Aarni XO Visakoivu

d:Aarni XO Visakoivu -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja samppanjan värit. Sen 43 mm leveä ja 8 mm paksu runko sekä 21 mm leveä ranneke on valmistettu visakoivusta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu samppanjanvärinen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-23 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Visakoivu on tunnetusti Suomen arvokkain puu. Puiseksi marmoriksikin kutsuttu visakoivu on tiivis ja kestävä puulaji, jonka aaltoileva pintakuviointi luo uskomattoman kauniin ulkonäön. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen ETA 902.101 -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 36 kk. Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Sku: 28709

;
199,90 €

Aarni XO Visakoivu

Aarni XO Visakoivu

Tuotekoodi: 28709

Aarni XO Visakoivu 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

199,90 €

Tuotekuvaus

Aarni XO Visakoivu -kellossa yhdistyy kauniisti puun ja samppanjan värit. Sen 43 mm leveä ja 8 mm paksu runko sekä 21 mm leveä ranneke on valmistettu visakoivusta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu samppanjanvärinen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-23 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Visakoivu on tunnetusti Suomen arvokkain puu. Puiseksi marmoriksikin kutsuttu visakoivu on tiivis ja kestävä puulaji, jonka aaltoileva pintakuviointi luo uskomattoman kauniin ulkonäön. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen ETA 902.101 -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 36 kk.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28709
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 21mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki