjakollaasi naiset 2021

1. Polar Unite | lahjaksi treeni-iloa!

Mitä jos antaisit ystävänpäivälahjaksi uutta virtaa treeneihin? Tyylikäs Polar Unite on edullinen, mutta laadukas urheilukello joka sopii niin aloittelevan kuin kokeneemmankin reippailijan arkeen. Tämä kello on suunniteltu tukemaan käyttäjänsä kokonaisvaltaista hyvinvointia ja urheiluominaisuuksien lisäksi kellosta löytyy myös laadukkaat toiminnot unen ja palautumisen seuraamiseen. Helppokäyttöinen kello on varustettu kirkkaalla kosketusnäytöllä ja valikoimaan kuuluu monta kaunista värivaihtoehtoa!

2. Klassinen sydänriipus kaiverruksella

Sydänriipusta klassisempaa ystävänpäivälahjaa on vaikea löytää! Thomas Sabon pelkistetty sydänriipus on valmistettu laadukkaasta Sterling hopeasta. Ilmaisen kaiverruspalvelumme ansiosta saat lahjasti helposti uniikin! Personoi koru esimerkiksi nimimerkeillä tai teille tärkeällä päivämäärällä.

3. Daniel Wellingtonin klassiset arkikellot

Anna ystävänpäivälahjaksi laadukas kello, joka tuo iloa lahjansaajan arkeen. Kauniit Daniel Wellington -kellot ovat muotoilultaan ajattomia ja sopivat pelkistetyn tyylinsä ansiosta moneen makuun. Tähän mallistoon kannattaa siis ehdottomasti tutustua, mikäli sopivan kellon valitseminen tuntuu ajatuksena hieman haastavalta. Kuvan kello on siro hopean värinen Classic Petite -malli.

4. Ajattomat helmikorut klassiseen makuun

Ajattomat helmikorvakorut ovat aina muodissa! Aidot makeanvedenhelmet säilyttävät hehkunsa vuodesta toiseen ja tuovat lahjansaajalle pitkäaikaista iloa. Korun valkoinen helmi on istutettu tukevalla 14k keltakullasta valmistetulla kruunukiinnityksellä. Laaja kokovalikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja!

5. Laadukas mutta edullinen Pandora

Pandoran laajasta koruvalikoimasta on helppo löytää lahjansaajan tyyliin sopiva asuste. Nämä tyylikkäät korut on suunniteltu kestämään aikaa ja valmistettu siksi laadukkaista materiaaleista kuten elegantista sterling hopeasta. Kuvan ylellinen Princess Wish -sormus tuo arkeen ripauksen lisää säihkettä kauniilla kuutiollisia zirkonioillaan.


5 ystävänpäivälahjaa miehelle | alle 150€

Mitä antaa ystävänpäivälahjaa miehelle? Alta löydät valikoimamme edulliset suosikkilahjat joiden joukosta löytää sopiva paketti sinulle tärkeälle tyypille.

ystävänpäivälahjakollaasi miehet 2021

1. Laadukas ja elegantti Seiko 5

Ajaton Seiko 5 Automatic SNKM83K1 on varustettu klassisella hopeanvärisellä teräsrannekkeella ja pelkistetyllä kellotaululla. Muotoilultaan minimalistinen kello näyttää hyvältä tilanteessa kuin tilanteessa asusta riippumatta. Seiko-kellojen kanssa voit luottaa laatuun joka kestää arjessa! SNKM83K1 on vesitiivis 50 metriin asti ja viisarit pysyvät tahdissa laadukkaan automaattikoneiston ansiosta. Paristoja ei siis tarvita!

2. Kolhut kestävä Garmin G-Shock

Etsitkö kelloa joka kestää myös oman elämänsä Mcgyverin ranteessa? Casion G-Shock sarja on iskunkestäviin kelloihin joita ei helpolla hätkäytetä. Tyylikäs retrohenkinen DW-5600E-1V -malli on ladattu täyteen arkea helpottavia toimintoja joilla ilahdutat myös astetta vaativamman tason hifistelijän. Löydät kellosta mm. ajastimen, kalenterin ja multihälytyksen. Kello on vesitiivis aina 200 metriin asti ja kirkas LED-taustavalo pitää huolen siitä, että aika on helppo tarkistaa myös pimeän tullen.

3. Tyylikäs kotimainen teräskoru

Koru on sopiva lahja myös miehelle! Tämä Saurumin tyylikäs ranneke on valmistettu Suomessa laadukkaasta hopean värisestä teraksestä. Klassista panssariketjukorua koristaa komealla Suomileijona-kuviolla koristeltu laatta, jonka voit halutessasi viimeistellä omalla kaiverruksella!

4.Kalamiehen kalvosinnappit

Nämä Saurumin hopeasta valmistetut kalvosinnapit ovat mainio lahja sinulle tärkeälle kalamiehelle! Lohen muotoiset napit on valmistettu laadukkaasta Sterling hopeasta ja luovat tyylikkään yksityiskohdan juhlapukeutumiseen.

5. Reippailijan Suunto Ambit3 Peak Black HR

Edullinen Suunto Ambit3 Peak Black HR tuo uutta intoa treeneihin! Tämä monipuolinen Suunto-urheilukello soveltuu hyvin mm. juoksijalle, hiihtäjälle, pyöräilijälle tai laskettelijalle. Kellon mukana toimitetaan Suunnon Bluetooth Smart-sykevyö, joka mittaa sykkeen luotettavasti myös vedessä. Suunto Ambit3 tarjoaa laajan paketin urheiluominaisuuksia, joista on iloa niin aloittelevan kuin kokeneemmankin treenaajan arjessa.

Tutustu ystävänpäivälahjat-kategoriaamme ja tilaa lahja lähimmäisellesi >>