Erittäin suosittu Polar Ignite sarja on kokenut uudistuksen Polarin julkaistessa täysin uuden Ignite 3 -urheilukellon.

Ignite 3 -älykello jatkaa siitä mihin sen aikaisempi versio jäi, ja vie kokonaisuuden tästä harppauksella eteenpäin. Polar Ignite 3 on erittäin kykeneväinen yhdistelmä äly- ja urheilukelloa sen pitäessään sisällään kaikki näiltä odotetut ominaisuudet, kuitenkin pysyen vielä järkevän kokoisena ja hintaisena. Kattavien urheiluominaisuuksien lisäksi kello sisältää kaikki urheilukellolta tarvittavat ominaisuudet käyttäjän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seurantaan, kuin myös arjen askareita helpottavat älykello ominaisuudet.

Kellon ulkomuoto on kokenut pientä päivitys aikaisemmasta. Mallin yleisilmeessä on paljon samaa aikaisempaan malliin verrattuna mutta yksityiskohdat ovat viimeistellympiä. Kellojen ainokainen fyysinen nappi on siirtynyt aikaisemmasta kello seitsemästä nykyiseen kello yhdeksään. Kellojen kehä on myös päivittynyt merkittävästi aikaisemmasta. Uuden mallin kehän tekstuuri on korostuneempi ja hienona yksityiskohtana se on myös vaihtelee eri värityksillä. Rannekkeet ovat myös saaneet hennon kangasmaiset tekstuurin itseensä antaen niille hienostuneen vivahteen.

Polar Ignite 3

Urheilijan paras kaveri

Kello auttaa sinua seuraamaan arjen liikuntaasi sekä jaksamistasi analysoimalla päivittäistä untasi, aktiivisuuttasi, sykettäsi, askeliasi ja paljon muuta. Kello tarjoaa mielenkiintoista dataa päivän aikana polttamiesi kalorien kokonaismäärästä sekä eriteltyä tietoa harjoittelun aikana kuluttamista rasvan, proteiinien ja hiilihydraattien määrästä.

Polar Ignite 3 on varusteltu Polarin tuoreimmalla sykkeenmittausteknologialla, joka tuo anturit lähemmäksi ihoa ja tuottaa näin parhaan mahdollisen tarkkuuden. Kellossa on myös uudistettu kaksitaajuinen GPS, jonka avulla pystyt entistä tarkemmin seuraamaan esimerkiksi juoksulenkkien pituutta.

Kello tarjoaa juuri sinulle räätälöityjä vinkkejä ja opastusta pitkin päivää auttaakseen sinua jaksamaan ja pysymään aktiivisena. Hyvä päivä lähtee liikenteeseen hyvistä unista ja Polar Ignite 3 tarjoaakin ensitöikseen aamulla kattavan analyysin unesi laadusta, sen vaiheista ja kokonaiskestosta. Kello tarjoaa sinulle tietoa vireystilastasi ja antaa myös vinkkejä miten pystyisit parantamaan unirutiiniasi tukeakseen jaksamistasi.

Jokainen liikkuja on erilainen ja Polar Ignite 3 huomioi tämän, sen tarjotessa käyttäjälle aina yksilöityjä vinkkejä ja ehdotuksia treenaamiseen. Kello tarjoaa urheilusuorituksen aikana väliaikatietoja näppärästi ääniopastuksen kautta, jolloin voit keskittyä täysin suoritukseen ilman turhia häiriötekijöitä. Kello tarjoaa kuitenkin myös paljon arvokasta informaatiota suorituksen aikana, jonka pystyy helposti yhdellä vilkaisulla saamaan kellosta urheilun aikana.

Polar Ignite 3

Käytännöllinen arjen apuri

Polar Ignite 3 on erittäin kokonaisvaltainen kello, joka tarjoaa käyttäjälleen käytännöllisiä apuvälineitä niin urheiluun kuin myös arjen käänteisiin. Ignite 3 sisältää monia arjen käänteissä käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä elämääsi ja välittävät tärkeää tietoa suoraan ranteeseen. Musiikin hallinta, säätiedot, ajastimet, hälytykset ja tietenkin viestit ovat muun muassa sellaisia ominaisuuksia, joita jokainen älykellon käyttäjä tulee hyödyntämään melkein päivittäin kelloissansa. Polar Ignite 3 sisältää käyttäjän itse räätälöitäviä pienohjelmia eli widgettejä, jotka tuovat käyttäjälle tärkeät ja useasti käytetyt ohjelmat helposti ja nopeasti saataville.

Urheilukelloille ikävänä ominaisuutena on usein ollut niiden hervottoman suuri koko mutta se ei onneksi ole Ignite 3 -kellojen kohdalla totta. Mallin fyysinen koko on pidetty varsin maltillisena ja Ignite 3 kellon halkaisija onkin 43mm ja korkeutta sillä on vain 9,5mm. Sarjassansa kello on siis erittäin solakka ja järkevän kokoinen, mutta siihen on silti onnistuttu mahduttamaan kaikki tarvittavat ominaisuudet, hyvän kokoinen akku sekä ensiluokkainen näyttö. Polar Ignite 3 -urheilukello onkin päivitetty erittäin tarkalla ja kirkkaalla 1,28 tuuman Amoled näytöllä, joka tekee kellon käytöstä helppoa ja mielekästä. Uusi Amoled paneeli nostaa kellon käyttömukavuuden uudelle tasolle sen säilyttäessä värien kirkkauden ja sävyn, kuitenkin pysyen selkeänä ja valovoimaisena.

Polar Ignite 3

Tuki yli 150 urheilulajille

Uusi Polar Ignite 3 toimii saumattomasti Polar Flow -treenialustan kanssa tarjoten edistyksellistä urheilusuoritusten seurantaa. Polar Flow tarjoaa käyttäjälle kattavia työkaluja urheilun tueksi, kuten suunnittelu- ja analyysityökaluja, edistymisraportteja sekä automaattisia treenipäiväkirjoja, joiden avulla pysyt kartalla kuinka edistyt. Polar Flow mahdollistaa käyttäjän valita yli 150 erilaisen urheilulajin kattauksesta sellaiset kelloonsa, joista juuri hänelle on hyötyä.

Polar Ignite 3

Akunkesto jop 5 päivää

Polar Ignite 3 tarjoaa erinomaisen akunkeston, joka mahdollistaa yhtäjaksoista treeniaikaa GPS-seurannalla ja jatkuvalla sykkeenmittauksella jopa 30 tuntia. Virransäästötilassa tätäkin yhtäjaksoista seurantaa saadaan venytettyä jopa 100 tuntiin asti. Enemmän normaalia elämää kuvastava kellon käyttö jatkuvalla sykkeen mittauksella kello tarjoaa noin 5 päivää akunkestoa.