Aarni XO Tammi

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 149.00 €
Normaalihinta: 199.90 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 199.90 €

Ei varastossa

SKU: 28712

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

24/7 kampanja

Aarni XO Tammi -kello on tyylikäs ja kestävä valinta. Sen 43 mm leveä ja 8 mm paksu runko sekä 21 mm leveä ranneke on valmistettu tammesta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu teräksenvärinen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-23 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Tammi on lujaa, kovaa ja tiheäsyistä puuainesta. Jykevän ja arvokkuutta henkivän tammen jopa yli tuhatvuotinen elinikä on tuonut tammelle aseman puiden kuninkaana. Kellon sydämenä toimii 5 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen Swiss Ronda 1063 Quartz -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 36 kk.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 28712
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 21mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 8
Rannekkeen pituus 140 - 230 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Hopea
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta