Golfkellot 2022 - Kesän parhaat mallit

Kesä on ovella ja on aika tehdä paluu golfkentille. Mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa paluuta viheriöille, kuin uusi golfkello. Golfkellot ovat yleistyneet viime vuosina. Ennen pelkkänä etäisyysmittarina pidetty golfkello on nykyään paljon käytännöllisempi apuri, joka on monipuolinen apuri golfkentällä. Vaikka kellon on syytä olla teknisesti huippuluokkaa, täytyy sen myös näyttää tyylikkäältä ranteessa. Meidän valikoimastamme löydät varmasti nämä kaksi kriteeriä täyttävän golfkellon.

Tutustu kanssamme tämän kesän parhaimpiin golfkelloihin. Toivottavasti joku tärpeistä vastaa etsimääsi!

Millainen on hyvä golfkello?

Millainen on hyvä golfkello? Kuten tekstin alussa totesimme, golfkellon täytyy olla teknisesti huippuluokkaa ja näyttää tyylikkäältä. Mutta mihin ominaisuuksiin kellossa on syytä kiinnittää huomiota? Parhaat golfkellot tarjoavat yksityiskohtaista tietoa golfsuorituksesta, -kentästä ja ympäristöstä. Näitä voivat olla esimerkiksi lyöntisi pituus, lukumäärä ja kulkemasi matka. Lisäksi monet kelloista tunnistavat jopa kymmenet tuhannet eri golfkentät ja niiden reikien väliset etäisyydet, tarjoten sinulle mahdollisuuden saavuttaa maksimitasosi. Kellot pystyvät myös analysoimaan tuulenvoimakkuutta, edellisiä suorituksiasi ja jopa sitä millaisen mailan tarvitset seuraavaa lyöntiä varten. Hyvä golfkello on kevyt ja huomaamaton golfkaveri suorituksen aikana.

Yksi suosituimmista golfkelloistamme on näyttävä Garmin Approach S42. Malli on teknisesti huipputasoa. Siitä löydät yli 42 tuhannen golfkentän karttaa, näet viheriön todellisen suunnan olit missä päin kenttää tahansa ja pystyt tarkastelemaan kentän etäisyyksiä suorituksesi aikana. Kellossa on monipuoliset älyominaisuudet ja saat halutessasi kaikki puhelimen ilmoitukset kelloosi. Approach S42 on tyylikäs ja kevyt malli, jota on saatavailla kolmessa eri värissä: musta, valkoinen ja rose gold.


Toinen tärppi on Garmin MARQ Golfer. Tämä malli on todellinen golffarin unelma! Kellon ulkoasu on äärimmäisen tyylikäs. Tämän kellon kestävä titaanikehä, kupera safiirilasi ja jakardikudottu ranneke saavat kellon näyttämään hyvältä ranteessa. Pystyt seuraamaan suoritustasi viheriöllä todella yksityiskohtaisesti tilastojen valossa seuraten vetoja, puttauksia ja väyläosumia. Älyominaisuuksiltaan MARQ Golfer on huippuluokkaa, ja kellosta löytyy muun muassa Garmin Pay-ominaisuus, joten lompakonkin voi jättää jatkossa kotiin. Poikkeuksellisen näyttävä ja kokonaisvaltainen golfkello.


Garmin golfkello on nappivalinta golfkentälle

Garmin golfkello on nappivalinta golfkentälle. Garmin on brändinä tunnettu tarkkuudestaan ja laadustaan, mitkä tekevät siitä täydellisen kumppanin golfviheriöille. Garmin golfkellot tarjoavat monipuolista ja tarkkaa analytiikkaa suorituksestasi, minkä avulla saat itsestäsi parhaimman suorituksen irti h-hetkellä. Tämän lisäksi Garmin golfkellojen ulkoasu on näyttävä ja ne ovat mukavan kevyitä ranteessa.

Garmin Fenix 6 on golfiin sopiva älykello laadukkailla ominaisuuksilla. Malli on monipuolisuutensa ansiosta yhteensopiva myös monien muiden urheilulajien kanssa, joten tämä kello sopii golfviheriöiden lisäksi esimerkiksi lenkkipolulle tai kuntosalille. Esiladattuihin lajiprofiileihin kuuluu golfin lisäksi muun muassa pyöräily, uinti, vaellus, kiipeily ja lukematon määrä muita lajeja. Tässä golfkellossa on poikkeuksellisen pitkä akunkesto - valmistajan mukaan jopa 14 päivää. Tässä monipuolinen kello golfkentille!


Garmon Fenix 7 on edeltäjäänsä hieman kehittyneempi malli, mikä myös näkyy kellon hinnassa. Tässä urheilulliseen huippuunsa hiottu kello huippuominaisuuksilla. Tämä golfkello on testattu Yhdysvaltain armeijan testistandardien mukaisesti, joten kyseessä on poikkeuksellisen laadukas malli. Monipuolisilla golfominaisuuksilla varustettu kello sisältää myös todella kattavat älyominaisuudet, kuten useamman musiikkisovelluksen ja Garmin Pay-mahdollisuuden. Monipuolinen, tarkka ja laadukas golfkello.


Mukavaa, että perehdyit kanssamme kesän parhaimpiin golfkelloihin. Toivottavasti löysit etsimäsi, mutta jos näin ei käynyt niin käy ihmeessä kurkkaamassa kattava golfkello-valikoimamme alla olevasta painikkeesta. Kaikissa golfkelloissamme on nopea toimitus, joten sopiva kello voi olla ranteessasi jo seuraavalla golf-kerralla.