Rippiristit ovat perinteinen lahja ripille pääseville. Rippikoulu on kirkon järjestämä leiri 15-vuotiaille nuorille, ja osa kirkon kasteopetusta. Se on hyvin suosittu perinne Suomessa ja yleensä konfirmaation jälkeen nuorelle annetaan rippiristi kummin toimesta. Oikeanlaisen rippiristin löytäminen voi olla haastavaa, mutta Keskisen Kellon laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan.

Rippiristi toimii merkkinä ripille pääsystä ja yhdestä nuoruuden virstanpylväiden saavuttamisesta. Rippiristiä ostettaessa kannattaa ottaa huomioon lahjan saajan luonne ja tyyli. Hyvä uutinen on, että löydät varmasti etsimäsi monipuolisesta kokoelmastamme.

Laadukkaat ja hintaystävälliset rippiristit pojille

Keskisen Kellon valikoimasta löydät laadukkaat ja hintaystävälliset rippiristit pojille. Klassinen rippiristi on aina varma valinta, mutta joillekin pojille saattaa sopia persoonallisempi rippiristi. Modernit ja rohkeasti muotoillut rippiristit ovat kasvattaneet suosiotaan poikien keskuudessa. Nykyään korubrändit tekevät rippiristeistä oman brändinsä näköisiä, joten vaihtoehtoja on koko ajan entistä enemmän. Mieti millainen rippiristi sopii parhaiten juuri sinun kummipojallesi. Koko poikien rippiristi-valikoimaan pääset täältä.


Tyylikkäät rippiristit tytöille

Meidän valikoimastamme löydät tyylikkäät rippiristit tytöille. Kummitytön rippiristin valitseminen voi olla haastavampaa kuin sen valitseminen kummipojalle. Vaihtoehtoja on enemmän ja rippiristien design vaihtelee todella paljon. Perinteinen rippiristi on hyvä valinta, mutta toisaalta monet persoonalliset ja tyylikkäät vaihtoehdot saattavat olla mielekkäämpi lahja kummitytölle. Kuvioitu, ulkoasultaan rohkeampi rippiristi sopii niille tytöille, jotka arvostavat erottuvia koruja. Klassisen kaunis rippiristi on sopiva valinta tytöille, jotka arvostavat ajatonta tyylikkyyttä. Koko tyttöjen rippiristi-valikoima löytyy täältä.


Meiltä löydät laadukkaat Lumoava rippiristit

Keskisen Kellolta löydät tyylikkäimmät Lumoava rippiristit. Lumoava on kotimainen korubrändi, joka on noussut Suomen korubisneksen kärkinimiin kauniiden ja mielikuvituksellisten korusarjojensa ansiosta. Brändin persoonallisuus näkyy myös heidän rippiristeissään. Moni Lumoavan rippiristeistä on klassisen kauniita ja perinteisiä, mutta niihin on lisätty brändille tyypillisiä persoonallisia yksityiskohtia. Rippiristit valmistetaan Kuopiossa kotimaisena käsityönä. Tässä on persoonallinen valinta niin kummipojalle kuin kummitytöllekin. Rohkea muotoilu, persoonallinen ja tyylikäs ulkoasu. Tässä nappivalinta kummilapsen rippiristiksi!


Rippiristin antaminen on kummin ja kummilapsen välinen perinne

Rippiristin antaminen on kummin ja kummilapsen välinen perinne. Jotkut saattavat antaa kummilapsilleen lahjaksi myös muita koruja, mutta rippiristi on ylivoimaisesti yleisin kummin valitsema lahja. Keskisen Kellon valikoimasta löydät monipuolisen kokoelman rippiristejä, jotka ovat valmistettu kullasta, hopeasta ja teräksestä. Konfirmaatio on merkittävä virstanpylväs nuoren elämässä, ja sen takia tästä hetkestä muistutuksena toimiva rippiristi kuuluu olla tyylikäs ja erottuva.


Yksi tapa tehdä rippirististä persoonallisempi on kaiverrus. Meidän palveluihimme kuuluu ilmainen kaiverrus rippiristiin. Kaikki rippiristit toimitetaan nopeasti ja veloituksetta ostajalle, joten ei huolta vaikka olisit viime hetken rippilahjaostoksilla. Kiitos, kun tutustuit kanssamme eri rippiristeihin. Toivottavasti löysit mieleisesi. Mikäli haluat jatkaa sopivan rippiristin etsimistä, niin koko valikoimaamme pääset alla olevasta painikkeesta.