Aarni XO Jalava

d:Aarni XO Jalava -kello on tyylikäs ja kestävä valinta. Sen 43 mm leveä ja 8 mm paksu runko sekä 21 mm leveä ranneke on valmistettu jalavasta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu valkoinen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-23 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Kotimainen jalava on poikkeuksellisen kestävää ja sitkeää, jonka tunnusmerkkinä ovat spiraalimaisesti etenevät syyt. Jalavan puuaines totutusti tummenee hieman ajan kuluessa ilman vaikutuksesta. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen ETA 902.101 -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 36 kk. Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Sku: 28711

;
199,90 €

Aarni XO Jalava

Aarni XO Jalava

Tuotekoodi: 28711

Aarni XO Jalava 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

199,90 €

Tuotekuvaus

Aarni XO Jalava -kello on tyylikäs ja kestävä valinta. Sen 43 mm leveä ja 8 mm paksu runko sekä 21 mm leveä ranneke on valmistettu jalavasta. Ulkonäön kruunaa safiiripinnoitetulla mineraalilasilla suojattu valkoinen kellotaulu. Kello on säädettävissä sopivaksi 14-23 cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Kotimainen jalava on poikkeuksellisen kestävää ja sitkeää, jonka tunnusmerkkinä ovat spiraalimaisesti etenevät syyt. Jalavan puuaines totutusti tummenee hieman ajan kuluessa ilman vaikutuksesta. Kellon sydämenä toimii 4 synteettistä jalokiveä sisältävä laadukas sveitsiläinen ETA 902.101 -kvartsikoneisto, joka on tarkka, luotettava ja laadukas. Pariston kesto on jopa 36 kk.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28711
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 21mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki