Kesä on ovella ja on aika tehdä paluu golfkentille. Mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa paluuta viheriöille, kuin uusi golfkello. Golfkellot ovat yleistyneet viime vuosina. Ennen pelkkänä etäisyysmittarina pidetty golfkello on nykyään paljon käytännöllisempi apuri, joka on monipuolinen apuri golfkentällä. Vaikka kellon on syytä olla teknisesti huippuluokkaa, täytyy sen myös näyttää tyylikkäältä ranteessa. Meidän valikoimastamme löydät varmasti nämä kaksi kriteeriä täyttävän golfkellon.

Tutustu kanssamme tämän kesän parhaimpiin golfkelloihin. Toivottavasti joku tärpeistä vastaa etsimääsi!

Millainen on hyvä golfkello?

Millainen on hyvä golfkello? Kuten tekstin alussa totesimme, golfkellon täytyy olla teknisesti huippuluokkaa ja näyttää tyylikkäältä. Mutta mihin ominaisuuksiin kellossa on syytä kiinnittää huomiota? Parhaat golfkellot tarjoavat yksityiskohtaista tietoa golfsuorituksesta, -kentästä ja ympäristöstä. Näitä voivat olla esimerkiksi lyöntisi pituus, lukumäärä ja kulkemasi matka. Lisäksi monet kelloista tunnistavat jopa kymmenet tuhannet eri golfkentät ja niiden reikien väliset etäisyydet, tarjoten sinulle mahdollisuuden saavuttaa maksimitasosi. Kellot pystyvät myös analysoimaan tuulenvoimakkuutta, edellisiä suorituksiasi ja jopa sitä millaisen mailan tarvitset seuraavaa lyöntiä varten. Hyvä golfkello on kevyt ja huomaamaton golfkaveri suorituksen aikana.

Yksi suosituimmista golfkelloistamme on näyttävä Garmin Approach S42. Malli on teknisesti huipputasoa. Siitä löydät yli 42 tuhannen golfkentän karttaa, näet viheriön todellisen suunnan olit missä päin kenttää tahansa ja pystyt tarkastelemaan kentän etäisyyksiä suorituksesi aikana. Kellossa on monipuoliset älyominaisuudet ja saat halutessasi kaikki puhelimen ilmoitukset kelloosi. Approach S42 on tyylikäs ja kevyt malli, jota on saatavailla kolmessa eri värissä: musta, valkoinen ja rose gold.


Toinen tärppi on Garmin MARQ 2 Golfer. Tämä malli on todellinen golffarin unelma! Kellon ulkoasu on äärimmäisen tyylikäs. Tämän kellon kestävä titaanikehä, kupera safiirilasi ja jakardikudottu ranneke saavat kellon näyttämään hyvältä ranteessa. Pystyt seuraamaan suoritustasi viheriöllä todella yksityiskohtaisesti tilastojen valossa seuraten vetoja, puttauksia ja väyläosumia. Älyominaisuuksiltaan MARQ Golfer on huippuluokkaa, ja kellosta löytyy muun muassa Garmin Pay-ominaisuus, joten lompakonkin voi jättää jatkossa kotiin. Poikkeuksellisen näyttävä ja kokonaisvaltainen golfkello.

MARQ Golfer 2 -kellosta on olemassa myös hiilikuituinen Carbon-versio, joka keventää kellon runkoa ja kokonaispainoa aavistuksen, tehden siitä entistä miellyttävämmän ranteessa.


Garmin MARQ Golfer Gen 2 Carbon 010-02722-21
-10%
Garmin
Garmin MARQ Golfer Gen 2 Carbon 010-02722-21
3 209,00 €
2 889,00 €
Garmin MARQ Gen 2 Golfer 010-02648-21
Garmin
Garmin MARQ Gen 2 Golfer 010-02648-21
2 429,00 €
2 070,00 €

Garminin valikoima on pullollaan loistavia vaihtoehtoja golfkentälle

Garminin valikoiman lippulaivamallit: Fenix 7 Pro sekä Epix 2 Pro ovat erittäin kykyneviä vaihtoehtoja golfkelloiksi. Garmin on tunnettu heidän kellojen tarkkuudestaan ja laadustaan, mikä näkyy myös heidän kellojen kattavissa golf-ominaisuuksissa ja siinä kuinka tarkkaa ja kattavaa dataa ne pystyvät keräämään. Fenix 7 Pro sekä Epix 2 Pro ovat multisportkelloja, mikä tarkoittaa sitä että ne tarjoavat erittäin kattavasti ominaisuuksia moniin eri lajeihin ja aktiviteetteihin. Kellot ovat varustettu täysverisillä golfkellon ominaisuuksilla ja ne tarjoavat erittäin monipuolista ja tarkkaa analytiikkaa kierroksistasi, joka auttaa käyttäjää seuraamaan kehitystään ja saamaan itsestään parhaimman suorituksen irti h-hetkellä. Fenix ja Epix -mallit on varustettu golffiin suunnatuilla ominaisuuksilla, kuten virtuaalisella tuloskortilla, virtuaalisela mailapojalla, lyönnin pituuden mittaus, etäisyys ilmaisin layuppeihin ja doglegeihin, Garmin Autoshot, sekä paljon muuta.

Tämän lisäksi Garminin kellojen ulkoasu on myös varsin näyttävä ja tyylikäs viheriön ulkopuoella käytettäväksikin ja kellot ovat miellyttävän mukavia ranteessa.

Garmin Fenix 7 Pro sekä Epix 2 Pro ovatkin erittäin päteviä älykelloja golfiin. Mallit ovat monipuolisuutensa ansiosta yhteensopiva myös monien muiden urheilulajien kanssa, joten mallit sopivat loistavastai golfviheriöiden lisäksi esimerkiksi lenkkipolulle tai kuntosalille. Esiladattuihin lajiprofiileihin kuuluu golfin lisäksi muun muassa pyöräily, uinti, vaellus, kiipeily ja lukematon määrä muita lajeja. Tässä golfkellossa on poikkeuksellisen pitkä akunkesto - valmistajan mukaan jopa 14 päivää.

Garmin Fenix 7 sekä Epix 2 ovat molemmat huippuunsa hiottuja kelloja huippuominaisuuksilla. Kellot ovat testattu Yhdysvaltain armeijan testistandardien mukaisesti, joten kyseessä on poikkeuksellisen kestävät ja kyvykkäät ystävät. Kellot on varustettu monipuolisilla golfominaisuuksilla niistä löytyy myös todella kattavat älyominaisuudet, kuten kartastot, musiikkisovellukset sekä Garmin Pay-mahdollisuus.


Mukavaa, että perehdyit kanssamme kesän parhaimpiin golfkelloihin. Toivottavasti löysit etsimäsi, mutta jos näin ei käynyt niin käy ihmeessä kurkkaamassa kattava golfkello-valikoimamme alla olevasta painikkeesta. Kaikissa golfkelloissamme on nopea toimitus, joten sopiva kello voi olla ranteessasi jo seuraavalla golf-kerralla.