Garmin MARQ Gen 2

Garminin tuorein kokoelma huippuunsa viimeisteltyjä älykelloja saapuivat markkinoille hiljattain. MARQ Gen 2 on nimensä mukaisesti edeltäjänsä MARQ-älykellosarjan uudistettu toisen sukupolven älykellosarja. Sarja koostuu viidestä eri kellosta – Athlete-, Adventurer-, Golfer-, Captain- ja Aviator-älykellosta. Tästä älykellosarjasta löytyy siis kello jokaiseen lähtöön ja tarpeeseen. Kellot ovat pakattu täyteen huikeita ominaisuuksia ja huomattavia parannuksia edeltäjäänsä ja muihin älykelloihin verrattuna. Uusi Garmin MARQ Gen 2 tarjoaa omistajalleen ensiluokkaisen käyttökokemuksen, tavoitteesta ja käyttötarkoituksesta riippumatta. Seuraavaksi pääset tutustumaan kelloihin hieman tarkemmin!

Garmin MARQ Gen 2 Athlete

Aseta tavoite, tähtää voittoon – MARQ Gen 2 Athlete

Kuten nimestä voi päätellä, Athlete-malli sopii mainiosti urheilijalle, joka uskaltaa vaatia kellolta enemmän. Kellosta löytyy laajasti huippuluokan suorituskyky- ja harjoitteluominaisuuksia, kuten monipuoliset suoritusprofiilit, suorituskykymittaukset, palautumisavustin ja esiladatut TopoActive-kartat. Tämä nykyaikainen älykello on valmistettu kestävästä luokan 5 titaanista ja varustettu uudella, näyttävällä 1.2” AMOLED-kosketusnäytöllä. MARQ Gen 2 Athlete-älykellon pitkä akunkesto takaa, ettei virta lopu kesken vaativimmankaan urheilusuorituksen. Kello tarjoaa jopa 16 päivän akunkestoa älykellotilassa ja jopa 42 tuntia GPS-tilassa.

Kello on näyttävä urheilukello, jonka 22mm leveä, kevyt ja hiostamaton silikoniranneke napsahtaa kätevästi paikalleen QuickFit-mekanismilla. Kellotaulua suojaa kupumainen safiirilasi. Athlete-kellossa yhdistyy mainiolla tavalla huippuominaisuudet pakattuna viimeisen päälle harkittuun tyylikkääseen ulkomuotoon. Upouusi kumppani urheilijoille, jotka eivät tyydy parasta huonompaan.

Garmin MARQ Gen 2 Athlete

Valloita uusia alueita, riko rajojasi – MARQ Gen 2 Adventurer

Rohkeille seikkailijoille, vaativille poluille. Garmin MARQ Gen 2 Adventurer on luotettava kaveri suunniteltu aisapariksi seikkailuihin. Kuten aiemmin mainitussa Athlete-mallissa, Adventurer-mallissa on myös kestävä titaanirunko ja uusi AMOLED-kosketusnäyttö. Varmistaakseen turvallisen vaelluksen ja kohteeseen suunnistuksen, Adventurer-kellossa on huippuluokan akunkesto sekä laaja valikoima seikkailijalle suunnattuja ominaisuuksia, kuten kompassi, barometri- ja altimetriasteikko, suunnistustoiminto ja esiladatut usean mantereen topo-kartat.

Kellon ulkonäkö on suunniteltu käytännöllisyys kärkitavoitteena. Hopeanvärisessä keraamisessa kehässä on kaiverrettu, kaksivärinen kompassikehä, jonka avulla oikea reitti löytyy varmasti. Runkoon kiinnittyy nahasta ja FKM-kumista valmistettu hienkestävä ja tahriintumaton ranneke. Uusia kohteita etsivien seikkailijoiden retki alkaa tästä.

Garmin MARQ Gen 2 Adventurer

Älä tyydy vähempään, tähtää voittoon – MARQ Gen 2 Golfer

Golffaajien unelmat käyvät tämän uutuuden lanseerauksen myötä toteen, kun kello tuo tullessaan muun muassa virtuaalicaddien, 42 000 esiladattua golfkenttää ja kaikkein aikojen edistyksellisimmän Garmin-pelinseurantastatistiikkaa. Näillä herkuilla nostat golftaitosi uusiin sfääreihin nopeasti.

Garmin MARQ Gen 2 Golfer - kello on valmistettu titaanista, ja varustettu uudella, näyttävällä AMOLED-kosketusnäytöllä. Vihreässä jakardikudotussa nailonrannekkeessa on QuickFit-mekanismi, jonka ansiosta rannekkeen vaihtaminen käy käden käänteessä. Vihreässä keraamisessa kehässä on merkitty reiät 1-18, eli se toimii samalla reiänosoittimena.

Garmin MARQ Gen 2 Golfer

Aseta kurssi, purjehdi voittoon – MARQ Gen 2 Captain

Merellä tarve tietyille ominaisuuksille kellossa nousee, ja Garmin vastaa näihin tarpeisiin lanseeraamalla MARQ Gen 2 - mallistoon Captain-kellon. Oli sinulla matkaa yli Atlantin tai kannella istumista Suomen satamissa, Garmin MARQ Gen 2 Captain-älykello sopii sinulle.

Kellon ulkonäkö on varsin tyylikäs ja merelliseen teemaan suunniteltu. Tummansinisessä keraamisessa kehässä näkyy regatta-ajastimen merkinnät. Sinisessä raidallisessa jakardikudotussa nailonrannekkeessa on QuickFit-mekanismi, jonka ansiosta rannekkeen vaihtaminen käy käden käänteessä. Kellotaulua suojaa kupumainen safiirilasi.

Captain-malli on pakattu täyteen erilaisia veneilyominaisuuksia, jotta kaikki kapteenit löytävät päivän päätteeksi turvallisesti omaan kotisatamaan. Pitkä akunkesto takaa, ettei virta lopu kesken veneilyn tai purjehduksen. Kellosta löytyy muun muassa GPS-teknologiaa hyödyntävä kilpapurjehdusajastin, sää- ja tuuliolosuhteet, automaattiohjauksen hallinta sekä BlueChart® g3 -merikartat. Turvanasi on tässä kellossa myös Mies yli laidan-turvaominaisuus.

Garmin MARQ Gen 2 Captain

Vain taivas on rajana, ylitä itsesi – MARQ Gen 2 Aviator

Tämä kellon on yhtälailla lentäjien ja ilmailuharrastajien suosikki. Tämä kello poikkeaa muista MARQ Gen 2-malliston kelloista ulkonäöllisesti sekä sisältäen huikeita ominaisuuksia lentäjälle. Titaaniniseen runkoon kiinnittyy pyöristetty kolmelinkkinen titaaniranneke. Tämä antaa kellolle hyvin tyylikkään ja viimeistellyn ulkonäön.

Tästä kellosta löytyy oman elämän Top Gun-lentäjälle monen moista apuvälinettä, kuten ilmailunavigaatiojärjestelmä, maailmanlaajuinen vuorovaikutteinen ilmailukartta ja dynaamisesti liikkuva kartta, GPS-navigointi, NEXRAD, sään näyttö ja lentokenttätiedot. Tämän upean kellon kellotaulussa on useita aikavyöhykkeitä ja jetlag-avustin, jotta matka mantereiden yli sujuisi mutkattomasti.

Garmin MARQ Gen 2 Aviator

Tuunaa kellosi QuickFit-rannekkeen avulla!

Garmin MARQ Gen 2-kelloa voi helposti tuunata vaihtamalla näppärästi rannekkeen. Rannekkeita löytyy eri materiaalista ja eri värisenä. Esimerkiksi silikoniranneke sopii hyvin urheiluun, mutta vaihtamalla ranneketta saat Garmin MARQ Gen 2 hyvin tyylikkään aisaparin arkeen tai juhlaan!