Korujen ystäviä hemmotellaan, sillä Keskisen Kellon valikoimaan kuuluu nyt myös tantaalisormukset. Lykka-brändin tantaalisormukset ovat erittäin kestäviä, ne on valmistettu allergiavapaasta materiaalista ja ne ovat pelkistetyn tyylikkäitä. Harvinaisesta ja halutusta metallista valmistettuja sormuksia löytyy Suomesta ainoastaan meidän verkkokaupastamme.

Jos etsit tyylikästä ja uniikkia sormusta, niin Lykka-tantaalisormukset ovat sinua varten. Tutustu kanssamme lisää kyseisiin sormuksiin!


Miksi valita tantaalisormus?

Miksi valita juuri tantaalisormus? Hyviä syitä on monia, sillä puhumme todella laadukkaasta materiaalista, josta esimerkiksi kirurgien skalpellit tehdään. Tantaali on erittäin kestävä ja harvinainen materiaali. Tantaalisormukset ovat todella edullisia ottaen huomioon tantaalin harvinaisuuden. Tantaalivarannot riittävät enää 50 vuodeksi, joten kyseessä on tyylikäs harvinaisuus, jossa hinta-laatusuhde on kohdillaan.


Mitä tantaali on?

Tantaali on metalli, jota louhitaan ympäri maailmaa, joskin suurin osa siitä tulee Etelä-Amerikasta ja Australiasta. Tämä haluttu metalli on väriltään harmahko, mutta siinä on myös ripaus sinistä. Tantaalia käytetään paljon muun muassa elektroniikan osien tekemiseen, mutta sen monipuolisuuden vuoksi sillä on lukuisia muitakin käyttötarkoituksia. Sitä käytetään esimerkiksi kirurgien välineissä sekä implanteissa, koska se ei reagoi ruumiinnesteisiin. Koruissa tantaali on haluttu materiaalia, koska se on luonnostaan kiiltävä materiaali. Mutta kuten mainittu, maailman tantaalivarat ehtyvät puolessa vuosisadassa, ellei uusia lähteitä löydetä.


Tantaalin historia

Ruotsalainen kemisti nimeltään Anders Gustaf Eteberg löysi tantaalin tutkiessaan kahta mineraalinäytettä vuonna 1802. Suomalaisittain mielenkiintoista on se, että toinen näytteistä oli peräisin Kemiöstä. Puhdasta tantaalia onnistuttiin kuitenkin valmistamaan vasta sata vuotta myöhemmin vuonna 1903. Nimi tantaali tulee Kreikan mytologian hahmosta nimeltä Tantalos, joka oli tuomittu viettämään elämänsä vedessä seisten. Miksi juuri tämä Tantalos toimi inpiraationa tantaalille? Täysin loogista selitystä sille ei ole, mutta Tantaloksen tavoin tantaali uppoaa veteen sitä kuitenkaan vahingoittamatta.

Mukavaa kun perehdyit kanssamme tantaaliin ja siitä tehtyihin sormuksiin. Valikoimastamme löytyvät Lykka-tantaalisormukset ovat hintaystävällisiä harvinaisuuksia, jotka hurmaavat pelkistetyllä tyylillään. Näissä kestävissä ja kiiltävissä sormuksissa on nopea toimistus ja niihin on saatavilla ilmainen kaiverrus. Alati kasvavan tantaalisormus-valikoiman löydät alla olevasta painikkeesta.

Tässä muutama suosittu tuote