Parhaat valmistujaislahjat 2022

Etsinnässä hyvä valmistujaislahja tulevia juhlia varten? Keskisen Kellon laajasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Kesä lähestyy, ja valmistujaiset ovat pian nurkan takana. Kahden haastavan vuoden jälkeen onkin aika juhlistaa kunnolla itselle rakkaiden ihmisten kanssa. Tietysti erityinen hetki vaatii myös erityisen lahjan!

Hait sitten kelloa, korua, lompakkoa tai muuta osuvaa lahjaa, niin Keskisen Kello auttaa sinua sopivan löytämisessä. Voit aloittaa etsintäsi tutustumalla kanssamme parhaisiin valmistujaislahjavinkkeihin.

Laadukas kello on oivallinen valmistujaislahja miehelle

Laadukas kello on oivallinen valmistujaislahja miehelle. Kello on miltei ainut asuste, jota miehet käyttävät päivittäin, joten sopivan löytäminen on erityisen tärkeää. Mieti millainen kello sopisi lahjan saajalle. Onko kyseessä urheilullinen henkilö, joka ilahtuisi laadukkaasta juoksukellosta? Olisiko tyylikäs arkikäyttöön sopiva älykello paras vaihtoehto? Tai kenties näyttävä muotikello kesän tyylikkäimpiin rientoihin? Tässä muutama tärppimme hyviksi lahjavaihtoehdoiksi.

Yksi Keskisen Kellon ylivoimaisesti suosituimmista kellobrändeistä on japanilainen Seiko. Brändin ensimmäiset kellot tuotiin markkinoille lähes sata vuotta sitten, jonka jälkeen Seiko on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman johtavista kellobrändeistä. Seiko-kelloissa yhdistyy laatu, tyyli ja innovatiivisuus. Katso brändin koko valikoima täältä.


Aarni Wood on suomalainen kellobrändi, joka valmistaa ainutlaatuisia ja tyylikkäitä puukelloja. Aarni-kellot valmistetaan muun muassa kotimaisesta visakoivusta. Jotkut brändin upeista kelloista on saatavana myös pehmeällä ja kestävällä hirvennahkarannekkeella. Kaikki laadukkaat ja uniikit Aarni-kellot löydät täältä.


Casio-kellot ovat japanilaisten taidonnäyte. Kyseiset kellot hurmaavat klassisella tyylikyydellään ja niiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Kellojen teknologia on huippuluokkaa ja Casio onkin pitkään ollut uranuurtaja elektronisten laitteiden saralla. Hintaystävällinen ja laadukas valikoima löytyy kokonaisuudessaan täältä.


Tyylikäs kello on hyvä valmistujaislahja naiselle

Siro ja tyylikäs kello on hyvä valmistujaislahja naiselle. Keskisen Kellon valikoimasta löytyy rannekelloja jokaiseen tyyliin ja makuun. Etsit sitten arkikäyttöön sopivaa kelloa sirolla muotoilulla, asukokonaisuuden täydentävää muotikelloa erottuvalla kellotaululla tai urheilukelloa lenkkipoluille, niin meiltä löydät sopivan lahjavaihtoehdon. Lähes kaikkien muotibrändien kellot kellot löytyvät kullan, ruusukullan ja hopean väreissä.

Rosefield-kellot ovat hyvä valinta lahjaksi niiden monipuolisuuden takia. Minimalistisen, mutta modernin ulkoasun ansiosta Rosefield-kello täydentää hyvin sekä arki- että juhlalookin. Koko Rosefieldin valikoima löytyy täältä.


Tommy Hilfiger-kellot ovat saavuttaneet suuren suosion naisten keskuudessa niiden kauniin ulkoasun ja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Tommy Hilfiger-kellot on saatavilla nahka-, teräs- ja silikonirannekkeilla. Tommy Hilfiger on noussut suunnittelijana muodin huipulle ainutlaatuisen tyylinsä ansiosta, ja sama tyylikkyys pätee myös brändin kelloihin. Tommy Hilfiger-kello on varma valinta lahjaksi! Katso koko valikoima täältä.


Citizen-kellot ilahduttavat sirolla muotoilullaan ja elegantilla ulkoasullaan. Rannekelloissa panostetaan tyylin lisäksi myös kestävyyteen, sillä niiden rannekkeet valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, aidosta nahasta ja naarmuuntumattomasta keramiikasta. Siro ja elegantti rannekello hyvällä hinta-laatusuhteella. Kaikki Citizen -naisten kellot löydät täältä.


Urheilukello on erinomainen pieni valmistujaislahja treenaajalle

Urheilukello on erinomainen pieni valmistujaislahja treenaajalle. Etsit sitten sopivaa kelloa lenkkipoluille, kuntosalitreeniin tai vaikkapa palloilulajeihin, niin meiltä löydät siihen sopivan urheilukellon. Urheilukelloissa on vaihtelevasti treenitiloja ja liikuntasuoritusta täydentäviä toimintoja, joten kannattaa miettiä millainen liikkuja lahjan saaja on. Urheilukellossa GPS ja pitkäaikainen akku saattavat nousta tärkeimmiksi tekijöiksi, salitreenaajalle monipuoliset treenitilat ja rennommalle liikkujalle kellon ulkoasu taas saattaa olla tärkein tekijä.

Polar Pacer Pro-urheilukellot ovat täydellinen kumppani lenkkipoluille. Tämä juoksukello on suunniteltu juoksijoille ja siitä löytyy kattavien treenitilojen lisäksi myös tarvittavat älyominaisuudet. Voit hallita musiikkiasi kellon avulla ja luoda sopivan soittolistan lenkkiä varten. Tyylikäs ja pelkistetty ulkoasu, sekä pitkä akun kesto (jopa 100 tuntia).


Jm Smart Target -mallisto on näyttävä ja hintaystävällinen uutuus Keskisen Kellon valikoimassa. Laadukas urheilukello ihastuttaa monipuolisilla ominaisuuksillaan: Askellaskuri, sykkeenmittaus, kalorinkulutus, unen- ja stressin seuranta, hengitysharjoitukset ja lukemattomia muita. Tästä perinteisen tyylikkäästä löytyy monipuoliset älyominaisuudet kuten musiikin toisto, puhelinilmoitukset ja säätiedot.


Mietitkö, mitä antaa valmistujaislahjaksi? Miten olisi tyylikäs koru?

Mietitkö, mitä antaa valmistujaislahjaksi? Miten olisi tyylikäs koru? Korut ovat hyvin perinteinen, mutta toisaalta pidetty valinta lahjaksi, koska laadukas koru ilahduttaa todella monia. Keskisen Kellon valikoimasta löydät korut joka hetkeen ja makuun. Oli kyseessä sitten kaulakoru, korvakoru, rannekoru tai sormus niin meiltä löydät täydellisen korulahjan. Koru on tyylikäs ja varma valinta valmistujaislahjaksi. Kurkkaa koko koruvalikoimamme täältä.

Lumoava-korut tehdään käsityönä Kuopiossa. Kotimainen korubrändi ihastuttaa tyylikkäillä ja idearikkailla korumallistoillaan. Jokaisen korukokoelman takana on suunnittelijan saama inspiraatio ja tämä saa Lumoava-korut erottumaan ainutlaatuisella tavalla. Lumoava-koru on suosittu valinta lahjaksi, eikä ihme sillä brändi noussut huipputekijäksi kotimaisessa korubisneksessä. Koko Lumoava-valikoima löytyy täältä.

Pandora-korut ovat nousseet arvostettujen luksusbrändien kärkipäähän. Pandora on tullut tunnetuksi upeista rannekoruistaan, mutta brändi tekee myös kauniita riipuksia, korvakoruja ja sormuksia. Yli 30 vuoden historia on tuonut mukanaan erottuvan tyylin, joka hurmaa ympäri maailman. Koko Pandora-valikoiman voit selata läpi täältä.


Efva Attling-korut ovat erinomainen valinta lahjaksi. Ne tuovat ripauksen kauneutta niin arkeen kuin juhlahetkiinkin. Yksinkertaiset korut sopivat kerrostamiseen, mutta täydentävät myös kauniisti eri asukokonaisuudet. Kaikki Efva Attling-korut valmistetaan 925 sterling-hopeasta, 18-karaatin kullasta tai valkokullasta. Yli 25 vuotta koruja suunnitellut Efva Attling on löytänyt ihailijoita Hollywoodista asti, sillä hänen korujaan ovat käyttäneet muuan muassa Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Katy Perry ja Sarah Jessica Parker. Tässä erinomainen valmistujaislahja, joka tuo kauneutta joka hetkeen. Koko valikoimaan pääset täältä.


Secrid-lompakko on hauska valmistujaislahja

Secrid-lompakko on hauska valmistujaislahja, ja samalla myös yksi markkinoiden parhaista lompakoista. Hollantilainen brändi toi ensimmäisen korttikotelonsa markkinoille vuonna 1997, jonka jälkeen se valmistanut useita laadukkaita lompakko-mallistoja. Secrid-lompakko suojaa sekä rahojasi että yksityisyyttäsi. Sen ainutlaatuinen korttimekanismi on kätevä ja helppokäyttöinen. Kotelo suojaa kortteja taipumiselta ja kulumiselta, eivätkä ne hankaa toisiaan vasten. Kaikkiin Secrid-lompakoihin saatavilla ilmainen kaiverrus. Tässä oivallinen tärppi valmistujaislahjaksi.


Mukavaa, että tutustuit kanssamme eri valmistujaislahjoihin. Toivottovasti löysit sinulle sopivan lahjan, mutta jos haluat jatkaa etsintää niin koko valmistujaislahja-valikoimaan pääset alla olevasta painikkeesta.