Kesä lähestyy ja parin koettelevan vuoden jälkeen on aika hemmotella itseään - miten olisi esimerkiksi tyylikkäät Gant-kellot? Gant-rannekellot ovat näyttäviä, ja niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Bernard Gant perusti ikonisen brändin vuonna 1949 New Havenissa. Hieman Keskisen Kellon matkaa mukaillen brändi päätyi isältä hänen pojilleen, jotka nostivat Gantin maailmanlaajuiseen suosioon.

Gant-kelloissa yhdistyvät klassisen tyylikäs muotoilu ja moderni ulkoasu, minkä ansiosta brändin rannekellot ovat olleet menestys ympäri maailman. Tutustu kanssamme Gantin näyttäviin mallistoihin ja löydä tyylikäs laatukello kesäksi!

Gant-kellot miehille hyvällä hinta-laatusuhteella

Valikoimastamme löydät Gant-kellot miehille hyvällä hinta-laatusuhteella. Gant on ollut muotimaailman kärkinimiä jo kymmeniä vuosia, ja heidän menestysreseptinsä on siirretty onnistuneesti laatukellojen valmistukseen. Gant-kelloissa yhdistyy klassinen tyylikkyys ja modernit, elegantit yksityiskohdat. Gant-kello ranteessa lähettää viestin hyvästä tyylitajusta, minkä johdosta monet kuuluisatkin ikoniset henkilöt ovat valinneet Gant-kellon. Esimerkiksi moni Kennedy käytti Gant-rannekelloa. Gant-kello erottuu edukseen tyylikkäällä ulkoasullaan, mutta toinen brändin puolesta puhuva seikka on sen kellojen hyvä hinta-laatusuhde.


Gant-rannekello on tyylikäs jokatilanteen kello

Gant-rannekello on tyylikäs jokatilanteen kello. Brändin kellot ovat keskeinen osa sen tuotekokonaisuutta, koska ne sopivat sekä arki- että juhlakäyttöön. Tyylikäs ja minimalistinen muotoilu mahdollistavat kellon käytön minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Gant-mallistot ovat täynnä näyttäviä laatukelloja, mutta muutamia erityisen hyviä tärppejä kannattaa nostaa esille.

Gant Park Hill III on brändin kolmas sarja kyseistä mallistosta. Gant Park Hill III tyylikäs miesten kello sulavalla muotoilulla. Kello saa arkiasut erottumaan tyylillään ja sopii erinomaisesti myös puvunkelloksi. Kellossa on suuri ja selkeä kellotaulu, jossa on myös päivyri. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.


Gant East Hill on klassisen näyttävä miesten rannekello. Kyseinen malli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on 43 mm leveä hopeinen runko. Kellossa on päivyri ja sen on vesitiivis. Hintaystävällinen ja tyylikäs jokatilanteen kello.


Gant R.O.P. -mallisto erottuu brändin kokoelmista uniikilla ulkoasullaan. Valtameren kierrätysmuovista valmistettu kello on 44 mm leveä, sen kellotaulua suojaa mineraalilasi ja se on vesitiivis. Kellossa on päivyri, ja se tulee muiden Gantin kellojen tapaan alkuperäisessä pakkauksessa kahden vuoden takuulla. Tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta.


Gant R.O.P. G162003
GANT
Gant R.O.P. G162003
149,00 €
Gant R.O.P. G162002
GANT
Gant R.O.P. G162002
149,00 €
Gant R.O.P G162001
GANT
Gant R.O.P G162001
149,00 €

Gant miesten rannekello yhdistää klassisen tyylikkyyden ja modernit yksityiskohdat

Gant miesten rannekello yhdistää klassisen tyylikkyyden ja modernit yksityiskohdat. Gant nousi 1980-luvulla urheilumuodin kärkinimiksi, joten brändi on tyylikkyyden moniosaaja tavoittaen sekä hienostuneemman sävyn että myös rennomman tunnelman tuotteissaan. Gant-kellot ovat suosittuja monessa maassa, ja ehkä hauskana yksityiskohtana erityisesti Norjassa. Se johtuu Gantin tinkimättömästä halusta tehdä laatukelloja, joissa lähtökohtana on klassinen tyylikkyys, jota täydennetään uusilla moderneilla yksityiskohdilla.

Yksi edukseen erottuva Gant-mallisto on Gant Sussex. Kellon runko on hopeinen ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellon ranneke on niin ikään hopeanvärinen, ja sen kellotaulua on saatavilla kolmessa eri värivaihtehdossa: musta, sininen ja valkoinen. Kellossa on päivyri ja se on vesitiivis.


Toinen tärppi on Gant Eastham -mallisto. Kyseistä laatumallia on saatavilla kultaisena ja hopeisena. Kellotaulu erottuu edukseen pienillä moderneilla yksityiskohdillaan se on saatavilla useissa eri väreissä. Tämä rannekello kuuluu ehdottomasti Gantin tyylikkäimpiin, ja se on paljon sanottu se. Kellossa päivyri ja se on vesitiivis.


Gant naisten rannekello sopii klassista kauneutta vaalivalle

Gant naisten rannekello sopii klassista kauneutta vaalivalle siron. Siron muotoilun ja klassisen kauniin ulkoasun ansiosta kellot sopivat yhteen melkein minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Tyylikkyys on Gantin tunnusmerkki, ja se näkyy myös sen valikoiman naisten kelloissa. Erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta Gant naisten kello on varma valinta klassista kauneutta vaalivalle. Jos mielenkiintosi heräsi niin käy katsomassa kaikki Gant -naisten kellot täältä.


Gant Sussex G136011
GANT
Gant Sussex G136011
239,00 €

Gant on ollut tienraivaaja muodin saralla jo vuosikymmeniä ja lopputulos näkyy myös heidän tyylikkäissä laatukelloissaan. Käy kurkkaamassa sinulle sopiva valikoimastamme ja löydä näyttävä rannekello tulevaan kesään!