Aarni XO Tammi

d:Aarni XO Tammi -kello on tyylikäs ja kestävä valinta. Sen 43 mm leveä ja 8 mm paksu runko sekä 21 mm leveä ranneke on valmistettu tammesta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu teräksenvärinen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-23 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Tammi on lujaa, kovaa ja tiheäsyistä puuainesta. Jykevän ja arvokkuutta henkivän tammen jopa yli tuhatvuotinen elinikä on tuonut tammelle aseman puiden kuninkaana. Kellon sydämenä toimii 5 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1063 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 36 kk. Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Sku: 28712

;
199,90 €
Aarni XO Tammi 5 2

Aarni XO Tammi

Aarni XO Tammi

Tuotekoodi: 28712

Aarni XO Tammi 5 2

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

199,90 €

Tuotekuvaus

Aarni XO Tammi -kello on tyylikäs ja kestävä valinta. Sen 43 mm leveä ja 8 mm paksu runko sekä 21 mm leveä ranneke on valmistettu tammesta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu teräksenvärinen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-23 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Tammi on lujaa, kovaa ja tiheäsyistä puuainesta. Jykevän ja arvokkuutta henkivän tammen jopa yli tuhatvuotinen elinikä on tuonut tammelle aseman puiden kuninkaana. Kellon sydämenä toimii 5 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1063 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 36 kk.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28712
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 21mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki